Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

martta, romana

sunteti obiective si imi place asta!

gabi, exact asta e si regretul meu, daca pot sa spun asa dupa numai o luna...nu am fost foarte sarguinciosi sau,ma rog, am fost dar in zilele teoretic fertile, adica cele calculate pe net, cand totusi testele de ovulatie aratau nema ovulatie!la naiba cu testele!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata!
Fetelor, am trecut cu bine peste ex. auto, nu am avut deloc emotii, doar ca am tras ieri un frig, ca niciodata! A fost primul meu cadou de Craciun.
Amik, Gaby: spor la treaba!

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

Magda, felicitari pentru Carneeet si bun venit in trafic!!!!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Bobi - Oricum aici esti safe, nu cred ca avem "ciripitori" printre noi.

Magda - felicitari

Magdone - sa-ti traiasca nepotica, sa ne povestesti cum a primit-o Razvan. E o dulce, iar sora ta seamana fr. bine cu tine, parca ati fi surori

Martta - si eu am avut probleme cu Exultonul dupa sarcina, mi-a venit ciclul de 3 ori intr-o luna asa ca am renuntat rapid. Am mai scris eu pe-aici, cred ca Romanei acum mult-mul timp, cineva cunoscut a ramas luind exulton ptr ca alapta, asa ca...mai bine incearca niste metode mai sigure daca nu vrei sa ai surprize

Romana - poti lua anticonceptionale, sint fr. sigure! Ca metoda calendarului...numai sigura nu e...Singura problema cu anticonceptionalele e ca trebuie sa vorbesti cu medicul si sa-ti prescrie unele corect in functie de virsta si probleme de sanatate.

Pojo - n-ai idee cit astept eu sa-l vad gata nascut, daca s-ar putea ocupa altcineva de asta ar fi si mai bine ...Fetelor, mai am putin si ajung la jumatea drumului, cind mi-am permis sa incep sa ma gindesc mai serios la copil si tot ce va insemna asta, ca pina acum am tratat usor "problema"

Kehleyr - m-ai speriat putin cu povestile despre schimbarile survenite dupa bb 2...pai eu si acum ma trezesc pierzindu-mi repede rabdarea si tipind la Luca, daca se inrautateste asta din cauza lui frat-su, tre' sa ma duc la psiholog . De fapt am observat ca atunci cind sint stresata din alte motive (cel mai des serviciul si timpul petrecut pe drumuri) devin si eu stresanta la rindul meu. Daca am timp si e totul normal, sint si eu calma...Numai ca, banui ca avind un urlator mic pe cap, nu prea este totul in limitele normalului de pina atunci...

Bibi - ceva impresii pe tema asta? Mai traiesti? Iar ne ignori pina la urmatoarea sarcina?

Calina - cel mai bine ar fi s-o ignori pe Denisa la "nu"-uri, daca o atingi si ea vede ca te enerveaza, va persevera, probabil ca tocmai din cauza asta si spune asa, ca sa obtina reactii din partea ta. Sau pune-i intrebarile invers, ptr a o forta sa spuna "da" ("nu-i asa ca nu vrei sa mergem afara?")

Madishor - astept cu interes blogul

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Andra: Nu vreau anticonceptionale, nu vreau sterilet... nu vreau nimic. Asa in gluma zic vreau la menopauza ca sa nu-mi fac griji.
Cristi e iar acasa de joia trecuta, nici nu am facut rost de costum national. Stie cineva de unde as putea cumpara/inchiria unul. Eu am doar o ie , dar e de fete si ii e cam mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Romana: e un magazin ARTIZANAT pe Calea Mosilor, in apropiere de intersectia cu Mihai Eminescu. Acolo sigur gasesti ceva.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Magda, felicitari si succes!

Calina, nastere usoara!

