Piticodromul de sept - oct 2005 (157)
Raspunsuri - Pagina 17
locca spune:
Buna
Lia, am dat ignore la mesajul tau, sa stii
... pai tu vorbesti de funie in casa spanzuratului, pardon nedormitului.
Irina, copiii nostri vad ca s-au vorbit, doar ca Vladut practica varianta soft. Incearca sa-ti imaginezi alea 45 de minute transformate in 2 ore si o sa iti dai seama cate tone de nisip am in creieri azi.
Casiana, felicitari pt. dinte!
Jadi, misto faza cu bona, iti inteleg capsa.
Maine am programare cu copilul la dr. La 13.20 bineinteles, deci nu stiu cum o sa fac cu masa de pranz, cu somnul etc. Plus nervii de vaccin. Hmmm. Stie cineva daca la medicover se poate plati cu cardul?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
LiaMia spune:
lasa jadi, ca am intrebat eu de "ccc" si au fost dragute ca de obicei fetele - dr.alina si mary si ne-au lamurit 

mary, sanatate lui iaris! treceti voi si peste asta!
dr.alina, merci de lamuriri 
jadi, ma intereseaza si pe mine procedurile de urmat pentru virarea sumelor respective pe card. ce acte trebuie depuse? si unde exact(adresa dc o ai)?
natydea, cunosc pe cineva care toata sarcina a basculat vin rosu la greu si nu a avut nimeni de suferit
e ok, asta cere, asta dai
... precizare: in mod curent, in viata de zi cu zi, persoana in cauza nu consuma alcool decat f rar, dar in sarcina bea la orice ora din zi sau noapte 
![]()

LiaMia si
Florin
cge spune:
Ruxandra, asa sunt si eu: de 2 sapt avem program 'hartistic' in fiecare noapte.
Noroc ca a am dormit vreo 2 ore sambata dup-amiaza.
Anca adoarme pe la 9, eu ma culc pe la 12.30-1, de la 3 la 5 stau Anca si la 6 ma trezesc

Aseara am fost la petrecerea de Craciun a firmei.
A fost asa bine![]()
I-au iesit 2 masele Ancutei sapt trecuta. Saptamana asta ce ii mai iese ?
In plus, asta-seara la cresa ii fac evaluarea psihologica. Ce o sa imi spuna: ca e terorista. Asta stiu.
LiaMia, ce frumos.
Jadi, cunoastem fazele cu bona. Cand am intrebat-o pe fosta bona, ce o nemultumea, a zis ca faptul ca ii dadeam liber cand vroiam eu, nu cand vroia ea.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
LiaMia spune:
locca, da un tel la ei si intreaba... in medicover grozovici nu am putut plati cu card, dar nu stiu dc si in victoriei e la fel de prost sistemul
.
in ceea ce priveste somnul, ce sa iti zic, nu vreau sa supar pe nimeni, dar eu de la program de nedormit am ajuns de la 72 kg dupa nastere la 57 kg... mi-au zis colegii cand m-au vazut: ele - ca m-am ascutit ca lupta de clasa; ei - ca imi sta foarte bine si ca arat mai bine ca inainte de sarcina
. trageti voi concluzia 

LiaMia si
Florin
locca spune:
Mi-am schimbat semnatura ![]()
Cristina, cred ca saptamana asta le cresc doar muschii aia care se folosesc la chinuit parinti.
Lia, stai calma, bine ca s-a reglat cu somnul. Mersi de info cu medicoverul, o sa dau telefon.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
LiaMia spune:
cge-cristina, frumos nume Ancuta. imi amintesc ca inainte de a sti ce va fi bb, hotarasem cu sotul ca dc e fetita (el voia mult de tot fetita) o sa-i spunem Ana-Maria... dar imi place mult si Ancuta
sa va traiasca maselutele sanatoase!!!
casiana, punem de o bataie in ciocolata?
sigur o sa mai gasim doritori intre piticotzi
felicitari pt dintuc si la cat mai multi sanataosi!!!
LiaMia si
Florin
LiaMia spune:
momos locca!!! vad ca ti-ai lasat loc si pt "-m": "aka-m"
nu ma pricem la arme, dar parca asa mi-a trecut pe la urechi ca se numeste pistolul ala sau ce-o fi ![]()
LiaMia si
Florin
b_irina_c spune:
Ruxandra eu zic sa-l rugam pe Florin al Liei sa le explice si al nostrii cum sta treaba cu dormitul
. Da, la mine au fost 45 de minute soft, ca statea in pat cu mine (in sufragerie normal
) si mai zicea cate ceva din cand in cand.
Cristina ma bucur ca te-ai 'dixtrat' la petrecerea de Craciun. La noi nu se face ca 'nu sunt fonduri'
(halal copanie multi-nationala
)
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Hildegard spune:
Buna,
Afara e foarte frig...ieri n-am iesit ca era ceata, dar acuma musai. Mergem in piata si sa luam aer bineinteles ca asa nu se mai poate
.
Cum v-ati planificat meniul de Craciun?
Ce gatiti?
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
LiaMia spune:
irina, se lasa la indemana in patut una bucata tuti si una bucata ursulet coccolino si una bucata Florin, se spune povestea cu ratusca (numai seara!, ziua se trag storurile sa se faca intuneric
) si se trage usa dupa tine
. cand se trezeste striga tot neamul, doar-doar o veni careva
: tata (la servici - rateaza apelul), mamaie, tataie (acasa la ei, n-au cum sa vina) si in final, mama. daca "mama" nu raspunde, striga "mami"
...
si ma conformez, cu greu, dar zambeste si rade asa de ghidus ca merita 
LiaMia si
Florin