Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

nicol - multa sanatate printesei. eu i-am dat lui stef sinupret la raceala de anul trecut, dar parca mai rau tusea si avea nasul infundat..plus ca e rau la gust...si am renuntat la el.acum...depinde de fiecare...cum reactioneaza.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am vazut si eu pozele cu minunea mica, sofia!e dulce raaau!!!
sa va traiasca, sa fie sanatoasa si frumoasa!

gio, sa imi tineti pumnii!cam pe 19 imi astept ciclul.sau nu,nu-l astept

cornelia, am urmarit subiectul tau cu stefan si cazatura in cap!ma cutremuram.mititelul de el, prin ce a trecut!

fetelor cu doi bebei- sau cu burtici- voua nu v-a fost teama? asa, in genreal...acum e momentul in care am ajuns la un echilibru, alexandra e mare, o ducem super bine...imi doresc mult inca un copil, sau doi...dar apoi imi amintesc nasterea. apoi, pe langa plimbari placute si hainute dichisite imi amintesc si imaginez si nopti cu colici, gelozii intre frati, oboseala si sentimentul ca nu as face fata.incerc sa fiu curajoasa si sa imi spun ca voi reusi!dar oare e normal ce simt? nu stiu daca ma intelegeti, eu vreau sa mai avem copii, vreau mult.nu sunt presata de nimeni si nimic sa il fac.il fac pentru ca vreau.si pe cat de nerabdatoare sunt sa raman insarcinata, pe atat de tematoare...

va pup cu drag.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Buna fetelor,

Magdone - sa-ti traiasca nepotica, e o scumpa!

Andra - felicitari pentru baietzel, tin minte ca si eu imi doream mult o fetitza, si cand mi-au spus ca e baiat am simtit o fericire imensa, de fapt asta vroiam cu adevarat... si cica pana la urma mamele hotarasc sexul copilului, peste alde x si y, trece mentalul, subconstientul...

Magda - tin pumnii, sigur o sa iei!

Bychi, Gabi - da, dar as vrea sa ramana asa

Madishor - ce bine ca mai dai vesti, asteptam vesti, magdone - blogul e un loc al tau virtual ca un site unde poti tine jurnal sau scrie ce-ti trece prin cap

amik - imi pare rau pentru experienta nefericita de la concert, ia vezi totusi esti cam sensibila, sa nu fie de la hormonii de sarcina, tin pumnii

cornelia - multa, multa sanatate lui stefan

si tudi a inceput din nou cu muceala si tuse, deocamdata numai noaptea, ziua doar de 2-3 ori, il tinem in continuare pe propolis cu miere, sper sa nu avanseze...

sinupretul la noi a fost foarte eficient
de asemenea foarte bun a fost si bronchicum, cam la fel ca suinupretul este insa mult mai bun la gust si mult mai ieftin

va pupam, sa avetzi o saptamana calda (inside)

vroiam sa mai zic ceva dar nu mai stiu...

Mergi la inceput

amik - tinem pumnii...la noi se pare ca se lasa asteptat....
pitzinuca - multa sanatate lui tudi!
pupici tuturor si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

gaby, eu am pierdut faza cand ai anuntat ca te-ai hotarat sa faci inca un bebe!!!
wooow!!!mai raman madic si nicoleta...am mai uitat pe cineva?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

magdone: sa fie sanatoasa si norocoasa frumoasa canadiana!
Felicitari surorii tale!

Bychi

Kehleyr:cum se mai simte Sofia?

Amik: de vreo 2 luni e chiar super cu 2 copii! Alexia nu mai are probleme cu burtica si se tot joaca amandoi. Ea e f. incantata de el, numai ca lui ii mai vin si idei periculoase(am retras pernutele din casa pt ca l-am surprins de 2 ori incercand sa-i acopere fata).