Amik, nu te mai gandi atata cum o sa fie cu bb 2 ca mai rau iti faci. Si noi vorbeam despre colici, nopti nedormite, diversificare, ma rog, toate stresurile pe care le-am avut cu Tibi.... dar ne consolam cu ideea ca nu tin o vesnicie. Si apoi tu esti tanara si cu mai muuulta rabdare.
Clar nu ii poti acorda bb-lusului atata atentie si timp asa cum i-ai acordat primului nascut! Trebuie sa tii cont si de cel mare, de eventuale gelozii pe care le-ar putea naste actiunile tale. Ideal e sa ai un ajutor in casa caci altfel o iei razna. De multe ori ma trezesc tipand la Tibi caci isi gaseste sa faca tampenii tocmai cand papa Theo sau cand ii fac baitza si incerc sa o dreg cumva ca imediat pune botul. Apreciem orice initiativa de-a lui de a ne ajuta cu Theo si il incurajam. e obositor dar si fff fain!
Theo are 2 luni si deja e mult mai bine; avem un feed-back cu el, ne zambeste la toti din casa, ieri a ras in hohote cand l-am dezbracat pt baita, a inceput sa apuce jucariile.... astept sa inceapa sa misune.

Romana, incerca la TNB la tel. 313.91.75, ceri la opereta, la magazia de costume pt a-i inchiria ceva.

Magdone, e tare faina bb-lusha! sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Chiar, Razvan ce spune despre ea?

Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Romana, martta - m-ati cam speriat cu Exlutonul. Eu am luat si dupa prima sarcina si dupa a doua dar nu am avut nici un fel de probleme. Oricum exista si alte anticonceptionale din astea cu un sungur hormon care se pot prescrie in perioada alaptarii, eu zic sa vorbiti cu medicul.

Amik - este normal sa te simti asa, adica sa ai temeri. Eu nu regret nici o clipa ca am facut doi copii, dar nu prea e asa cum m-am asteptat. Adica nu au aparut problemele la care ma asteptam dar au aparut altele la care nu ma asteptam... Sa fii pregatita ca nu e nimic previzibil in a avea doi copii .

Madishor - uite asa ma uimesc pe mine copiii din ziua de azi. Auzi, scrabble... grozav! Adica inteleg ca nu e expert, dar chiar si asa, sa se poata concentra si sa savureze placerea jocului (care este unul dintre preferatele mele, de altfel ) mi se pare excelent. Eu astept cu interes blogul tau .

Gio, da, asa e, cand ai doi copii te gandesti sa nu faci nici o clipa nici un fel de discriminari in privinta lor, nici macar la numarul de nume .

Calina - la noi "nu" e cuvantul favorit.

Noi suntem bine cu otita, este pe antibiotic; am fost ieri la spital sa o curete (sa o aspire) si este aproape inchisa - a avut un timpan perforat, stiu ca suna groaznic, dar cica e normal.

De cand nu mai mananca ciocolata si nu mai vede desene, ma inteleg mult mai bine cu Stefania. Parca e mai cooperanta. Ma gandesc sa i le tai definitiv de pe lista, desi ea ma intreaba in fiecare zi de ele .

Eu trebuie sa fac rost de rochita alba pe care sa cos stelute argintii. Am pus bunicile in alerta . Daca stiti pe undeva unde sa fiue de cumparat o rochita frumoasa, mai eleganta dar nu din aceea numai volane si zorzoane, ci un pic mai discreta, v-as fi recunoscatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magda - felicitari! trebuie sa dai de baut!
pupici multi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Magda, felicitari!

Dana, sanatate Sofiei!

Inca o data: bine ai revenit Pitzinuca! Eu ma prind mai greu .

Dana, eu am gasit o rochita de fulg la o colega. Nu e cine stie ce, dar pt. serbare merge. Nu am vazut nimic decent prin magazine, doar rochii de mini mirese , in care nu as investi sub nici o forma.

Stefan e bine si de ieri a inceput sa faca nazdravanii. Nu stiu ce a avut, probabil o viroza. Toate bolile lui pt. care am ajuns la urgenta, au ramas un mister pt. medicii din C-ta. Nu vreau sa ma mai gandesc, ca ma enervez.

Am un chef de colindat prin oras dupa cadouri si am atata treaba la serviciu, ca imi e ca ma apuca Craciunul pe aici. Dar tot trag chiulul si stau pe DC .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput