Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 17
Cornelia spune:
Fetelor, sa petreceti frumos si cu bucurie in continuare!
Bine ai venit pe lume Rares Cristian!
Si un mesaj de la mamica : Va pupa Crisa!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
bychi spune:
Felicitari Crisa!!! Bine ai venit Rares Cristian! Sanatate muuuulta amandoura, pupici fratiorului!. Foarte faina veste!
Felicitari Amik si mare grija de burticutza!
Fetelor va dorim sarbatori tare faine si un an fff fericit si implinit !!
Mi-a crescut asa tare bebelusul! La nici 3 luni el nu se mai scoala noaptea sa pape! Sper ca asa sa ramana; dureaza de o saptamana!
Nu stiu ce sa va mai scriu, o sapt am avut netul picat si am intrat imediat sa vad ce mai faceti... si uite vestea de la Crisa!
Va pupam
Bychi, Tiberiu (28 iul 2003) si Theodor (01 oct 2006)
nicol74 spune:
La multi ani Stefania si Stefan !!
Crisa bravos jos cu planurile, ti le-a stricat Rares !! voi sa
fiti fericiti si iubiti !!
nicol
Kehleyr spune:
Ia uite ce vesti ratez daca trag chiulul de pe forum!
Felicitari Crisa, sa fie intr-un ceas bun cu mult noroc si sa aveti timp sa va bucurati de ei .
Sa nu radeti de urarea mea dar mie asta imi lipseste cel mai tare acum, timpul .
Romana: sa iti spun eu ce mananca Stefania? Mai nimic. In zilele cand sta acasa, mananca:
- dimineata pe la 9 1-2 felii de paine prajita cu crenvusti/Almette sau cereale cu lapte
- la pranz nu mai mananca decat un singur fel si foarte putin din el, ea care manca dou afeluri fara probleme; a devenit si foarte mofturoasa asa ca trebuie sa ii dai numai ce ii place mai mult ca sa ai vreo sansa sa manance. Plus circ, "nu mai pot", "nu mai vreau", de terminam masa numai cu promisiuni sau schimband persoana care o hraneste - ca daca o las singura nici gand
- pe la 5 ar trebui teoretic sa ia o gustare, care consta intr-un iaurt (in zilele bune) sau un mar/struguri (singurele fruct pe care le mai vrea) sau daca este prin casa placinta sau chec de casa
- seara, cereale cu lapte sau ce mancam noi, daca e ceva potrivit pentru copii; aici stam ceva mai bine cu cantitatea. Ii face placere sa stea cu noi la masa si atunci accepta lucruri pe care in mod normal nu le-ar manca - paste, peste, cartofi frantuzesti...
Oricum ea a slabit mult in ultima vreme si cum a fost mai mult bolnavioara, arata tare pricajita si palida. Eu sunt cam speriata dar nu prea am ce sa fac.
Acum iar tuseste, este al treilea episod luna asta, doctorul zice sa nu ma sperii, sa ma obisnuiesc cu ideea...
Nu am vrut sa mentionez atatea povesti neplacute, nu stiu ce m-a apucat. Acum ar trebui sa ne bucuram de concedii .
anamaria spune:
la multi ani stefani si stefanitze!
hop si noi cu meniul zilnic al lui tudor
in zilele cand este acasa, papam ceva la micul dejun, gen sandwich cu unt si mezel, sau oua, lapte cu cereale. nu e musai, mananca doar daca vrea; in general cand ne vede ca mancam vine si ciuguleste si el cate ceva (bogdan insa, mai rar: la el micul dejun este doar lapte cu cacao). daca merge la camin, bea doar lapte (in general cu cereale, ca doar asa vrea lapte dimineata). pe la 9.30 are micul dejun la camin.
la pranz mananca intre 12 - 13.30, in functie de program (vizite, etc). putina ciorba cu smantana (cateva linguri) si felul doi: carnitza cu pireu/ pilaf, sau mai stiu eu ce avem, in meniu. plus un pahar de nectar de fructe.
gustarea de dupa-amiaza, cand se scoala din somn, mananca cel mai adesea ciocolata ( asta da mancare sanatoasa!!!). bea un actimel, sau lapte cu cereale, banane, portocale, mar, etc, sau vreo prajitura de casa, un sandwich cu unt si salam... - asta e pe la 17- 17.30
seara manaca pe la 19.30 - 20 si le dam cramwursti, pireu, branza, salata de rosii, castraveti, snitele, copanele de pui, mezeluri, cascaval, salata de vinete, cartofi prajiti, sau cine stie ce mai gasim prin casa si pare mancabil .
in general nu mananca mult, le punem portii normale/ spre mici si daca mai vor mai cer. au zile in care mananca mult, si alte zile in care ma mir toata din ce au atata energie....
a, si sunt efectiv totpiti dupa sarmale!!!
despre cadourile de craciun, ce sa va povestesc, a venit mosul cand ei erau la socrii, cand au ajuns acasa fericire maaaare: maaaaaama ce de cadouri!
(mami, ai vazut, anul trecut cadourile incapeau sub brad, acuma au fost in toata camera, pe langa biblioteca... cred ca anul viitor va trebui sa ne luam alta casa, ca nu o sa mai aiba loc cadourile in asta!!! - din perlele lu' bogdan filosoful )
asa... au primit fiecare cate o chitara in miniatura, zici ca e de-adevaratelea, cu coarde si se poate acorda, tot tacamul, ce mai... au cantat 2 zile de ne-au facut creierii prastie...
si ca si cand nu ar fi fost de ajuns, mai sunt si doua garaje cu masini de pompieri, statie de emisie/ receptie, alarme pe masini ... si cele doua alarme vii care se alearga prin casa !
plus 2 bucati de perne cu scooby care au o kestie de-aia de scoate sunete - face cam ca fantoma din lockness sau asa ceva, e groaznica!
a, si stati ca n-am terminat, mai este si casetofonul pe care l-a primit tudor muzicianul... de ieri de cand am reusit sa luam si bateriile aferente, ascultam muzica simfonica toata ziua! program de culturalizare intensiv!
pupici cu lipici!
PS sa ne traiesti, rares - cristian, sa fii cuminte si sa-i bucuri pe parinti! FELICITARI, CRISA! - de la gasca din pitesti
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
gio spune:
La multi ani pt Stefan, Stefania!!! Sa cresteti mari si cuminti!!!
Azi am avut curaj si am iesit cu Taisia in parc. Nu mi-a venit sa cred cat de tare s-a schimbat in relatiile cu ceilalti copii de cand e la gradi. Acum ea e cea care ii abordeaza, care ii pune la punct. S-a intalnit cu o fetitza mai mica si tot ii spunea: fetitzo, n-auzi? De ce tipi asa ca deranjezi oamenii!!! Nu mai bate in topogan si tot felul...Am ras de n-a mai putut. Plus ca a suportat cu stoicism niste palme pe fatza fara sa riposteze. Si a fost cuminte, cuminte pe drum, in parc, a stat frumos de manutza de nu mi-a venit sa cred. Pai ultima oara cand am iesit cu ea afara am luat-o pe sus din parc si m-am jurat ca nu mai ies cu ea.
Astea pe langa fazele urate marca gradi: se sterge la nas cu maneca de la bluza; are expresii de genul: Prostule, kktule, "dau cu tine de pamant", "te mananc cu fulgi cu tot", "iti rup urechile", "te bat cu linia peste maini", "daca nu esti cuminte te bag in debara" etc...La astea nu comentez; dar nu putea sa aiba si gradi asta doar parti bune, ce sa zic....
Va pup
34 +
cgaby spune:
multumim de urari. urez si eu stefaniei la multi ani, sanatate si sa fie mai intelegatoare si mai indulgenta cu mami!
noi am tot umblat zilele astea...mosul i-a adus trenuletul thomas( multumesc danei de idee!)..super incantat....
avand in vedere ca nu mai intru anul asta, va urez tuturor sa aveti un an bun, cu sanatate si numai impliniri! sa fiti fericite si iubite!
Cornelia spune:
Cu intarziere, spunem si noi la multi ani Stefanilor si Stefaniilor!
Tot cu intarziere, ca tot am uitat sa scriu, o felicit pe Alinuta pentru fetita din burtica. Sigur o sa fie o papusa ca si surioara ei!
Eu si copiii suntem raciti din nou. Nu stiu ce sa le mai dau pt. raceala. Nas curgator/infundat, tuse. Eu ma simt groazanic, ma doare capul, nu aud bine, sunt in ceata . Daca se simt asa de rau si copiii, ii inteleg de ce sunt asa de maraiti.
Edit: Gaby, ce ai facut de ai avertisment? Limbaj deplasat ?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
amik spune:
da, gabi, chiar am vrut sa te intreb si eu cum de ai luat avertiasmetul!da-ne link!
mie mi-e rau. speram sa am o sarcina usoara ca la alexandra. dar de ieri parca sunt intr-un butoi. imi vine sa zac. si nu mi-s genul...
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)