Ca tot se discuta despre teste de sarcina...eu am facut azi unul! Eu iau Exluton si cu toate ca-l iau la aceeasi ora(imi pun ceasul telef. sa sune) incepusem sa ma simt insarcinata. Greata, de cateva zile si un CM neregulat, dar care lipseste de mai bine de-o luna...Deja imi facusem scenarii Nu va mai spun cat m-am bucurat cand am vazut ca nu sunt insarcinata. Acum, pe bune...pe mine prospectul asta de la Exluton chiar m-a pus pe ganduri. Sunt normale sangerarile intermenstruale, amenoreea, greata, iar sarcina nu poate fi exclusa(se spune ceva de genul: daca apare o sarcina, dupa eliminare, trebuie sa iei in continuare Ex.)
Acum ma intreb si eu ca proasta: de ce mi le-o fi recomandat dr.?
Chiar nu poate fi instalat un sterilet atata timp cat alaptezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Crisa: in partea stanga sus a paginii, la Meniu, ultima rubrica "Scrie in blog".

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze botez Alexia

Mergi la inceput

martta - hai ca ne dai emotii....
amik - io tot cochetez cu gandul asta de anul trecut, dar nu m-am tinut serios de "treaba".promit sa fiu mai sarguincioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna...
Citit in diagonala, recunosc; felicit revenirea Pitzinuca
M-am adunat si eu ... iar, dar saptamana asta sunt la curs la Oracle asa ca nu am sanse decat acasa sa va mai citesc
Hai sa ma bag si eu in seaman un pic:
Andra felicitari pentru baietel... si asteptam sa-l vedem conturat si gata "preparat"... adica nascut! Asa mai era ceva ... legat de ce am discutat noi cu televiziunea de la...(nu repet ca nu stiu daca am voie sa nu fac cumva reclama ...) se vede superb si se aude superb. Personal mi-a placut foarte mult si l-am vazut la niste prieteni instalat.
Se vorbea pe aici de ora de culcare... si ar tb sa-mi pun cearsaf in cap; Flaviu se culca la ora 22 cand se termina Scooby... si asta daca nu suntem noi acasa, fiindca in prezenta noastra il prinde si ora diminetii...
De Mos Nicolae a cautat prin toate ghetutele si am inteles ca a fost foarte incantat de cadou si a doua zi o facea el pe Mosu impartind jucarii... mamei mele dupa ce i-a dat un cadou i-a spus "sa te multumesti cu ce primesti!" Asta cred ca e preluata ...
Pe 20 dec o sa plecam si noi la Bacau asa ca ... de abia astept sa vina Mosul Mare.

Sanatate la toti si sa traiasca burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Martta: Eu am luat o singura cutie dupa nasterea lui Alin si nu ma simteam confortabil pe plan psihic asa ca am renuntat. Acum dupa Maria nu am mai luat. Am fost atenti, ca nu mai vrem alt copil 9Eu deloc, iar sotul parca ar mai vrea... dar s-o creada el). Tot asa imi faceam si eu probleme ca daca ramin insarcinata ce se intimpla daca iau in continuare exluton, asa ca am preferat sa nu iau. In prezent , ma intreb inca ce protectie as mai putea folosi, pe linga metoda calendarului si prezervative, deoarece nu ma incinta nici una.

Amik: Nu te mai gindi la ce si cum o sa fie ca nu faci nici un bebe in felul asta. Daca ai avut curajul sa faci un copil studenta fiind sa stii ca acum iti va fi mai usor, mai ales ca esti tinara si ai si parinti tineri. Lasa sa se intimple si va fi asa cum trebuie sa fie. Vor fi si zile bune si zile mai grele. Ai un avantaj ca Alexndnra e mare, te mai poti inteleg cu ea.
Eu m-am intrebat ieri de ce a trebuit sa fac atitia copiii. Uneori sint extenuata, am o oboseala cronica deoarece obosesc facin si activitati care nu ar trebui sa ma oboseasca. Am ajuns sa ma intreb daca voi mai putea dormi vreodata o noapte intreaga fara sa ma trezesc. Mi-au intrat in reflex trezirile de noaptea, uneori stau cite o ora doua treaza noaptea si ma uit la tv.

Mergi la inceput