Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
amik spune:
sunt suparata varza!
am fost la "concertul cleopatra stratan".
invitati: anne's - 3 melodii playbackuite; victor socaciu - 4 melodii, una dintre ele despre cei de la conducere si "mama lor, ca ei pleaca, noi stam ca prostii, iar cu...vele iubesc banii"; milenium - o formatie din r. moldova, acceptabili. la 17 a inceput concertul, la 6 a intrat pavel stratan pe scena, a tinut o cuvantare referitoare la cat de nefortata e clopatra si nicidecum folosita in ceea ce face, ca ea nu tine concerte, bla-bla, pertinent dealtfel, dar aiurea pun intr-un mom in care toti spectatorii, predominant copii micuti, isi pierdeau rabdarea. si a cantat pavel 4 melodii, si s-a facut 6.30, si a intrat cleopatra, si a venit dan popi sa ii inmaneze TRIPLUL DISC DE DIAMANT, unic in romania, si s-a facut fara 15, si a cantat cleopatra, juma-juma cu taica-su, o melodie...parinti prost crescuti isi trimiteau odraslele pe scena in timpul melodiilor, la un moment dat erau cred ca mai mult de 50 de copii pe scena, cleopatra nu se mai vedea, "ghita" l-a cantat numai pavel, copiii de pe scena erau buluc...paza a reusit intr-un final sa inapoieze odraslele parintilor avizi de bagat in seama, apoi pavel a sugerat- si pus in aplicare- sa mai cante o data "ghita"...
am injurat tot timpul spectacolului, incepand de la capra de anne's pana la oamenii care nu stiu sa se comporte intr-o sala de spectacole si mai ales in timpul unei astfel de manifestari. am plans de nervi si va jur ca as fi plecat si as fi dat drakului cei 150RON dati pe bilete daca nu era vorba de placerea alexandrei.ca doar pentru ea am mers. si apoi, eu asa intelesesem, ca e spectacol pentru copii, sau ma rog, avandu-i pe ei in primul rand drept public tinta. si ce cauta restul acolo?
imi pare rau de casa de discuri...ne sunt clienti, dar nu pot sa nu ii acuz ca sunt magari.si-au batut joc de copii, in primul rand.
am si plans de nervi...
asa ca, crisa, nu ai pierdut NIMIC, ba ai castigat o seara linistita acasa in timp ce noi ne-am facutnervi big time.
nu e un mesaj tocmai potrivit pentru duminica seara dar asa simteam nevoia sa ma descarc!!!!
va pupicesc.
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
madishor spune:
Magdone felicitari pentru nepoata!!
Eu scriu de zor la blog - sper ca saptamana asta sa va dau linkul sa vedeti productia.
A venit Mos Nicolaie si aici - a adus un puzzle mare pentru Matei care e intr-o noua perioada puzzle si abtibilduri si un scrabble pentru Ana la care ma bate de ma strica (cu cooperarea mea).
Magdone - la cumparaturi poti sa ii iei o jucarie cu care se joaca pana la casa si sa o lasi acolo. Nici noi nu stam bine cu cumparaturile, avem tot timpul copiii cu noi si cred ca va trebui sa il cautam pe mosu' separat. Azi punem si noi beculete pe casa si cred ca mergem sa cumparam brad si decoratiuni pentru ca saptamana viitoare suntem plecati din oras si pe urma e cam tarziu.
Ne-am luat masina de paine si suntem tare incantati de ea. A framantat careva cozonaci in asa ceva? ca ne cam bate gandul.
pe curand,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
crisotexa spune:
Magdone, sa-ti traiasca nepotica!!!! Ce fain ca esti langa sora-ta. La experienta ta.... Uite colea o bere virtuala .
Amik, tocmai m-a sunat fina-mea, sa-mi spuna de minunatia de spectacol.... Ce bine ca n-am fost .
Calina, si Tudor e fan "NU". Parca sa zic ca nu mai e chiar asa de incrancenat cu asta.
Kehleyr, iti dai seama ca nu-l dau pe Bodo... Ma mai apuca uneori gandurile "negre", care imediat imi trec. De Craciun face 5 ani de cand e cu noi si il iubesc tare mult. Ma oftica faptul ca n-am mai iesit cu el sa alerge in parc si cum rasa lui e super-jucausa, are energie neconsumata. Il mai supara si fetele....
Sanatate Sofiei!!! Recunosc ca ma sperii un pic ca nu va fi usor cu 2 copii mici insa imediat schimb macazul gandului... Macar acu pot .
Madishor, m-ai bagat in ceata cu blogul. Sper ca e de bine . Asteptam cu interes.
Pupa Crisa
Crisotexa (33 +) si Tudor (8 iulie 2003)
Magdone spune:
Multumesc mult fetelor de urari, va pup adevarul e ca s-a chinuit foarte mult saraca sa nasca, a durat mai mult de 12 ore travaliul, dar bine ca s-a terminat cu bine, va pup poze sa vedeti minunatia de fetita
http://community.webshots.com/user/razvpetru2 in albumul Sophia Nicole
Madishor, si eu am masina de paine, sa-mi zici daca ai aflat cum se fac cozonaci ca eu pana acum n-am facut decat paine la ea. Si apropo ce-i aia blog?
Merci Crisa, adevarul e ca mai stiu si eu cate ceva
Dana, asa e
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
alexandrueduard spune:
Magdone: am vazut pozele si aveti o fetita minunata! Sa va traiasca si numai bine familiei!
Amik: ce bine ca nu ne-am dus si noi la spectacol! Dupa descrierea ta nici ca se putea harmalaie mai mare.
Fetelor, sa-mi tineti pumnii ca azi dau traseul!!!!!
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
cgaby spune:
magdone - superba papusa! sa fie sanatoasa!
magda - tinem pumnii. sa ne anunti vestea cea buna!
wow ce nasol a fost la spectacol....pacat....
am fost si eu ieri la targul de carte si i-am luat lui stef 2 carti de colorat si una cu abtibilduri cu dinozauri si o carte cu puzzle cu pinochio. destul de putine optiuni.
dupa care am fost la un loc de joaca -arlechino- pe la unirea pe bulevard inspre casa poporului care m-a incantat f mult. stef s-a distrat bine acolo si am zis ca o sa mai mergem...aviz amatorilor...o recomand!
pupici tuturor si o saptamana buna va doresc.
Cornelia spune:
Magdone, sa va traiasca nepotica! E tare frumoasa!
Am avut un week-end de cosmar, in care am ajuns la urgenta cu Stefan. Nu eram eu alba destul, am albit de tot zilele astea. Stefan a varsat continuu 24 de ore si eu am asociat asta cu o cazatura urata in cap. Important e ca suntem bine acum si in final, cred ca a fost o coincidenta.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gio spune:
Buna,
Cornelia, brrr, multa sanatate!!!
Mersi mult fetele pt sugestii; eu inca nu m-am hotarat s-o vedem intai si ne hotarat cu numele nr 2. Apropo, ne-am gandit l;a 2 prenume pt ca asa are si Taisia si n-ar fi corect..hehe
Bychi, noi am operat-o pe Taisia la Budimex, la dr Tanase (recomandarea lui Stanciu, am mers pe mana lui).
Crisa mie toate virozele pasate de Taisia pana acum mi-au trecut cu homeopate: coryzalia, homeogene, oscilo, stodal si pastile de supt dr Mom. Si n-au fost putine...
amik, sa ne spui si noua daca faci un test. tinem pumnii!
In rest va citesc, dar cat pot sa stau in fund.
Va pup
31 +
nicol74 spune:
Buna fetele,
si noi iar cu muci, doamne nu se mai termina ...
am cumparat niste sirop, Sinupret, ce stiti de el ?
Dana si voi ?
nu se mai termina racelile astea, uff ...
n-am mai scos-o afara de nu tin minte, ceea ce cred ca nu e bine deloc ...
Gio sanatate, Crisa si tie sa scapi de viroza,
Cornelia, ce a avut Stefan pana la urma ?
Magdone e dragutza rau, sa fie fericita, canadianca mica !
pupici,
Nicol