Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 16
dana_lucia spune:
Buna dimineata la copilasi si mamici! Va saluta cu drag Alberto si doreste sa va spuna ca a trimis o mica surpriza in adresa e-mail comuna! Speram sa va placa!
O zi buna tuturor!
Dana Lucia si
Alberto
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Ce de concedii exotice se intrevad pe aici ... sa va distrati bine!
Eu merg la mama, asta e visul meu si am reusit sa-l conving si pe sot ca e cel mai bine
. La anul nu cred ca-mi mai merge, dar sa profit cit mai pot.
marinela, sanatate lui Iaris si bafta multa cu procesul de emigrare, si sa va fie foarte bine in noua tzara
.
Casiana, da
.
Aseara nu am aprins lumina ci doar instalatia, si s-a apropiat de brad. A luat un glob si a atins un clopotel. E de bine
. Diseara cred ca va fi a 2-a oara cind ma duc la manichiura cu Miruna. Prima oara a stat in carucior si s-a plictisit groaznic. Acum cred ca o sa faca dezastru in salon
.
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Voi cum va gestionati timpul asta ca mie chiar nu-mi ajunge.
V-am citit dar nu am reusit sa va mai scriu.
Eu sunt in plina activitate : curatenie generala
.Cu una bucata sot care placa dimineata si vine seara, una bucata fetita care nu sta intr-un loc mai mult de 5 minute.Va dati seama cum e.
Natydea sa stii ca eu aveam pofte similare.Adica pofeteam non stop la bere.
Sa povestesc ceva despre Alexia.
Avem in sfarsit si noi un dintuc.Azi cand avem un an si 2 luni ne-a iesit si noua in sfarsit un dintuc.
In rest Alexia e tare activa de cand merge, tota ziua se plimba cu mobilul meu(cel pe care ea a reusit sa-l strice) pe umar(ea tine telefonul asa haios, pe umar nu la ureche) si vorbeste non stop.
Vorbeste intr-o limba numai de ea stiuta.Cred ca-i japoneza, ca tot semana ea a japonez cand s-a nascut de ma intreba lumea prin spital daca taica-so e japonez.
Acum Alexia reuseste sa bage cercurile pe bat, (ce m-a stresat pe mine treaba asta!)se mai joaca asa un pic si cu niste cuburi dar preferatele ei sunt jucariile muzicale.Mai nou se joaca cu 3 odata.Va dati seama cum e in casa cand se joaca ea si cu volanul vorbitor, jucaria de la premergatorul chico ufo,un pian si o chitara si telefonul ei de 30.000lei.
Unde mai pui ca mama i-a cumparat pentru MC un videofon de la chico.O sa inebunesc de tot.
b_irina_c spune:
'neata,
Daca iri ma laudam ca am dormit toata noapte, azi ma plang ca s-a trezit o data, dar cred ca au trecut vreo 45 min pana a adormit la loc
. In rest tot putin mucos si obsedat de MC
.
Marinela 
sanatate lui Iaris si multa putere tie!
Casiana
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
alexuta2005 spune:
Ce bine! Daca e macar o persoana care nu ne-a uitat inseamna ca mai pot trece pe aici fara sa va intrebati "da cine mai e si tipa asta?".
Asa ca mi-ati dat curaj si o sa mai scriu.
Acum am o intrebare.
Voi ati cumparat puzzel-ul de la tcm? E ceva de capul lui?Ca nu stiu ce sa fac, sa-l cumpar, sa nu-l cumpar.
alexuta2005 spune:
Dana Lucia transmite-i tu lui Alberto ca-i multumim mult pentru felicitare.Ce dulce e!
Sa stii ca Alexia a fost tare incantata!
dana_lucia spune:
OK Casiana o sa ii transmit lui Alberto si ne bucuram ca Alexia a fost incintata!
Dana Lucia si
Alberto
jadi spune:
Buna dimineata fetelor si o zi buna!
Copilul meu a refuzat sa doarma dupa bibe de ora 7 si ca atare sunt trezita dis de dimineata. M-am facut ca dorm ocazie cu care nazdravanul a coborat din pat, a deschis usa si urla pe hol TATA, pana la urma l-am luat la chitzonit in pat la noi si ca un rugby-ist adevarat a plonjat cu capul in tablia de la pat. Are un cucui asa de mare si atat de vanat ca mi-e si rusine sa il scot afara... cica ar fi buna crema de arnica la cucuie?
Eu azi am incercat sa merg pe Venerei sa cer indemnizatia si alocatia pe card si ghinion, s-au mutat pe langa Electroaparataj si reincep programul pe 18 decembrie, deci am stat in cozi de masina degeaba.
In plus ieri m-a capsat un pic bona, i-am zis ca imi iau zi libera vineri sa strang lucrurile copilului si ce a inteles ea? Ca vineri are program scurt si ca pleaca mai devreme sa faca cumparaturi. Pai eu cum mai strang lucrurile daca trebuie sa ma ocup de copil ? Si asa de tare m-am enervat, ca atunci cand erau mamele statea de paza la ele si pleca pe seara in jur de 18 si cand stie ca o sa urmeze 3 saptamani de vacanta platite, ea imi spune ca vrea vineri liber? Ca se duce la Metro, nu are decat, e deschis pana la 12 noaptea, nu imi face ea programul. Ca atare m-am gandit peste noapte si i-am zis ca maine trebuie musai sa ma duc la servici si chit ca ma chinui tarziu cu bagajele, eu nu cedez... Pai ce bona are 3 luni de concediu platit pe an chit ca uneori mai sta si mai tarziu, compensarea e tot in favoarea ea, plus prime, cadouri si alte alea... m-am facut rea!
Si eu am vrut sa intreb pe puii mei inseamna ccc ala!
Naty eu am citit ca ai voie o unitate de alcool, adica un paharut de ceva, vin, bere, nu tarii!
Multumim lui Alberto pentru felicitare!
Mesajul 2000 adicatelea!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
LiaMia spune:
buna,
vreau sa va zic ca "dorm ca valiza in gara"... gata, am recunoscut oficial
de cand doarme asta mic noaptea fara sa manance, adica de cca 3 luni, nu ma mai scol decat cand ma striga el dimineata pe la 8:30. uneori, nici atunci
, ci doar pe la 9... si e asa de bineeeeee ![]()
ma miram de ce nu ma asalteaza Florin acum si nu ma concureaza la tastatura sau mouse... a prins cutia cu bomboane de pe masa si a inceput sa basculeze
... acum l-am vazut: e plin ce ciocolata pe botic si hainute
cate bomboane o fi mancat???? mie mi se pare ca erau mult mai multe decat am mai gasit eu imprastiate... trenuie sa iau masuri de precautie
LiaMia si
Florin
alexuta2005 spune:
LiaMia am patit-o si eu cu Alexia.a gasit o ciocolata(de fapt si-a luat-o singura de pe birou) si a inceput sa basculeze.Nu-ti mai spun cat de mozolita era, ca sigur iti imaginezi.