Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 24
natydea spune:
Buna gagici!
M-am suparat rau de tot pe blestematul asta de calc. Va scrisesem o multime si bineinteles ca s-a sculat piticlontul. M-am dus sa-l potolesc si m-am impiedicat de firul de la net si s-a blocat calc, asa ca am pierdut tot!
Acum o sa incerc sa recompun dar cu pauzele de rigoare pentru ca se termina meciul si sotul e suparat rau.
Mi-am luat paharul de vin si incerc sa ma relaxez. Azi dupa o perioada foarte lunga din care nu am mai iesit nicaieri fara pitic am fost la film cu sotul "Diavolul se imbraca de la Prada", merita. Si acum in loc sa ma duc sa ma culc, pentru ca imi pica ochii in gura de somn incerc sa recapitulez ce ati scris si sa ajung din urma. Darius bineinteles ca nu doarme noaptea si ziua sunt in priza, asa ca nopate apic efectiv si doar vocea lui ma trezeste.
Ma gandesc cu groaza ca atunci cand va apare bebeul si daca va fi cuminte noaptea ce o sa fac cu Darius. Daca il trezeste si il strica si pe el? Vom vedea, incerc sa fiu optimista.
Pentru MamiLili Fetita surorii mele care acum are 3 anisori s-a nascut cu un hemangiom pe sanul drept. Pana acum nu si-a modificat aspectul asa ca dr -s spus ca nu ar fi nici o problema. Doar ca atunci cand merge la mare sa aiba grija sa nu expuna zona la soare si cand va fi mare sa nu faca topless. Daca vrei sa afli mai multe vorbesc cu ea.
Pupici, Dea
si Dariusica fara frica
PS Sa-l laud si eu nitel un pic ca numai de rau l-am vorbit. Bea singurel din bibe si canita cu ciup si mananca singurel crenvursti, painica, carnica si tot ce-i mai tai eu bucatele. Nu mult ca suntem certati cu mancarea dar gestul conteaza. Ma bucur ca are personalitate si vrea sa le faca el singur pe toate.
kid2003 spune:
heheee, eu ma inscriu la porcul cu alunitze al lui jadi. dar numai eu, sa ramana mai mult, pe voi sa nu va vad ![]()
Craciunul la noi ar fi mai traditional poate daca barbatul din casa nu s-ar fi hotarat sa devina 90% vegetarian. Adica sa nu puna gura pe carne. Eu bagam la cuptor un curcan uns cu toate alifiile, la fiecare Craciun, dar anul asta nu stiu ce sa fac, e primul an cand domnul tatic nu mai serveste carnitza, asa ca raman eu cu Curcanul spanzurat de gat. macar sa fi fost si alex mai mancacioasa.
Asa ca ma inscriu pe listele altora, deja am stabilit unde facem prima si a doua zi de Craciun. A treia cred ca ma duc la jadi, cum am zis, la porcul cu alunite...
kid2003 spune:
aaah, singura chestie pe care o sa o fac cozonac (dar framantat de robotul de serviciu al casei) pentru ca imi place sa miroasa a cozonac in Ajunul Craciunului.
Sambata fac si bradul, abia astept!
Anya20 spune:
Mai Kid, ce este cu avantul asta gospodaresc? Curcan...cozonaci...Eu ma gandeam zilele trecute ca o sa-mi iau un panetone din ala din cora, sa mananc pana cad sub masa. Mi-e pofta de cozonac bun, cu stafide, nuca, asa pufos...sa se rupa fasii...De miros nu mai zic.
Alina
11+, mamica d-rei Anya (1 an)
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Casiana, felicitari pentru primul dintuc
.
jadi, te rog frumos, spune-mi si mie toate detaliile despre sediul care s-a mutat din Venerei, ca trebuie sa merg si eu saptamina viitoare (idiotii de la BCR mi-au schimbat iban-ul de citeva luni dar nu mi-au dat scrisoare
).
Cristina, cum a fost la evaluare? Noua ne-a zis numai de bine - mi se pare suspect; poate partea cu dansatul pe masa nu era chiar de bine, dar eu asa am considerat-o
. Ti-ai facut copie dupa dosar, sa ne verificam bifele?
Norina, cum se mai simte Teo? Felicitari pentru ho-ho-ho
.
Alina, dar Vladut?
Ina, felicitari!

Meme, ce bine ca ai primit cadouri de la sot, le meriti cu prisosinta
. I-am admirat pe copii in poze.
Codruta, drum bun si sarbatori fericite!
MamiLili, fata mea are un hemangiom mare pe fatza; cred ca e mai putin rosu decit la nastere; oricum eu il ignor deocamdata.
Copilul meu de vreo 2 saptamini tot zice "caca"; eu verificam repede pampersul, si era gol. De fapt copilul ma anunta ca o sa faca caca in urmatoarele 5 minute
. Asa ca azi cind am auzit-o cu "caca", am mers amindoua la toaleta, ea pe olita, eu pe tron sa pazesc copilul, si a "produs"
. Nu aveam de gind sa o pun pe olita pina la 2 ani, dar de-acum o sa incerc sa o pun cind cere.
cge spune:
'neata.
Ina, bravoo !!!

Tonia, m-ai auzit cu planul de dormit.
Tu cu sotul te vei intalni numai la 'drum de noapte'.![]()
Eu sunt mai bine, am scapat de programul nocturn azi noapte.
Mai avem un colt de maseluta![]()
Asta seara avem prima serbare la scoala.
Victor este cocosul din Punguta cu 2 bani.
Maine va fi ingeras la serbarea de la after-school.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
cge spune:
Ioana, si pe Ancuta au laudat-o.
Singura obiectie a fost legata de faptul ca este mai 'sensibila' asa s-au exprimat.
Daca o pupa vreun copil cand nu are ea chef,incepe ditamai scandalul.![]()
![]()
Am evaluarea.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Zino, ma bucur pentru voi, sa inceapa distractia!

Hai ca te asteptam la "piticodrom reloaded"![]()
![]()
.
Cristina, noua ne-a zis din nou ca nu au absolut nici o problema cu ea, ca se joaca si singura si cu un copil si cu toti copiii, ca ii stie pe copii dupa nume, si ca este foarte activa. Poate ne facem poze la evaluare si le punem pe net undeva, sa vad daca sint diferentiate sau au facut copy/paste
. In caietelele alea saptaminale sint cuvinte lipsa, de unde si ideea mea de copy/paste - adica, scrie ca "a desenat un [si apoi spatiu liber]"
.
miflore spune:
Avem vsmile si ursulet mare si ursulet mic si catel si pinguin. Gradina zoologica la noi in casa.![]()
Ruxandra, eu merg la cosmetica de ani de zile la o tipa super din Meletauri, f. aproape de casa. Dana pe nume. Iti dau toate datele daca vrei sa mergi, nr. de telefon, etc. Problema e ca nu cred sa mai gasesti pe anul asta loc pt. programare; si inca o chestie, tipa s-a imbolnavit de vreo 2-3 ani, are fel de fel si acum cand am fost era chiar naspa; imi pare rau pt. ea, are vreo 50 de ani dar nu stiu daca va mai putea sa lucreze in ritmul ei dinainte; vorbim la telefon si-ti dau toate datele.
Multumesc fetelor pentru sfaturile cu camiloaiele; sunt cam tafnoase, sa-nteleg.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI