Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
Alexandra, sa fie intr-un ceas bun! E grozava invazia asta de frati si surori mai mici.
Maine vine vacanta cu trenu' din Franta. La unii mai lunga la altii nu prea, dar tot apucam sa ne bucuram de cateva zile impreuna langa brad. Cica facem si sarmale si cozonaci (adica face Andrei, sau, si mai probabil, se apuca de ele se sperie si ma cheama sa le termin). Apropo, daca stiti echivalenta intre drojdie uscata si proaspata, spuneti-mi si mie, ca n-am mai gasit nicaieri proaspata - saptamana asta s-a vandut toata varza murata si toata drojdia proaspata din magazine :).
Matei nu a avut serbare la gradinita, dar maine vine mosu asa si pe neserbatelea. Ca sa fiu sincera nu stiu in ce limba ar fii fost in stare sa organizeze ceva pentru ca la ei acolo e un soi de turn Babel - nu stiu cum o sa invete copilu' engleza ca are cam tot atatea sanse sa invete araba, spaniola, chineza, rusa si ce o mai fii. Ana a avut o serbare de un sfert de ora si am fost din nou in contratimp cu imbracatul - daca in tara eram prea putini festivi, acum s-a imbracat don'soara in rochie eleganta, cu coronita de beteala si aripi de inger si restul erau imbracati ca de scoala.
Mateo s-a cam sictirit de gradinita si este nervos si scartait cand vine acasa si gata sa sara la bataie acolo. Sper ca dupa vacanta ii mai trece. Saptamana trecuta am fost la munte, unde aveam eu petrecerea de Craciun cu firma. Cu o zi inainte ne trezisem ca nu mai avem cu cine sa ii lasam asa ca i-am luat cu noi cu gandul ca ei si tatal lor vor petrece minunat in camera de hotel(bleah). Norocul nostru ca am gasit o babysiterita blonda care ne-a salvat seara (si portofelul de ceva bani) si le-a oferit copiilor o seara inedita cu bantuit prin bucataria hotelului si desene animate pana la miezul noptii.
Pentru cine are rabdare sa citeasca mult, prost si fara rost, am reusit sa ma bloghez aici: http://restartincanada.blogspot.com/
Dana, stiu ca intrebai de scrabble, nu e chiar scrabble cum jucam noi - e versiunea junior care are pe o parte cuvinte gata scrise pe care trebuie sa le completezi dupa anumite reguli si pe cealalta scrabble obisnuit. Partea cu facutul cuvintelor este muuuuuult mai usoara, insa, decat sa accepte cand pierde.
am fugit, ca Matei rearanjeaza globurile din brad.
pe curand,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
alinuta spune:
pai in primul si-n primul rind, felicitari din toata inima amik! zau ca asa cadou de craciun....mai rar! sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si lipsita de peripetii, iar bebele sa fie asa cum vi-l doriti voi!
noi ne pregatim intens de craciun, dupa ce alex ne-a trasat sarcinile: "eu il ajut pe tati sa faca lumini asa ca nenea de la casa aia, iar tu faci curatenie si papa! a, si te rog pliz pliz sa nu uiti de placinta cu visine!" cu alte cuvinte, m-am scos ce ajutor de nadejde am! dar asta se intimpla acum vreo 2 zile, pentru ca ieri am fost amindoua la cumparaturi si cu mina pe inima va spun ca in afara de a pune pungile in cos, nu m-am atins de un pai. toate le-a aranjat alex, fara sa exagerez cu nimic. acasa ajunse, dupa n-spe drumuri de carat de la masina, tot ea mica scotea cite o punga de marar, cite o conserva de bulion, ba o punga de zahar, asa, pe rind, cite una, si le-a pus singura la loc in bucatarie. adi nu stie unde-mi tin toate treburile de bucatarit, dar zuza iaca-ta ca le stie. mi-a fost asa de draga!
am avut si noi serbare, am suspinat cu nasul in batista, am avut emotii, dar nu emotii ca vai n-o sa stie cintecelul sau o sa se rusineze pe scena! emotii ca mi-am vazut puiul parca dintr-o data mare, si nu bebeul care mai ieri mergea de-a busilea.
am fost si la munte si ne-am bucurat de putintica zapada, a fost tare bine pentru ca am fost toti trei citeva zile bune impreuna, si ne-am jucat impreuna cit am vrut, si ne-am hirjonit si plimbarit pe unde-am vrut, si ne-am bucurat unul de altul asa cit sa ne ajunga ceva vreme. a fost tare bine!
bradul l-am facut, cadourile sint pregatite, mai am de gatit (vreo 2 zile ca acum ma misc mai in reluare), si apoi vine petrecerea de craciun. o sa sarbatorim cu inca 4 familii, toti cu copii, o sa vina si un mos craciun cu cadouri, o sa cintam colinde, o sa papam, o sa fie un craciun veselos. alex abia asteapta, dar cred ca mai mult asteapta cadourile decit petrecerea in sine, desi e fan petreceri.
si ca sa inchei intr-o nota de bucurie si mai mare, azi am aflat ca o sa avem inca o fetita, si sintem tare tare incintati. chiar daca ar fi fost baietel ne-am fi bucurat la fel de mult, dar fie vorba intre noi, in sufletul meu imi mai doream inca o fetita. si dorinta mi s-a indeplinit, ca sa nu mai spun ca lui adi i-a crescut pipota cit un pepene, fericit nevoie mare ca va avea 3 fete la casa lui.
eu va urez un craciun fericit, sa va aduca mosul tot ceea ce va doriti, dar mai ales sanatate pentru voi si pentru copii!
Alina si Alexandra
sa nu uit madishor: mi-am printat paginile tale si diseara le citesc pe indelete!
gio spune:
Buna fetele!!!
In primul rand felicitari Amik si sarcina usoara!!!felicitari Alinuta pt fetitza. Vad ca la noi in grup se poarta perechile de acelasi sex
.
Impresii despre serbare: Madic, identice cu ale voastre. Parintii si rude nesimtite; daca am apucat din spate unde stateam cu ditai burta sa fac cateva poze de doamne ajuta. Toata lumea in picioare, nesimtire mare. Ce sa zic, cand au dat cadourile erau toti buluc gramada; iara fie-mea l-a avut la fundul sacului de isi pierduse copchilu' interesul.
In rest, la ea la grupa in afara de un baietel (care a spus la sfarsit pana la urma) si-au spus toti poeziile, unii mai timizi, altii mai infipt;Taisia era cu capul in pamant si soptea la podea
insa a zis. In schimb am fost tare mandra ca a stat super cuminte pe scaun, in afara de cateva remarci inteligente
si o data cand si-a pus fusta in cap
. De cantat a cantat, la dans s-a descurcat f bine, mi-a placut mult de tot de ea. Ma asteptam sa nu fie cumintica si m-a uimit (exceptand ca am aflat de la un copil ca a spart nu stiu ce cutie; de la mama altuia ca l-a zgariat pe fatza - adica pe cel mai solid si inalt baiat din grupa, cat tupeu pe ea
).
In rest, sper si eu precum Crisa sa trec de sarbatori (eu ca eu dar dr se roaga de mine sa o las acasa de sarbatori, nu de alta dar e si ea saraca in concediu), ma stresez la fel ca Amik cu cadourile ca nu gasesc mai nimic...ma rog, d'alea noastre. Pt bb mic m-am enervat si i-am luat niste chestii de la Quelle, sper sa vina pana cand nasc eu hehe.
Andra, tu ai ramas datoare cu sexul lui bb. Sau e surpriza?
Martta, sper sa scrii cat mai curand, te pupam.
Fetele, va pup pe toate si va doresc sarbatori fericite si cat mai linistite
!!!!
34 +
Cornelia spune:
Pupici!
Sunt in concediu!!! Adica nu prea am timp de DC ![]()
A trecut si serbarea Mariei. A fsot frumos, exceptand imbulzeala parintilor.Copiii au rezistat eroic la doua serbari, una dupa alta, cu doua costumatii. Maria si-a spus foarte frumos poeziile, tare si clar. Cel mai frumos, dupa parerea familionului care ne-a insotit
. Andra, ne-ai luat oricum, ca la noi au fost "doar" 5 adulti plus Stefan. Intr-un fel, eu sunt de vina pentru participarea numeroasa, pentru ca i-am uitat pantofii acasa si in timp ce o schimbam am inceput sa dau telefoane, sa imi cumpere cineva si sa imi aduca urgent pantofi albi... I-a cumparat mama niste pantofiori, care au strans-o saracuta, dar nu a zis nici pas!
La Mos Craciun a fost extrem de emotionata. Avea scaunelul chiar langa el, dar nu a plans, a vorbit frumos cu el, c emai sunt impresionata.
Stefan a alergat in permananta cate doi adulti insotitori
prin toata gradinita. A stat putin la serbare, dar la un moment dat am auzit (din fundul salii
) un "a o pate!!!" adica faceti-mi loc, ca m-am plictisit. Am crezut ca fiind mic nu o sa sesizeze ca el nu primeste cadou, dar l-am subestimat, ca a pus un botic si spunea ca lui Mosul nu i-a adus "nimic". Mititelul, pe el il tot sar de la cadouri! Chiar imi facea o colega observatie ca il defavorizez.
Eu o sa fiu prin zona si cred ca mai scriu pana la Craciun, dar va urez de pe acum Sarbatori cu bucurie!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
pitzinuca spune:
Buna fetelor!
Alinuta - felicitari ptr fetita! Si ce albinutza harnicuta are mama!
De la serbare: am ajuns acolo, andi tocmai se trezise, ca atare era ciufut si suparat: ca el nu vrea sa vorbeasca cu Mosul, ca Mosul erau, ca el nu vrea sa se imbrace, suparat foc; educatoarele ii spuneau ca el e baza ca spune cel mai tare si mai grumos poezia...
Apoi i-au luat educatoarele si i-au asezat pe scaunele; lui andi ii venea sa planga in hohote dar se abtinea baiatul mamii, daca il vedeati ce fatzuca avea el cum se abtinea sa nu planga, ce strambaturi scotea, pe mine ma bufnea rasul rau si nu i-am fost de mare ajutor, tat-su il filma... m-a impresionat oricum
apoi i-a venit si lui randul: a venit cu greu in cerculetzul de beteala si a spus poezia cu cea mai amarata voce posibila: "hai copii, cu totzii / vine Mos Craciun![]()
, etc"![]()
au venit aplauzele, brusc copilul s-a inveselit, si-a schimbat mimica total, parca nu fusese niciodata trist...
azi i-am luat cadouri, un cal negru super si costum de spider.
si nu cred ca am sa mai intru deoaresca o sa avem pauza pana pe 3,
va urez sarbatori fericite, un craciun frumos
si un an nou cu tot ce va doriti!

Kehleyr spune:
Toata lumea se pregateste de vacanta... pacat ca nu e si un pic de zapada...
Alinuta, sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara in continuare, ti-am spus eu ca va fi tot fetita
. E taaaare frumos cu doua printese (chiar daca in cazul meu, aia mare e cam baietoi
).
Andra, sunt superbi princhindeii in costume nationale
. Eu le-am interzis bunicilor sa vina la serbare
.
Martta, sper ca esti mai bine!
Eu am petrecut dimineata in mod placut ambaland cadouri. Ador sa fac asta, parca mai tare decat sa le cumpar
.
Va doresc tuturor sa petreceti un Craciun cat mai frumos si mai linistit in mijlocul celor dragi!
Marox spune:
Amik, felicitari si sa ai o sarcina cit mai usoara si fara probleme!
Gaby, felicitari pentru nepotica, sa creasca mare si sa fie cuminte!
Miine venim in Romānia! Cred ca o sa treaca prea repede saptamina viitoare!
Aviz amatorilor: o sa incercam sa mergem joi la Tandarica la "Capra cu 3 iezi". Cine stie, poate ne vedem...?!
Va urez tuturor Sarbatori Fericite, un An Nou minunat care sa va indeplineasca toate dorintele si mai ales sa fiti sanatosi!
Sa ne auzim cu bine in 2007!
Magdone spune:
Amik, felicitari pt bebe!!!! Darnic Mosu anul asta!!
Alinuta, felicitari pentru fetita si sarcina usoara in continuare!
Pitzinuca, bine ai venit, si eu m-am prins taaaare greu ![]()
Sa apuc si eu sa zic 3 vorbe despre serbare care vorba lui Madishor si la noi tot 15 minute a tinut si a constat din sosirea mosului care a stat de vorba cu copiii si care au vrut au facut poze copiilor cu el si in rest am stat la masa cu Razvan si am pictat ceva, cum se zice aici: "arts and crafts"
si asta a fost tot. dar nici nu ma plang
.
Surpriza cea mai mare am avut-o in schimb cand m-am dus azi la servici, ca lipsisem 2 zile (fusesem la soramea sa mai stau cu ea) si am gasit biroul plin de cadouri si de la colegi si de la clienti, furnizori, foarte frumos, m-am simtit asa bine
si toata lumea azi la plecare se pupa se imbratisa, ziceai ca nu stiu unde pleaca si de fapt avem doar 4 zile libere, sapt viitoare lucram. Oricum mi-a placut. Dar sa va zic ce m-a distrat cel mai tare, am vazut la stiri intr-o dimineata, unde vorba aia se anunta starea natiunii cica
titlul mare si reportaj : SHOPPING COUNTDOWN!!! adica mai sunt cateva zile in care lumea mai are timp sa cumpere cadouri de Craciun. Nu vreti sa stiti ce e prin magazine si cum cauti cu disperare loc de parcare, dar e bine ca eu nu am cui sa iau asa de multe cadouri, hehehe
![]()
CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU NUMAI CU BUCURII SI SANATATE!!!
Sa ne vedem cu bine in 2007!
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gio spune:
Fetele, sarbatori fericite !!!!!
va pup pe toate si mai vb dupa Craciun (sper sa nu nasc intre timp
).
Am pus cateva poze:
http://good-times.webshots.com/album/556563350wCXTnn
34 +
cgaby spune:
craciun fericit!
distractie mare.....
am fost azi cu stef la patinoar(la unirea) si i-a placut... a zis sa mai mergem!
pupici tuturor.