Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 12
itzy-bitzy spune:
Andreea linistetste-te pana nu stii exact cum stau lucrurile...Sebi are nevoie de tine sa fii calma si linistita pt ca ii transmiti si lui starea ta. Pana nu stii exact nu te alarma ca ai auzit...testele astea mai dau si erori, mai ales ca spui ca v-ati protejat mereu...deci ar fi practic imposibil..nu?
Lilina imi pare rau ca nu te-am observat ca poate asa...vorbeam...eu locuiesc langa complex si acolo ma plimb mereu...cand mai iesi anunta-ma si poate ne vedem pe acolo. Eu ma intalnesc frecvent cu Roxana01 si cu Monique new. Ce ai facut cu infectia urinara? Ai luat antibiotic pana la urma sau ai luat cum ti-am spus URICOL...si ai alaptat in continuare?
Beatrix acum si tu imi faci pofta cu amandinele dupa ce imi face Amarantina cu numele ei![]()
? Cred ca ai vrut sa spui ca fol ulei de migdale nu...nu de amandine...? ca si eu tot din acela am fol in timpul sarcinii. Amandes= migdale
sa nu inducem fetele in eroare...Este ff bun intr-adevar anti-vergeturi. Eu luam de la plafar ulei de migdale presate la rece...
Inni iti transmit salutari de la fosta ta colega de la Donna...
a zis ca te va suna
. Am intrat acolo si am intrebat de glicerina cu stamicin, ca eu fol boraxata dar vad ca fetele astea m-au bagat la idei ca ar fi toxica...nici nu stiu ce sa cred...tu de care fol?
ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
mephala30 spune:
Floricika, ce copil expresiv ai! 
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Adriana mica spune:
Buna seara,
Ieri nu am avut net. As vrea sa felicit cu intarziere pe toti sarbatoritii zilei de ieri si de azi (bebelusii nostri care implinesc un anumit numar de luni), precum si pe toti cei ce poarta numele de Nicolae sau vreun derivat al acestuia. Multa sanatate tuturor!
Mexxa, suntem alaturi de tine indiferent ce decizie ei. Vreau sa spun doar un singur lucru: dpdv medical, se poate duce o asemenea sarcina la bun sfarsit, chiar si dupa o cezariana. Medicul meu a avut un caz in care o pacienta a ramas insarcinata la 3 luni dupa ce-a de a doua cezariana, si a fost totul ok. Iti spun asta, ca nu cumva sa iei o decizie doar gandindu-te ca oricum nu are sorti de izbanda. Inni are dreptate: unele teste dau fals pozitiv, asa incat mai bine repeta-l maine dimineata cu un Clear Blue, de exemplu.
Not, parca vorbesti de Dudu al meu. De vreo 2 saptamani nu mai vrea sa doarma ziua; adica, daca il pun in preajma jucariilor si altundeva decat in patutul lui, sta treaz ore in sir; adoarme de regula cu biberonul in gura, dar cum termina de mancat este fresh din nou, cel putin in aparenta. Apoi, sprea seara incepe show-ul: plans interminabil, nu se linisteste in prima instanta nici macar la mine in brate, adoarme apoi extenuat de plans. Initial am crezut ca il doare burtica, dar intr-o seara a adormit pe la vreo 6 si s-a mai trezit de abia la 2 noaptea(?!). In tot acest timp, nu s-a agitat deloc prin somn; nu pot crede ca o durere puternica de burtica, a trecut asa din senin, si nu l-a mai chinuit toata noaptea. Azi l-am pus in patut mai des (imediat dupa ce mananca sa il testez daca ii este somn, si cu o ora ianinte de masa urmatoare, ca sa fiu sigura ca nu imi mai adoarme cu biberonul in gura). Rezultatul: a marait de fiecare data vreo 10 minute, dupa care a adormit bustean. Daca insa, dupa masa sta in patut si nu adoarme in prima jumatate de ora, il pun in scoica si ne uitam la jucarii, cantam, etc. Sper sa dea rezultat.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
eloise spune:
Andreea incearca sa te calmezi, poate totusi este alarma falsa. Ai sa vezi maine, iti tinem pumnii. Nimeni nu te judeca, suntem alaturi de tine, si te rog incearca si tu sa nu te invinovatesti prea mult...in eventualitatea in care ar fi sarcina atat de repede dupa cezariana probabil ca oricum nu ai avea de ales.
Lexi ai primit PM-ul meu?
Lili trimit acum rasp. la PM.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
anangel_lexi spune:
Flori, mie mi se pare ca David e bucatica rupta din tine. Si ii sta tare bine cu caciulita! Sa va traiasca, e tare scumpel!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
inni spune:
Itzy...ai fost acolo ? Hi hi. ![]()
Nu fol. nici un fel de glicerina. Tu de ce folosesti ? Are Ana-Maria ciuperca ?
Glicerina boraxata se zice ca e toxica pt. ca are borax in ea, care e obtinut din acid boric...care acid boric se fol ca otrava pt. gandaci 

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

lilina spune:
itzy-bizty, eu stau tot langa complex
in blocul ala cu 10 scari si cu parcare si parculet in fata
stau la scara 3
da, am luat comidol, 7 zile si am ramas fara lapte :((
floricika, super tare poza, am lesinat de ras
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
lilina spune:
eu am folosit la inceput glicerina cu nistatin
dar destul de rar..o data la 2 zile ii stergeam gurita cu comprese inmuiata in putina glicerina cu nistatin
acum nu-i mai dau
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
anangel_lexi spune:
Eloise, da am primit PM-ul, multumesc, astept ceva preturi si sper ca ai gresit tu: nu-i asa ca nu costa 200 de mii suta de grame, cum ai scris tu? Ar veni 2 milioane kg ceea ce mi se pare ENORM! Nici bomboanele de la Leonidas nu costa atat!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume