Piticodromul de sept - oct 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ia sa facem prezenta sa vedem cine mai e pe aici, nu de alta dar inca mai aveti sansa sa plecati acasa ca incepe ora/orele de vaicareala!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi baga repede vaicarelile ca eu te mai 'citesc' 33 de minute !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Hai ca accept eu provocarea. Sa aud vaicarelile.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadiiii...iii...iii...

edit: timpul a expirat

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

da ce aveti fetelor? Eu sunt coapta, nici ochii nu ii pot tine deschisi in schimb azi am muncit mai cu spor! Nu am cine stie ce vaicareli, vroiam sa vad cine perdeleste pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hai baga Jadi ca eu iti ascult vaicarelile, am incotro???

Anya, maaaaare pentru tine!!! Multumesc ca m-ai incurajat. Sa zic ca tratamentul da roade si parca azi nu ii mai curge nasul asa de mult. In schimb nu are pofta de mancare, la pranz a refuzat cu totul pranzul, oare e de la boala sau de la antibiotic. Si inca o intrebare mica: pe pliculetele de Biotics scrie ca se dau la 3 ore dupa antibiotic dar ea dimineata bea biberonul la aceeasi ora cu antibioticul, nu pot sa astept. Are ceva?

Ina, sa dea domnul atunci sa ai numai zile d-astea de 13 de acum incolo...la atatia bani! Bravo! Cum a ramas cu vacanta? il tradezi totusi pe Fidel? Eu sper sa nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Jadi, te duci la cumparaturi pentru Mos Craciun? Pentru MC-ul LOR sau MC-ul tau??? Adica le iei altora cadouri sau tie?

Mergi la inceput

In principiu iau cadouri pentru altii, asta e textul dar daca mi se prinde ceva de mana iau si pentru mine. Doar ca am intrat iar in criza ca eu ce sa imi iau? Haine de gravida? Ca am ceva si zau ca nu mai merita sa investesc.. Bijuuri nu am hobby, poate ma lipesc de niste carti sa le citesc la munte. Aaaaaaaaa si chiloti ca nu am si mi se mareste si niste bustiere ca sa am unele frumoase cand ma voi interna in ianuarie (basca perechea de papuci de unica folosinta/internare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Jadi,santajeaza-ti seful sa te lase mai iute acasa,daca vorba buna nu tine:).

Kid,am citit ca plecati in Austria cu Alex.Eu zic sa nu-ti fie groaza,va fi mai usor decat te astepti.La noi asa a fost in vara cand am mers in Italia.Scaunul e intr-adevar bun si sunt convinsa ca Alex o sa doarma la greu in el.Singurul inconvenient e frigul si infofoleala de rigoare.

Mergi la inceput

Diana, il santajez dar cu ce? Sa ii spun ca stiu amanunte murdare despre el? .

Mama , Kid, cand plecati? Foarte frumos o sa fie! Luati si bona?

Mergi la inceput