Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 13
country girl spune:
Am dat de Sofia la weblogs! ( http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=90270 )Si ce frumos povesteste...
country girl spune:
Azi e zi de 13. Nu stiu la altii cum e dar la mine a inceput bine: intai am constatat ca mi-au virat salariul cu o suma considerabila in plus fata de obisnuit; pe urma m-am oprit la banca sa scot niste cash pentru pranz si dupa ce am efectuat operatiunea de retragere mi-a aparut pe ecran bancomatului mesaj cum ca este a 500 retragere pe masina respectiva si am primit un voucher cadou de 25 de euro! Intai am zis ca-i spam din ala ca pe email si ca mi-au copiat "astia" (adica niste conationali) cardul si aia sunt! Dar e pe bune ![]()
Deci astept a treia chestie buna intr-o zi de 13. Mai stii, poate ne dau astazi rezultatele la concurs?
jadi spune:
Nici eu nu am superstitii de genul 13, doar ca vreau sa nasc miercurea daca s-ar putea
. Si zici ca ma tachinai, Ino?
Lia noi mergem la Medlife la Miruna Georgescu, Mi-era mila sa ii puna iar branula de aia ca sa ia sange dar a scapat mai usor cu sange din deget si am facut si transaminaze si hemoleucograma!
Am vorbit si cu prietenele mele si am zis ca saptamana viitoare mergem sa facem cumparaturi la Plaza de dimineata sa nu ne calcam pe picioare, asa ca parca mi-am mai revenit.
Mifloricico dextractie placuta in Tunisia... asa mi s-a facut si mie de duca!
Nici copilul meu nu vrea sa zica nici o poezie, de ce oare?
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
country girl spune:
Eu vreau sa nasc tot sambata si cu acelasi doctor daca se poate. Sin tot asa, intre cafeaua de dimineata si masa de pranz. Nici nu vreau prea multe, nu? ![]()
country girl spune:
Si, da, Jadi, te tachinam. Cred ca ma indeamna la asta sensibilitatea care te caracterizeaza la aceasta sarcina.![]()
country girl spune:
Inca unul si ma duc la evaluarea profesionala anuala cu fostul sef.
Cu asta am ajuns la 1300 de mesaje, numar frumos si in acord cu data de azi.
Hasta la vista babies!
diana_n spune:
Codruta Tylenol si Paracetamol sunt denumiri comerciale pentru acetaminofen care se da copiilor pana in 3 ani in loc de aspirina (care poate da sindromul Rye, foarte rar dar mortal)
Tylenol se gaseste in tzashpe variante : pentru febra, pentru dureri musculare, pentru raceala, pentru raceala puternica, pentru baby, copii mai maricei, adulti, cu diferite arome, lichid, solid, etc, cam la fel si Advil si Motrin. Toate astea se dau fara reteta, te servesti din raft de parca ar fi bomboane.
Ibuprofenul e cel mai cunoscut sub denumirile Advil si Motrin, dar mai sunt cateva care imi scapa, unul din ele le-am luat si eu imediat dupa cezariana.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Diana30 spune:
Sio bobo!
Asta-i traducerea in ungureste a salutului Inei,traducere pe care am auzit-o urmarind filmul Terminator,cu Arnold guvernatorul.Cine are o cat de mica idee despre limba maghiara macar va schita un zambet.
Nu m-am putut abtine sa n-o scriu aici dearece de cate ori aud respectiva fraza,imi suna in urechi traducerea si ma umfla rasul.
b_irina_c spune:
Mi-am amintit
. Aseara Vlad l-a recunoscut pe Mos Craciun pe o sacosa. Bag de seama ca a dus bona munca de lamurire cu el
. Acum ma bate gandul sa iau costum de mos si sa-l pun pe fratele meu sa intre pe geam, ca horn n-am 
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
Diana 
am confundat tylenolul cu advilul. Advilul e cu ibuprofen...
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi