Piticodromul de sept - oct 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

buna zanelor,

Dana_Lucia am vazut felicitarea de la Alberto .

Anya20 am admirat-o si pe Anya , la fel de dulce cum o stiam.

Am vrut sa mai zic ceva... dar am uitat . Dorm pe mine in ultimul hal

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Cristina, multumim de urare. Bafta si voua! Eu una abia astept sa termina cu toate rapelurile. Nu stiu cum va fi cu vaccinul (care, de fapt, sunt doua). Inca mai stau pe ganduri daca n-ar fi mai bine sa asteptam si noi pana luni seara, sa fim siguri ca e pe deplin restabilita. Pe de alta parte, daca e sa faca reactie la vaccin, mai bine o face in week-end cand suntem amandoi langa ea decat chiar inaintea plecarii spre Cluj.
Si vreau sa verifice pediatra daca s-a inchis bine timpanul dupa otita si nu mai are lichid, ca altfel va fi de jale in avion la decolare si aterizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Buna fetelor,

am trimis acum in mail-ul comun un doc cu retete...
nu dati cu rosii pt traducerea care scartaie pe alocuri dar efectiv nu am chef sa stau sa caut cea mai buna solutie la fiecare formulare...mi-e lene si nici n-am timp.

va pup pe toate, weekend placut tuturor.

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Am fost la pedi, am facut si vaccinul(cel pt rubeola).

problema e ca la 18 luni sunt mai multe vaccinuri si mi-a zis ca sunt importante....si nu stiu in Ro cum o sa ma inteleg cu doc, atata timp cat am inteles ca schema e diferita.

Ioana, am uitat...si-gur o sa ne vedem!

Mary stiu ce zici cand spui de spitale...de asta si am unele indoieli cu mutatul asta ...stiu cde cand am nascut...am avut un salon singura, doar pt mine si pui, cu baie proprie, dus, TV, AC, fotoliu de piele care se intinde cum zici si tu in care a putut dormi sotul...dimineata veneau cu meniul si eu trebuia sa imi aleg ce voiam sa mananc...

sa nu mai vb de magazine(nu stiu de unde-mi voi mai face cumparaturile) no more Zara, Mango...no more cortefiel..

in fine..nush de ce am o presimtire ca nu o sa stam prea mult pe acasa ca si pe Ramonel il trage atza ca pe mine mai mult inapoi.

ma duc sa hranesc mica terorista si sa o culc

pup

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Meme, sarumana, you are the best! Nu-ti face griji cu traducerea, sunt sigura ca vom intelege deoarece si pentru ca suntem fete destepte desigur. Esti o dragutza!

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Natydea, Ioana75, multumesc pentru raspunsul legat de hemangiom! Natydea, daca poti afla informatii suplimentare de la sora ta as fi interesata sa le aflu. Eventual imi poti scrie PM ca sa nu acaparez subiectul vostru cu problemulta mea.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Fetele, am trimis niste pozici cu bursi pe adresa comuna. Sunt cam de doua luni facute.
Plec si eu acasica.

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput

Ruxandra din cate stiu trimiterea e valabila 1 luna de la data emiterii.

Innaa sa fie intr-un ceas bun decizia voastra. Cat despre sistemul medical... Noelia n-o sa fie bolnava, asa ca o sa ai mici tangente cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina

Innaa, exista si aici Mango si Zara.
Cat despre doctori, nu le iau apararea, dar cred ca o sa gasesti tu unul care sa inteleaga cand o sa-i explici cum sta treba cu vaccinurile pe acolo. Mai ales ca diferentele nu sunt colosale si in general mai stiu si ei ce se face pe-afara in domeniul medical

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

schimb capitolul ca sa aveti unde povestiti in WE

Mergi la inceput