Piticodromul de sept - oct 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ma bucur ca va distrez cu caramizile mele . in copilarie mi se parea ceva f normal, doar ca acum, cand mi-am amintit, m-a pufnit rasul si-am zis sa va povestesc si voua .

diana, radu are 3 piane, dar nu am vazut vreo preferinta anume. parca pt cel care canta cel mai taaaare . si am vazut ca mai mult ii place cand e setat pe muzica, nu pe cum fac toate animalele alea. adica un pian no name.
dar nu am chicco, parca simba... nu mai stiu celelalte...

o, mifloricica, pe unde petreceti voi revelionul!

ina, ce zi norocoasa! si mie mi-a mers bine astazi, dar nu chiar asa!

multumesc de raspunsurile cu outzele. o sa intreb oricum dr. dar nu stiu cand ajungem la dr...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si io pe aici, mai pe seara, asa...
Am ajuns acasa unde copil cuminte dormea si tat-su astepta verdictul la salopeta de ski pe care i-a cumparat-o Ilincai. A primit felicitari asa ca sper sa se simta incurajat sa continue pe linia asta.
Ilinca sede in kur si le zice cu okii intr-o carte. Nu ma intrebati ce zice ca n-o inteleg decat cand vorbim de mancare sau vrea ceva.
Tre' sa trec pe la laptop fara sa se prinda ea ca protesteaza cum ne vede ca nu-i acordam ei toata atentia.

Kidule, am decis sa-i raman fidea lui Fidelito si la sfarsitul lui ianuarie o luam catre Cuba. Banuiesc ca atolii aia se scufunda mai incet decat moare comunismul. Ma rog, inteleg ca pe aia ii pune in pericol topirea ghetarilor asa ca... la anul cred ca gasim Maldivele tot acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Kristinutza, am vazut si aseara intrebarea ta dar am uitat sa-ti raspund. Am ramas doar cu ccc caramizile in cap...
Ceea ce are Radu se numeste testicul flotant, adica uneori apare, alteori dispare din scrot. Daca ele coboara uneori si le-ai simtit ca sunt acolo, mai ales la varsta lui, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Cu timpul or sa ramana coborate.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

Merci jadi pt raspuns. si, apropos, eu am nascut intr-o zi de miercuri. Sa fie cum vrei tu cu nasterea: daca vrei miercuri, miercuri sa fie!

miflore, kid, vacanta frumoasa!!!

azi am fost cu Florin la o amica ce are un baietel de 6 sapt. nu va spun ca s-a acomodat rapid cu gazdele dar si cu spatiul de explorat si a admirat pestii din acvariu. a facut si nazdravanii - inevitabil as zice . dupa ce l-a identificat pe bb care dormea linistit a atacat alunele, bomboanele, prajiturelele, DAR NU SI BRADUL!!! asta imi da sperante ca va primi bine bradutul de anul asta, cand il vom impodobi.

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

imi spune si mie cineva, rogu-va, ce inseamna "ccc"?

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Meme, nu am cum sa nu ma bag in seama in momentul in care vorbiti de copii care iau putin in greutate. Sarah s-a nascut cu 3130g si a scazut pana la 2800g. La fix o luna avea 3500g, la 2 luni 4100g iar la 3 luni in jur de 4700g. Alaptam exclusiv atunci. Acum, la 1 an si 2 luni jumate are ....8600g. A mancat 2 tipuri de lapte praf in Romania, alt tip aici in Canada iar acum lapte normal. Nu-mi fac nici o grija pt. ca a fost si este extrem de sanatoasa, asa ca greutatea nu conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LiaMia, am citit si eu aici pe forum ca poti evita o cacofonie punand "ccc" intre cuvintele impricinate. De obicei eu puneam virgula ca sa evit dezastrul, dar acum m-am adaptat si eu la noutati.

