Bucurii de sept - oct 2006(15)
Raspunsuri - Pagina 11
notquiteso spune:
Cum as putea sa te judec? Nici nu vreau sa imi inchipui prin ce treci. Haide, curaj, eu iti tin pumnii. Dumnezeu sa te aiba in paza!
anangel_lexi spune:
Mexxa, stai linistita, nu te judeca nimeni, sunt sigura. Accidente se pot intampla. Si eu iubesc copiii enorm, dar acum as lua aceeasi decizie, daca mi s-ar intampla asta.
si capul sus. Poate e doar alarma falsa!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
inni spune:
Mexxa o a doua liniuta roz deschis-deschis de multe ori a fost negativ. Sunt anumite teste la care apare mereu a 2-a liniuta roz pal...chiar daca nu e sarcina. Eu am patit-o cu Femina (nu stiu ce teste sunt pe acolo). Si la Barza..daca te chiorasti bine pe strip apare liniuta a 2-a la negativ.
Da' poate aiuresc pe aici. Stii tu ce ai vazut.
Succes maine si stai linistita ca nu te judeca nimeni.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

roxanae spune:
Mexxa poate nu este.Imi pare tare rau.
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
gripo spune:
si eu sper sa nu fie, dar daca este, eu nu te judec, am citit si mi-am adus aminte ca tu ai facut cezariana. cine te-ar putea judeca? dar poate nu e totul pierdut, si nu e sarcina.
MamiLili spune:
Mexxa, ai si sustinerea mea indiferent de decizia pe care o vei lua!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
ok, fetele. Am cumparat, spalat, sterilizat suzeta. Numa' ca nu o vrea.O tot scuipa afara. Voi cum i-ati facut pe teroristii vostri sa accepte suzeta?
POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)
Mai incearca, nici al meu n-a vrut-o la inceput, cu timpul a acceptat-o. Sunt copii care n-o primesc si gata... n-ai ce le face...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
mephala30 spune:
Mexxa, nimeni nu are dreptul sa te judece.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
floricika spune:
helou, helou...
nu am mai intrat demult, tot mai citesc dar nu am timp sa raspund....
deocamdata vreau sa pun o poza aici cu dedicatie speciala pt lexi
, ia UITE
In rest, daca aveti rabdare, putei viziona poze noi cu noi si va rog mai fetelor spuneti-mi si mie cu cine seamana fii-miu ca zau daca reusesc sa descifrez....parca Gripo mai avea problema asta...
Poze
floricika spune:
Vin la zi cu cititul si revin
Intre timp, Mexxa, stai linstita, nu te judeca nimeni, si doamne ajuta sa fie alarma falsa!!!!
Poze