Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
anamaria spune:
salutare fetelor! 
nu stiu cate veti mai fi pe aici sa cititi... poate dupa Craciun! oricum, va zic si eu in primul rand
Craciun fericit!!! un Mos cocosat de sacul plin cu daruri, dorintze si visuri implinite, si un An Nou mai bun si mai frumos, mai plin de realizari...
am avut si serbarea lui bogdan (deocamdata va mai las sa asteptati cu pozele, nu am reusit sa le descarc si pe ale lui bogdan). serbarea lui - vorba educatoarei, ultima lor serbare de Craciun la camin
a fost minunata, s-a cunoscut ca sunt de-acum mari, arpoape scolarei... 
rolurile au fost lungi si destu de grele, cantece idem, cantate pe fondul in surdina al unui cd cu colinde cu hrusca... am fost foarte-foarte mandra de el, si in general serbarea a fost efectiv emotionanta ! 
despre educatia si bunul simtz al parintzilor nu mai amintesc ca ati facut voi descrieri foarte corecte...
cat despre raportul adultzi / copil si la noi au fost 4 adulti (2 parinti + cele 2 bunici) si 1 copil (fratele care nu era pe scena
). totusi nu ma pot plange, pe motiv ca avand vechime in gradinitza, fiica educatoarei lui bogdan mi-a oprit locuri in primul rand la amandoua serbarile 
cam atata ar fi, in rest... il asteptam pe moshu!
vom serba mane seara ajunul la noi acasa, cu toti 4 bunicii, cumnata si matusa mea, tot atunci vin si cadourile. noi nu aducem mos acasa, nu stiu de ce dar eu prefer asa... vine la un moment cand nimeni nu e prea atent, lasa cadourile sub bradutz ca era ffff grabit spre alti copii....
cand apuc sa pun pozele, va anunt!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
Claudya spune:
Sa aveti un Craciun fericit,sa vina Mos Craciun cu multe daruri,sa va bucurati de ele,caci nu-i asa,este momentul din an cand cu totii ne simtim din nou copii.
Mami si Emma cuculica
gio spune:
Fetele, care mai sunteti, eu am zis ca nu mai intru, dar ce mesaj am primit eu azi de dimineata?
A nascut Crisaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Un baietel de 3 kg frumos si sanatos. Daca mai aflu detalii, mai scriu. Sau poate mai stie vreuna dintre voi.
Oricum sa le traiasca si mamica sa se refaca repede!!!!!
34 +
cgaby spune:
wow...ce veste buna!
crisa - sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa aiba parte de o viata lunga si fericita alaturi de parintii si fratele lui!pupici.
sarbatori fericite!
bibi spune:
Uite ca stiu eu...am primit acelasi mesaj ca si Gio semnat Cristina @ Co si avand in vedere ultimul post al Crisei (care-si ura sa o vedem si in anul nou tot gravidutza) m-a cuprins un soi de panica si am sunat in speranta sa fie un mesaj cu adrisant gresit. Crisa era in forma, emotionata si guresa ca o propaspata fericita mamica de 2 baietzi (impecabil sentiment). Aseara a cam exagerat cu plimbarile (ceva mall, restaurant) si la 2.30 i s-a rupt apa. A nascut prin cezariana, cu anestezie rahie cu medicul de garda. Bebe 3 kg (baban, manca-l matusicile) si 47 cm. Nume - Rares Cristian (ca doar s-a anscut intr-o zi mare). Apoi sa fie intr-un ceas bun!!!!
Alexandra, felicitarile noatsre pentru bebe din burtica. Ai grija de el (nu stiu de ce dar parca-l simt baietzel) sae faca mare si sa sa nasca sanatos!
In rest, sa va dea Dumnezeu un Craciun si un An nou plin de intelegere, fericire, sanatate, copii frumosi, cumintzi, sanatosi si desteptzi si sa ne auzim si in npul an, cu la fel de multe vesti bune, cu o familie care creste, creste ca fat frumos intr-o zi cat altii in trei....
Sa fitzi iubite!
gio spune:
Hehe Bibi, noroc cu tine ca ai avut curaj si ai sunat; asa aflam si noi detalii! Eu doar am trimis un mesaj ca mi-era sa nu o deranjez, dar zilele astea poate imi fac curaj si o sun.
34 +
Magdone spune:
WOw Crisa, felicitari!!! Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumos, sa va bucurati de el!
Asteptam pozici, refacere usoara si tie!
Sarbatori fericite!!!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
romana spune:
Craciun fericit.
Sa fie sanatos micul Cristian al Crisei. Felicitari mamico.
Alexandra: Iti doresc o sarcina usoara si un copil frumos , sanatos ,cuminte ( nu numai cind doarme) si mai ales mincacios.
Eu am avut o perioada mai grea, dar a trecut.
In continuare copiii se culca tirziu, dar o iau ca un antrenament pentru artificiile de revelion si sper din tot sufletul sa-si revina in 2007.
Intrebari:
Cite mese si cam ce maninca copiii vostri. Ma refer la cei de 3 ani jumate, nu la fratiori.
ALinuta: Ma bucur pentru tine si iti doresc o sarcina usoara.
Intr-un fel va invidiez pe voi cele care sinteti gravide acum, deoarece nu veti avea atita bataie de cap cu copilul cel mare. Eu care i-am facut unul dupa altul sint mereu in criza de timp, a fost greu si cu burta mare si cu copiii mici, dar a trecut.
Am acum copii mari. Maria are un an si trei luni, intelege tot ce-i spui, dar e o mare strengarita si e o ambitioasa, iar daca nu fac cum vrea ea nu e bine deloc.
Alin e un dragalas grasunel, iar Cristi e un plingacios. A plin si la serbare, pe scena. Nu-i vorba ca am plis si eu cind a zis poezia.
amik spune:
felicitari, cristina!!!! sa-ti traiasca flacaul nascut in zi de craciun!!!
bibi, si eu am feelingul asta apropo de mogaldeata mea: BOY!
multumesc pentru felicitari si gandurile bune!
craciun fericit si numai bucurie va doresc!!!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)