Piticodromul de sept - oct 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cred c-am uitat sa va zic sau v-am zis? Plec de revelion cu husbandu' in Tunisia sa facem intrecere de camile. Sper sa nu ma scuipe vreuna. Astea cu ce se ademenesc, cu zahar?
Ana va sta cuminte acasa, va face revelionul in casuta ei.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

quote:
Originally posted by jadi

I-a luat si sange din degetel pentru analize, am plecat plansi si neconsolati de la tante doctorita!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

unde ai fost? la calapod? si la copii se aplica regula cu nemancatul cand li se ia sange pt analize?
bravo lui Vlad ca si-a revenit cu greutatea. si e destul de inalt la 86 cm.
miflore, tu unde i-ai facut analizele anei-banana? am vazut ca este in forma si ma bucur pentru voi

hilde, bine ca ii place lui Steff bradutul artificial. eu sunt pentru cel natural, sa simt miros de brad de Sarbatori

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Miflore , sa te faci bella ! Si Ana sa-si recunoasca repede tatal Si plimbare placuta cu ccc camila

Si noi avem de gind sa facem bradul vineri , cind Mihnea e la gradi , iar pe Tudu il las la soacra .El e muuuult prea prietenos cu bradul , nu ca Miruna .Deja are la activ un glob de sticla spart la nana lui Mihnea .

Pina la urma am decis impreuna cu Anya ce tratament sa ii dau lui Tudu .Aseara avea nasucul infundat si respira mai mult pe gurita si s-a foit citeva ore bune .A facut si un pic de febra, (nu stiu cit pt ca mi-a fost lene sa caut termometrul in cealalta camera)dar i-am dat Nurofen si pina la urma a dormit bine pina dimineata cind s-a trezit transpirat .

GABI15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, la noi au supravietuit de la Victor numai globurile de plastic.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Eu ma chinui sa il invat pe Mihnea o uratura sau o colinda si nu vrea.Imi spune sa tac , ca el e acasa nu la gradi.Doar cind ii spun ca daca merge cu uratul o sa faca bani sa isi cumpere un trenulet Thomas mai repeta dupa mine , dar se plictiseste repede

GABI15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nici Victor nu vrea sa isi repete rolurile de la serbari acasa.
Zice sa stau linistita ca la serbari le va spune perfect, dar acasa nu se poate concentra din cauza Ancutei.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello

Mama, Ina ce-ati mai tras cu Ilinca, m-a luat cu fiori cand am citit postul tau.
Mifloricico, te-ai facut bella? ... ia baga si la mine un pont de cosmetica in meletauri daca stii, ca mi-e mai usor sa ma duc aici decat in zona de acasa, plus ca e si mai ieftin, cred. Super ca va duceti in tunisia, la camile. Sa ai grija cand te urci pe ele.

Am luat si eu de la mama o coronita de brad, trebuie acum s-o impodobesc si sa vad pe unde o atarn. Brad inca nu am luat, si nici cadouri. Am inteles ca sunt brazi misto la brico, dar ma taie o lene crunta sa ma duc. Sunt tare curioasa cum o sa reactioneze matei, anul trecut a fost fascinat, sa vedem acum.

Copilul meu s-a stricat, nu mai adoarme decat daca stai langa el si cu o mana pe el. Si asta de cand a stat cu mama, care numai in brate l-a adormit .
Azi noapte s-a trezit la 4, a chitait dar nu l-am bagat in seama, s-a culcat la loc si la 5.30 iar s-a trezit, de data cu tipete de draci ca nu se duce nimeni la el. Asa ca sotul a avut placerea . Pana la urma cica s-a plictisit de stat pe langa patul lui si si-a intins fotoliul-pat langa patut si uite asa i-am gasit pe amandoi dormind la 8.30 dimineata. Deci pot spune ca eu am avut o noapte buna.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Revin si eu dupa pauza de pranz. Din pacate am mult de lucru, fiind ultimele zile inainte de vacanta.

Diana, s-a facut aduc Junifen.

Jadi mama, te tachinam cu somnul.

Mifloricico, pleci la camile carevasazica. Bravos! Distractie placuta si ai grija ca nemernicele alea scuipa, musca si te cam zgaltzaie la coborare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore eu iti urez de pe acum bafta la calarit camile !

sanatate copilasilor bolnaviori! Lui Vlad a inceput aseara sa-i curga utin nasul

Aseara i-am explicat lui Vladut ca daca se trezeste sa-si ia suzeta si sa se culce la loc ca eu vreau sa dorm! Asa ca am avut o noapte super! Fara nici o trezire !

Cred ca eu voi lua brad sambata asta si probabil il voi impodobi joi seara. Cadouri nu numai ca n-am luat, dar nici vreo idee n-am

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Eu inca n-am lista pentru 2007. N-am avut nici pentru 2006. S-ar spune ca traiesc fara teluri in viata?!

N-am facut nici lista de cadouri de Craciun, evident nici cumparaturile aferente. N-avem brad si nici nu cred ca facem la tara muma a Ilincai. Poate la tara muma a parintilor ei. daca bunicii sunt cooperanti. Soacra nu pare prea cooperanta de data asta dar noi avem un plan conceput strict in interesul Ilincai si ne tinem de el.

Si mai am si felicitari de Craciun de scris. Anul trecut am scris vreo 50. Anul asta m-am jurat sa ma opresc la 20.

Mergi la inceput