Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 13
lilina spune:
uraaaaa sunt membru incepator
scuzati-mi entuziasmul 
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
ramomar spune:
mexxa nimeni nu are dreptul sa te judece. Indiferent de decizia luata noi vom fi alturi de tine. capul sus, poate e alarma falsa.
floricika am admirat puiutul, frumusel foc, nasucul e sigur al lui mami 
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
eloise spune:
LEXI nuuuuuuuuuu, nici vorba, am zic ca, din cate tin eu minte (n-am mai cumparat eu de mult, ci sotul) costa 20.000 suta de grame, deci 2RON, cum sa fie asa scumpe ca alea de chocolaterie belgiana?
O sa recitesc PMul sa vad daca m-am incurcat in zerouri, dar eu am vrut sa zic in jur de 2RON suta. Sigur am mentionat 2 RON spre sfarsitul mesajului. Daca am mai uitat eu preturile poate le stie Lili mai bine. Ok, ne mai conversam pe PM si astept adresa ta
Edit: am reciti msj meu salvat in Outbox...eu am scris bine. Cred ca te-au obosit astia de la servici de-ai vazut un zero in plus, fugi acasa la bebitza
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Mirabelac spune:
Mexxa asteapta intai sa fii sigura ca e sarcina. Sa dea domnul sa nu fie acum.
Am fost la dr., David n-are nimic, probabil niste dureri de burtik asociate cu scaune mai rare 2-3 zile, curios este ca el n-a avut colici pana acum, e posibil sa apara la 2 luni jumate??? eu ziceam ca de acuma nu mai apar... suntem bine, avem 6 kg dupa greva foamei de 10 zile a luat 500 gr. in 2 sapt. numai din san. Pana la urma asta e important, ca a luat in greutate, cu sau fara urletele de la san si nu-mi pare deloc rau ca nu i-am dat completare, sunt sigura ca nu mai voia san acuma. Pediatra mi-a spus sa incep cu sucurile de fructe, mai ales ca are scaune mai rare. Iar nu stiu ce sa fac...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
lakioana spune:
RAMONA...ce sa mai spun de ingerica ta...e o dulce...parca e pensata!!! Dar sa stii ca si a ta e cuminte, chiar daca nu doarme...a crescut si ea...vrea atentie. Ti-am spus...a mea plangea cat era ziulica de mare. De cand am nascut-o nu am mai putut sa fac nimic prin casa...si cand spun nimic...sa stii ca asa este. Sotul mai face mancare si curatenie...si cand nu...ce Doamne Doamne. Daca o mai tine tot asa cu dormitul, cred ca o sa reincep sa fiu si gospodina...nu numai mama.
Asa ca poti fi fericita cu o fetita cuminte si frumoasa foc, ca si parintii ei de altfel. 
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
gripo spune:
MIRABELA, a luat gozav in greutate, cu sau fara colici, asa ca eu zic sa nu incepi diversificarea, poate este doar o faza care va trece si asta cu scaunele la 2-3 zile, si cu plansul. Mai bine il mai ajuti cu un supozitor ceva, decat sucuri.
Crisnemes spune:
Mexxa - iti tin pumnii si tu trebuie sa fi convinsa ca ai luat decizia corecta in rest fii linistita nimeni nu are dreptul sa te judece indiferent ce decizie ai lua
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
inni spune:
Iancuta...scuze de greseala. N-am vz bine. Daca era 4 dimineata !!! ![]()
![]()
Am sa rectific.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Sigur am mentionat 2 RON spre sfarsitul mesajului. Daca am mai uitat eu preturile poate le stie Lili mai bine.
N-am idee ce preturi au cele varsate, eu imi iau doar "Lapte de pasare" la cutie, 10 Ron.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Poze Mathias
CamiSol spune:
Mexxa nimeni nu are dreptul sa te judece.Si eu as lua cred aceiasi decizie in momentul de fata. Fruntea sus!
Floricikal-am admirat pe David, frumusel si ochios.
_
Cami
de Luca Ionut
(25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului
Uite cum cresc...