Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 23
gabiarama spune:
Meme 
Jadi , se vede clar ca te plictisesti rau , nu gluma .
Tonnia , asa a spus si sotul inainte de Tudu .Si acum Tot eu dorm cu ambii copii .Sau , daca Mihnea adoarme cu tati , se trezeste in timpul noptii si vine tot la mine .Acum , cind am ramas iar gravida , l-am intrebat "Cum o sa dorm eu cu toti copiii intr-un singur pat" .Vrei sa stii si raspunsul ?
.Nu a mai zis ca o sa doarma el cu unul dintre ei macar .Nu,nu .Ci ca o sa imi faca un pat mai maaaare .
GABI
15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Tonnia spune:
Gabi, haha, nasol. Dar eu n-o sa dorm cu ei in aceeasi camera, Dinu nici nu a vrut sa auda vreodata sa doarma cu noi, iar acum n-o sa dorm cu bb2 macar pt faptul ca nu vreau sa-l fac gelos pe Dinu.
gabiarama spune:
Ce bine !
Noi nu avem decit 2 camere .Dar la casa vor fi 4 dormitoare .
GABI
15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
codruta_grg spune:
Petra a inceput sa spuna cuvinte intregi: taci, buba. Tot o auzea pe mama ca ii spunea lui Nisa (catelul nostru) taci, ca cerea mancarea lui Petra....:))
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
codruta_grg spune:
mai sunt: doi, pupuppu (zice cum canta pupaza)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Anya20 spune:
LiaMia, multumesc de invitatie. Am vazut-o abia acum, ca am tras un pui de somn ca a dormit si Anya. Iar mie mi se inchideau ochii, pt ca noaptea am insomnii si adorm numai pe la 2-3, desi ma asez in pat de la 12. M-am trezit si am indesat niste sticksuri.
Jadi, ai chef de vorba, a?
Eu nu poftesc la binatatile tale de Craciun, pentru ca voi gati si eu acelasi lucru. Sac! ![]()
Ina, bravo, esti super. Hai ca nu te-ai stresat de pomana cu examenul.
Codruta, ce de lucruri stie Petra. E o domnisoara de-acum.
Gabi, am si eu o intrebare la care poti sa nu-mi raspunzi. Cum a aparut bb3 daca tu dormi cu amandoi copiii?
Zau ca n-am putut sa nu ma gandesc la asta. Cred ca daca o sa dormi apoi cu toti 3, va fi cea mai sigura metoda contraceptiva.![]()
Alina
11+, mamica d-rei Anya (1 an)
MamiLili spune:
Buna seara!
Sunt o mamica de sept-oct 2006 si am o mare rugaminte. Stiu ca printre voi este o mamica al carei copilas are un hemangiom, as vrea sa stiu cum a evoluat intr-un an, daca a disparut sau nu.
Scuze c-am dat buzna in "Piticodrom" dar chiar ma nelinisteste aceasta problemuta.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Diana30 spune:
Ina,bravo!Felicitari(nici nu ma gandeam cum ca s-ar putea sa nu-l iei;desi nu te cunosc f bine,te vad o invingatoare vesnica).
Ruxi,cam asa stam si noi la capitolul alaptat.Am ramas la alaptatul de seara si noapte deja de multa vreme(cu exceptia perioadelor cand am fost in spital si atunci era metoda optima de linistire).Uneori noaptea nu-i musai sa-l pun la san,readoarme tinut cateva minute in brate.Numai ca de multe ori,mai ales cand se trezeste des,is adormita rau si il mufez direct numa sa taca si sa adoarma.
Tu mai ai lapte?Am fost saptamana trecuta la stoma si a fost musai sa-mi extraga o masea,deci musai anestezie,deci musai muls,ocazie cu care am constatat ca mai produc asa vreo 50ml.E clar ca-s pe post de suzeta.
Intrebarea-i valabila si pt celelalte care mai practica sportul asta.
Jadi,vin la colindat sa ma infrupt din bunatati.Profita pana are cine-ti face.
kristinutza spune:
anya, multumesc mult pentru raspuns
. cred ca e ok. ca la radu se simt testiculele coborate, dar de f multe ori sunt retrase f tare in burtica
.
ca ziceti de baut cate ceva... eu in timpul sarcinii n-am baut, n-am mai fumat, am avut grija ce mananc. si simteam ca turbez in spital cu pancreatita, cand toti drii ma intrebau daca beam, fumam si mancam prajeli
. pai nu mai puseses nici in vis gura pe un pahar de ceva sau pe tigara...
nici cat am fost insarcinata, nici dupa-aia, ca alaptam...
iar acuma, la fel, regim super sanatos, daca nu mor - traiesc o vesnicie
.
eu n-am pregatit nimic de sarbatori. si nici n-o sa pregatesc, nah 
uau, meme, ce copii dulci ai!
ina, felicitari pt examen!
eu sambata chiulesc de la cel de-al doilea meu job ca sa dau doua examene, nu, nu la masterul pe care cica-l fac, ci la nusht ce alte cursuri m-am apucat
. cateodata nu inteleg cum de acum 6 luni stateam lesinata in pat si acuma fac atatea. (nu le fac bine, dar le fac
)
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video