Editez, ca mi-am amintit ca intrebai aseara de daca ccc copilul trebuie sa mearga nemancat la analize. Daca se verifica glicemia (mai ales), dar si proteinele si lipidele din sange nu trebuie sa manance. Pentru restul poate manca.
Alina 11+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Seara buna la fete
Liamia,ccc este evitarea unei cacofonii
ma bucur mult pt voi ca va ganditi la Craciun,eu ma gandesc doar sa iasa bine analizele.Azi a reusit sa manance si o jumaatate de forneti, si o galuscuta de gris cu cateva lingurite de supa.Maine are o saptamana de cand e in greva.Mie cel mai frica mi-e de giardia asta pacatoasa.Azi am inceput sa-i dau Standacilin ca deja avea o saptamana de febra si incepuse sa treaca de 38.La analize a fost naspa ca i-a luat mult sange din venuta si l-am chinuit un pic,dar nu am eusit sa dam proba de urina.Nu am gasit punguta si cu recipientul,cum il simtea cum nu mai vroia sa faca pipi.Sper sa reusesc dupa antibiotic.Nu ati vrea sa stiti cat sunt de stresata si cum numai de sarbatori nu imi arde mie.Noaptea trecuta am dormit 3 ore si alea cu becul aprins.E f agitat noaptea, are toti caninii sub gingia care da sa crape,s-au adunat prea multe.Si pe deasupra sunt si eu racita rau, cu febra, gat suparator si infundata pana in maduva oaselor..Daca pe Iaris l-a durut gatutul cum ma doare pe mine,sincer il inteleg ca nu vrea sa manance.In schimb ar manca ciocolata si nu stiu de unde poftele astea ca eu ii dau doar de pifta cate un pic,cat sa-i simta gustul.Ieri in magazin am luat niste mosi de cioco si la iesire am constatat ca unul nu mai avea cap,il mancase.Cat nu are febra e activ,dar are cearcane,nu doarme bine sau are paraziti, si nu e el.Vrea doar in brate si e moale ca o carpa.
Stiu ca mesajul meu nu e chiar unul frumos de citit dar cui sa spun si eu ce ma doare,ca in afara de mama si familie nu va am decat pe voi.
Totusi azi a fost zi cu noroc pot spune,ne-au venit codurile de bare, peste vreo luna urmeaza medicalele si apoi viza.Si totusi,ce o sa ma fac eu in lumea asta mare,intr-o tara straina,cu un sistem medical care spune sa lasi organismul sa lupte cu boala, cand eu cedez atat de repede in fata antibioticului.Acum, am cedat,e drept, mai greu,i-am dat abia in a sasea zi,cand era clar ca e mult mai rau decat inainte.
Ma duc sa stau in pat,nu pot dormi, simt nrvoia sa ii aud respiratia, sa-l simt langa mine, si sa stau langa el,pt ca nu cred ca noaptea asta va fi mai buna.
Va pup pe toate si sa fiti bine.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna seara fetelor!
Am culcca at piticania si acum incercam sa vad ce ati mai scris pana nu adorm cu laptopul in brate. Aseara am avut o seara de vis. Darius s-a trezit doar de 2 ori in rest a fost super cuminte, numai mama lui s-a trezit de mai multe ori din cauza ca mi-a intrat in obisnuinta. Dar daca o sa am un copil cuminte de acum incolo promit sa ma schimb.
Am baut si un pahar cu sprit (vin cu Pepsi) si bebe din burtica danseaza de nu mai poate. I s-a mai intamplat cuiva sa pofteasca la vin in sarcina. Mie cu nazdravanul din burtica in fiecare seara poftim la un paharel. O fi rau? Oricum am o burtica mai mare la la Darius si ma apasa tot timpul pe vezica si am impresia ca vrea sa iasa.
Darius a avut si el bronsita acum o luna, tusea cu expectoratie si nu facea febra. Numai ca ii coborasera secretiile in bronhii cica. Am rezolvat-o intr-o saptamana cu antibiotic Sumamed (3 zile), Ventolin, Stodal, Ketof, Nazomer si acum e bine. De fapt el cred ca a luat de la tati care mi-a fcaut o pleurita la un plaman si la celalalt bronsita si ne-am chinuit destul. Eu am fost singura care am scapat fara antibiotic.
Azi nu o sa ma plang pentru ca am baut si sunt bine dispusa, dar maine... cine stie. Ma duc sa ma epilez pt nenea dr.
Pupici, Dea si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ne mai tineti minte?

Mergi la inceput