Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 15
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
CamiSol, MamiLili, Eloise, Ileana, daca nu aveti drum prin Bucuresti, trimiteti-mi un PM cu adresele voastre exacte ca sa va pun cartea la posta!
Ralu, si tie ti-o pot pune la posta sau sa ii facem pe tatici sa se vada undeva pentru carticica.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
a, ce sa pui pe posta pt 10-15 min cat facem noi pana in buc! hai o juma de ora maxim, pana undeva in centru! ne intalnim undeva cu sotzu'. ca eu plec de acasa, ca o las pe aia mica cu mama! vb!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
iancuta spune:
Not, daca nu vrea sa ia suzeta nu forta nota. Cica de la varsta asta incep sa renunte la suzi cei care au supt-o si ca daca ii fortezi sa o ia pe urma devin dependenti de ea. Ajung s-o suga si la 2 ani.
Lakioana ai o bebelica de reclama. E frumoasa foc.
Roxanae, si noi am avut probl cu un ochisor si i-am facut masaj cateva zile si am scapat. Se apasa intre sprancene in zona sinusurilor si se coboara in jos pe lateralul nasului. Si ina o metoda pe care o faceam eu. Apasam chiar pe coltul intern al ochiului. Dar trebuie apasat de cateva ori . Ai grija mare sa fii f curata pe maini. Si nu umbla cu acelasi deget si la celalalt ochi . Risti sa transmiti microbi, daca exista, de la un ochi la celalalt.
Mexxa, nu te judeca nimeni. Fa ceea ce simti tu. In situatia asta nimeni nu se poate pune in locul tau. Decizia iti apartine. Nu vreau sa pun o intrebare idioata. Dar ar fi atat de rau sa ii faci o surioara lui Sebastian?
Din cate stiu..se poate duce o sarcina ok si iti face din nou cezariana. Cel putin medicul meu asa a pus problema in caz ca s-ar intampla. Sau te ingrozeste perspectiva de avea asa de repede iar un bebe mic...Oricum suntem alaturi de tine indiferent de decizia pe care o iei. Ne rugam sa fie bine.
Inni, stai linistita. Mi-am dat seama ca erai cu noaptea in cap..saracutza
Ramomar, de ce asa repede sucuri de fructe..oare..? Nu inteleg...afara se promovaza f mult alaptatul exclusiv pana la 6 luni. La noi de ce toti recomanda sucuri si diversificare mai repede?
Iancuta Mami
de Tudor
(15.09.2006)
Minunea mea in albastru
Suntem la venerabila varsta de....
Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.
pufymic spune:
MamiLili si Mirabela sunt minunati baieteii vostri!
Mirabela si pe mine ma tot batea la cap cu diversificarea de cate ori ne intalneam....dar nu o bagam in seama![]()
Parerea mea e ca cel mai bine tu ca mama stii cand si pentru ce e timpul....(eu am simtit efectiv la 5 luni ca trebuie sa incepem diversificarea si a fost perfect!a mers ca la carte!)
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutzaquote:
Originally posted by alessia80
RALU- zi-mi si mie unde sa inramez fotografiile!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
![]()
uite cum cresc...
ar fi odata pe www.photobuchet.com, unde e un programel, dar nu-i grozav, si ar mai fi unul pe care ni l-a dat alexxia, care e un demo de 15 zile. dar nu mai stiu site-ul. poate ni-l zice ea! eu tre' sa caut....daca nu mai stie nici ea, caut eu si-ti zic!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Alessia, Raluca, cred ca despre asta e vorba, e valabil doar 15 zile.
http://www.frameshow.com/
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
mexxa spune:
Incep prin a va spune ca va multumesc ca sunteti alaturi de mine...am mare nevoie ...
Sunt mai linistita..m-am mai calmat putin...
Daca se va adeveri aceasta sarcina..nu o voi putea pastra...mi-a zis clar medicul la externare ca 2 ani sa astept pana la urmatotul bb...riscul unei nastere premature este prea mare in primul an dupa o cezariana...macar un an trebuie asteptat.
Ma doare sufletul...dar nu am ce face...mereu am fost impotriva avortului insa acum trebuie sa il fac de nevoie...Sebastian are nevoie de mine...
Nu sunt pregatita fizic si nici psihic pentru o noua sarcina...(nici macar durerea de oase, spate nu mi'a trecut).
Nu pot sa inteleg cum se poate intampla asa ceva...aveam contraceptivele in casa insa trebuia sa astept aceasta menstruatie sa le incep...intre timp am folosit prezervativul de fiecare data...insa mi sa demonstrat ca nu sunt chiar asa de sigure.
Abia astept sa vina ziua de maine..sa lamuresc problema...
Mie mila si de sotul meu...e tare suparat deoarece stie cat sufar.
Va multumesc inca o data si voi intra maine sa va zic rezultatul...ma rog sa fie doar o greseala
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
ramomar spune:
iancuta, si eu sunt adepta inceperii cat mai tarzii a diversificarii, chiar si pediatra e, mi-a zis initial sa nu incep pana la 4 luni, dar acuma seara m-am plans ca nu a facut kk (desi noi nu am avut probleme pana acuma) si a zis ca daca vreau sa incep sa-i dau sucuri de fructe, dar sigur mai aman.
pufymic 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
_Ralu_ spune:
aha, ala e alina!
mexxa, suntem alaturi de tine! stai linistita, ca nu cred ca are sa te judece nimeni, si, asa cum zicea si eloise, probabil ca nici nu ai avea de ales daca va fi sarcina! accidente se pot intampla cu toate mijloacele de protectie!
am deschis pozele, acum ma duc sa le vad!
poftiti la tort!
pozele stiu ca ar costa cam 150RON. aproximativ....e o sedinta foto de vreo 2 ore...nu mai stiu exact detaliile! daca vreti asteptati sa fac eu si daca va place ce iese, mergeti si voi. ca apoi ma injurati pe mine de recomandare....
o intamplare fericita...
Oanacn spune:
Mirabela,MamiLili foarte draguti bebeii.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
ramomar spune:
mirabelac si mamilili vazut puiutii vostri: frumosi foc. sa va traiasca!
mirabela cum ai reusit sa inrameze pozele pe yahoo? ce frumoase sunt, dar cel mai mult mi-a placut cel ce face urarile![]()
mami fericita de
strumf mic si drag...
ramomar spune:
ralu, nu ti-e rusine
la ora asta ne faci asa pofta cu o minunatie de tort???!!! 
Dar, totusi mie imi vine sa o pap pe cea de langa tort 
mami fericita de
strumf mic si drag...