Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 14
ramomar spune:
lakioana 
mirabelac, si Patri a fost azi foarte agitata si cu reprize de plans de nici nu respira, asta (cred) pentru ca azi nu a facut kk. eu ii dau fier si probabil se constipa de la el.
am sunat-o pe pediatra acuma seara si mi-a zis sa incep incet cu sucurile de fructe (mar si portocale, mi-a zis sa le amestec), dar oricum o sa mai aman vreo saptamana -doua.
tie ce sucuri ti-a zis sa-i dai?
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
pufymic spune:
Mexxa
!Iti tin pumnii sa fie fost fals pozitiv ....iar daca nu, si esti intr-adevar insarcinata chiar nimeni nu are dreptul sa-ti judece deciziile...numai tu stii daca esti pregatita (fizic....dar ma cam indoiesc...si psihic) pentru o noua sarcina si tot ce implica ea...
Flory e un frumos David!Si are niste ochi mari si expresivi....e mortal in prima poza!
si-i sta fff bine in rosu!
Am mai vazut ieri si pozele cu Armand...e dulce tare de tot!Si ce-mi plac pozele de la lectia de inot!
Am mai vazut poze cu Maria de Lexi care e o scumpa si jumatate(Lexi sa nu mai zici nimic de minunea ta mica. e adorabila!(nu draguta....)!)
Ramo nu stiu daca ti-am zis ca am vazut si pozele cu frumusetea ta....e tare scumpa!Si mi-a placut fondul mov
!
Eloise nu mai rezist!!!!
Ma predau!
...si-ti trimit PM!
Fetelor am si eu o intrebare: de ce va grabiti sa le diversificati alimentatia la bebici?Eu stiu ca diversificarea se face: cu lingurita(!), cand bb sta in fundulet si isi tine bine capul(si e capabil sa inghita).
Eu personal nu am de gand sa incep cu diversificarea pana pe la 5-6 luni, cand o sa simt ca e bebe pregatit....asa am procedat si cu Alesio(cu toate ca medicul de fam mi-a spus sa incep la 3 luni
) si a fost f bine...a acceptat mancarea fara probleme, lingurita la fel....a fost ok...la 5 luni...
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by inni
Raluca cand ziceai ca te duci la foto profesionist ?[/b][/center][/maroon]
ziceam ca pana in craciun, dar sa vedem daca ajungem...daca nu in ianuarie!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
gripo spune:
RALU, pai vreau si eu foto de-astea super profesioniste pentru bebe. eu mai scrisesem Tasiei, ca si ea a facut, dar nu mi-a raspuns. Ai idee cam cat costa?
Mirabelac spune:
Ramo mar, morcov si portocala, dar pe rand.
pufy eu nu ma grabesc deloc, dr ma bate la cap, de fiecare data cand merg la ea ma intreaba daca am inceput sa-i dau si cand ii spun ca David e constipat, atata-mi trebuie...
Avem si noi pozici proaspete incepand cu asta.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
beatrix spune:
itzy-bitzy, ai dreptate! despre uleiul de migdale este vorba!
eu te cate ori pun mana pe sticlutza si vad "amandelolie" imi fuge gandul la a amandine!
ca sa nu mai zic ca te cate ori aud sau spun cuvantul "bucurii" direct la bomboane ma gandesc desi nu am mancat in viata mea!
fetelor, nu am zis nimic pana acum dar efectiv m-ati inebunit cu bomboanele astea! cand ajung in tara cred ca trag o fuga pana la iasi ca de la bistritza nu e asa mare distanta doar ca sa-mi cumpar bomboane!
mexxa, tin pumnii pt maine sa fie alarma falsa! eu am avut 2 teste fals pozitive! cu unul dintre ele m-am prezentat si la doctor sa-mi explice de ce e pozitiv daca eu nu sunt insarcinata!
o seara minunata,
Beatrix si Eric
MamiLili spune:
Avem poze noi incepand de aici
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Adriana mica spune:
Mirabela, am o veste proasta pt tine: s-ar putea ca sucurile de fructe sa nu ajute pre mult problema constipatiei. Sefa mea a inceput sa ii dea sucuri la 3 luni; problema constipatiei s-a rezolvat de abia la 4 luni, cand a introdus piureurile de fructe si legume.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by alessia80
RALU- zi-mi si mie unde sa inramez fotografiile!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
![]()
uite cum cresc...
ar fi odata pe www.photobuchet.com, unde e un programel, dar nu-i grozav, si ar mai fi unul pe care ni l-a dat alexxia, care e un demo de 15 zile. dar nu mai stiu site-ul. poate ni-l zice ea! eu tre' sa caut....daca nu mai stie nici ea, caut eu si-ti zic!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
gripo spune:
MIRABELA si MAMILILI, vazut baieti superbi, cu ochi deosebiti!
Nu se lasa Iasiul mai prejos! vine numai cu bebei frumosi.

saitu' lu' ARMAND