Piticodromul de sept - oct 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tylenolul are la baza ibuprofenul, la care se adauga paracetamol, paracetamol sinus, etc. Eu asa stiu. Poate ne spun fetele americance..

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ina,multam fain de intentie,da nu vreau sa te incurc.Acum am deja o sticluta de paracetamol american si pleaca o cunostinta in state luna asta si o sa-mi aduca si restul.Acolo-i la liber din cate am inteles,nu trebuie retete.
Vreau sa incerc si produsele astea in ideea ca,asa cu ziceai si tu,scad febra mai iute decat variantele lor romanesti.Ca pruncu meu vad ca-i soi de ala de se infierbanta iute si puternic.Daca n-ar fi fost episodul convulsiv nu mi-as face asa mari probleme.
Aseara a avut 38,7 rectal,i-am dat panadol si dupa o ora avea 38,4.Mi-a fost teama ca o sa-i creasca peste noapte si i-am dat fenobarbital.
Asa dupa mana mea nu mai pare sa fi facut febra asta noapte si azi.
Ilincutza cum mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Diana si la noi se dau la liber produsele astea. Dar daca iau reteta de la pediatra mi le ramburseaza 85% asigurarea medicala. Si cum oricum mergem probabil luni la vaccin, ne face si reteta pentru astea in eventualitatea ca ar face reactie la vaccin. Dar noi deja avem stoc de medicamente.

Multumim de intrebare, Budincutza pare sa fie mai binisor. Inca nu-i la forma maxima, mai are muci cleiosi si mai tuseste din cauza lor dar facem tratament babesc si aerosoli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ina,daca nu te deranjeaza,adu-mi,te rog,un ibuprofen de-al vostru daca zici ca face asa minuni in caz de febra.Asa avem un motiv in plus sa ne intalnim.
Codruta,tu pleci din Cluj cand vine Ina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ina, stai cu okii pe soacra!
Voi ce credeti, oare Ana isi va recunoaste propriul tata?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua si sa stiti ca nu dorm asa tarziu doar ca azi am fost la control cu Vladut. 10,5 kile si 86 cm dar oricum se zbatea ca pestele la masuratoare asa ca... eu sunt multumita a luat aproape 500 de grame in aproape 2 luni dupa ce a slabit sub 10 kile de 2 ori.
I-a luat si sange din degetel pentru analize, am plecat plansi si neconsolati de la tante doctorita!

In rest eu am patit-o cam naspa aseara cu o cufureala care m-a tinut legata de toaleta toata noaptea asa ca dimineata cand apucasem sa adom a trebui sa ma trezesc, va dati seama ce frumos ma simt acum.

Da, asa este, fata de lista avem si new entry cu ramasul de gravida pe anul asta... lista pentru 2007 nu se contureaza deloc!

Ina sa stii ca si Vladut are muci cleiosi dar transparenti si tuseste productiv si daca am vazut ca nu a facut febra nu i-am dat nimic.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Am luat brad articial de 1.80 Carpati.
l-am desfacut acasa sa se obisnuiasca steff dar spre surprinderea noastra i-a placu, nu s-a temut deloc. am pus o instalatie si mai mult i-a placut.deci, e ok. nu-l trage deloc. si globurile-i plac.
am vrut sa-l punem pe mobila dar e prea inalt...asa ca ramane pe jos.
anul asta si poate inca la anul il fac apoi il scot pe balcon si-mi iau in continuare brad viu.
asta e bun ca acele nu inteapa, nu pica nimic pe covor...dar miros????
am sa fac cumva sa miroase a brad in casa....

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vero, si noi avem brad artificial si un aranjament cu brad natural.
E mai practic asa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

De Sf.Nicolae, seniorul Popescu ne-a adus acasa un aranjament rotund de brad natural de la Iris. Miroase asa de frumos a brad si a scortisoara, are multe rulouri de scortisoara prinse in el. Vladut s-a speriat de aranjament dar acum intinde mana dupa el. Noi vom face brad ori acum in weekendul asta ori in weekendul de craciun, cum va vrea mama. Mama2 care ma intreba ieri ce fel de calculator sa isi ia, pentru net, jocuri, filmulete si atat? hehe

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi tot aranjament ca al vostru avem Jadi, si tot de la Mos Nicolae. dar sora-mea s-a intalnit cu MN asta.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput