Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 22
jadi spune:
Ina felicitari si sa dai de baut virtual, din cei 25 de euroi primiti moca.
Eu m-am gandit sa gatesc de Craciun, sufle de gorgoave impanate cu porc thailandez si portocale de sicilia. Asta la aperitiv , inca stau sa ma gandesc la celelalte feluri, poate la desert ma incumet la mertefertecoaieprajite... dar ma mai gandesc!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Am uitat sa spun ca porcul asta e cu alune, are cate o alunitza ici colea!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
country girl spune:
Dau de baut si real, nu numai virtual.
De fapt am eu un plan de evadare singurica again la Bucuresti, dar mai spre primavara.
Pana atunci dau de baut virtual 
si salivez cu gandul la bunatatile preconizate de Jadi ![]()
Cred ca "astia" nu-si dau seama ca acum voi sta toata ziua calare pe net si adio munca!
dana_lucia spune:
INA , felicitari si la mai mare!!!!!!

Jadi, ce bucate......hai baga niste retete sa vedem cum sta treaba cu alunele si porcii!![]()
Sa aveti o seara buna!
Dana Lucia si
Alberto
jadi spune:
pai ce mama masii, adica eu nu mi-s gospodina? Adica nu pot sa imping si eu cratita pe foc si sa gatesc? Pot dar nu vrea, na! Basca am 2 mame care ma scutesc de toate cele inca de acum 32 de ani, eu sper sa nu fac la fel cu fimiu!
Ina, sa vii la baby expo si sa aduci si sacul ala de il carai, se vedea sacul si ina un pic
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Imi pare rau dar retelete sunt secret de familie, trebuie sa mor eu ca sa le pot da mai departe
.
Eu mi-aduc aminte cu placere ca bunica ma punea sa fac curat de Craciun ca urma sa ne vina in vizita doamna Tzangarakis si doamna Kurkumalis, doamne pe care nu le-am cunoscut niciodata, banuiesc ca nu exista, dar eu ma pregateam an de an de cele 2 doamne!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Adica daca nu v-ati dat seama, am terminat programul de lucru si ma fac ca muncesc pana se hotareste sefu' sa ma duca acasa!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
Tonnia spune:
Ina, esti fantastica! Bravo!
De Meme ce sa mai spun...Ma ia cu groaza!!!! Eu m-am gandit sa ne impartim copiii peste noapte, sotul sa stea cu Dinu (cu aparatul lui Dinu) ca se trezeste mai rar, si eu cu bb2 (cu aparatul 2) Si dormim toti 4 in cate o camera.
Locca, nu-l mai lasa sa doarma asa de mult ziua, trezeste-l dupa 2 ore sau 2 si 1/2.

Vladut (26.08.2005)