Copilasi de iunie-iulie 2003 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor!

va scriu in mare graba, nu am reusit sa citesc decat jumate din ce ati mai scris... ati fost foarte harnicutze!!!

sa va povestesc doar ca tudor a avut serbarea vinerea trecuta, a fost craciunel... jumate din copilasi au plans si nu au vrut sa se ridice deloc de pe scaunele, nici gand sa spuna vreo poezie...

tudor si-a spus cu chiu-cu-vai poezia, incet, aproape in soapta... dar a spus-o!

in schimb, n-a fost chip sa scoata nici o vorbulitza la cantecele, desi le stie f bine ca ne-a capiat cum le canta toata-ziua-buna-ziua... n-a vrut nici sa danseze, era pereche cu un alt baietzel si pt ca nu vroia deloc sa se invarteasca pustiu' l-a impins cu convingere, rezultatul fiind ca s-au insirat amandoi pe jos

una peste alta, a fost o serbare dragutza pt cat de mititei sunt ei...

maine are si bogdan serbare, el este om de zapada. va tin la curent cu 'realizarile' si cand reusesc sa pun pozele va anunt!

pitzinuca , bine ai sosit! si eu m-am prins cam greu... da' pana la urma am intzeles ce si cum... sper sa fii o prezentza constanta, de-acum!

despre ora de culcare (ca tot se apropie acuma) noi ii punem in pat pe la 21.15- 21.30, cu laptele baut si spalatzi pe dinti, eventual imbaiatzi si de cele mai multe ori cu pipi/kk rezolvat.

fffff rar se culca rapid, fara comentarii

in general adorm pe la 22-22.si ceva, max 22.30, dupa ce:
* se pupa - trebe sa ma duc eu sau tati, sa-l luam pe tudor in bratze, sa-l ridicam la etaju' lu' bogdan, se pupa, se harjonesc, isi trag cate o scatoalca, eventual
* spunem impreuna rugaciunea si 2 poezii: degetzelele si tica-tica (cele mai scurte pe care le stim...
* vor apa - fiecare de minim 2-3 ori la rand...
* vor pipi/ kk dupa care ciclul se reia de la zero...
* discuta intre ei, rad si susotesc, bogdan lasa sa atarne in jos din pat cate o jucarie cu coada lunga si tudor i-o fura, dupa care trebuie sa apara pacificatorul (eu sau tati ) sa rezolve problema
* in final, cand au ajuns la finalul arsenalului de tertipuri-pentru-amanat-culcarea (sau cand ajungem noi la capatul rabdarilor, oricare din astea se intampla intai... tipam un pic la ei, ii sperii ca ii dau afara in frig pe balcon si se culca ca doi ingerashi...

pupici cu lipici de la noi!

amik :
FELICITARI!!!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Felicitari Amik pentru reusita! si uite asa ai primit un dar de Craciun cum nu se poate mai frumos...

Desi o sa vi se para devreme cu ce incep eu acum...

Va doresc un Craciun minunat, bucurii cat mai multe, iubire si sanatate pentru a putea realiza in Noul An tot ceea ce va doriti. Sa aveti copii sanatosi si cat mai putin mofturosi...
Maine plec spre casa si sincer nu stiu cat timp voi mai avea sa va scriu cate ceva, asa ca am profitat de ocazie....

Joi voi fi si eu mamica normala, ma duc la serbare si sper din toata inima ca va dori sa mearga la gradi avand in vedere ca ii vin parintii acasa...

Am mai pus un album cu poze intitulat Iarna Poze Flaviu

Mi se pare atat de mare... nu va mai spun cat imi e de dor...

Cu drag Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

astazi pe la 4 dimineata am mai facut un test, un clear blue care e tot POZITIV!!!!

razvan imi pupa burta, ne-am ales carucior, ne uitam dupa biberoane si ce alte minuni au mai aparut de cand aveam noi bebelus.

azi facem 4 ani de la casatorie si chiar ca nu se putea sa ne facem un cadou mai frumos!

am dus-o pe ada la gradinita. a venit un preot si i-a impartasit pe toti si au fost foarte haiosi! si-a pus fiecare lumanarea in dulapior sa si-o ia la plecare!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Alexandra, sa fie intr-un ceas bun . Stiu cat de tare vi l-ati dorit pe bb2!

Si noi am avut ieri serbarea si cam aceleasi impresii ca si Anamaria. Totul incepuse bine si aratau toti ca niste ingerasi insirati pe scaunele in semicerc, dupa care fi-mea s-a pus brusc pe plans, singura dintre copii, si tot restul serbarii a stat in colt lipita de mine pe scaunel cu spatele la ceilalti copii. Ma mir ca s-a ridicat totusi sa spuna poezia, chiar daca nu a auzit mai nimeni. Eu oricum am laudat-o tare de tot, e clar ca ea a facut cum a putut ea mai bine, doar ca e foarte timida... Si am apreciat eforturile educatoarelor, nu stiu cuma fost la voi, dar la noi a iesit tare frumos serbarea . Numai cu cadourile au dat-o rau in bara, nu stiu ce a fost in capul lor, niste papusi groaznice si in rest dulciuri... Si cum de la mine de la birou a mai primit 3 papusi, va dati seama ca in curand le fac vraf si le dau foc .

Nu am ce sa va mai povestesc in rest, sper din tot sufletul sa treaca perioada asta cu plansete si crize... Doctorita a venit azi sa ii faca Sofiei vaccinul si mi-a spus ca parerea ei este ca Stefania ne pedepseste prin comportamentul asta imposibil pentru faptul ca nu mai ii acordam suficienta atentie.

Sanatate prichindeilor bolnavi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Am avut si noi serbarea aseara, iar cuvantul care poate caracteriza cel mai bine ceea ce s-a intamplat este haos...

Nu (sau nu numai) copiii au fost de vina pentru ceea ce s-a intamplat, ci mai ales parintii, care s-au calcat in picioare (la propriu) ca sa-si filmeze/fotografieze odraslele, indiferent ce faceau acestia. Nu a contat faptul ca niste copii se straduiau sa spuna cu mai mult sau mai putin succes niste poezioare sau cantecele, important era sa filmeze progenitura in prim plan si probabil nu puteau/stiau ca exista zoom, asa ca incercau sa fie cat mai aproape.
Copiii au fost dragalasi, multi n-au reusit sa spuna poeziile, altii plangeau in bratele parintilor, dar se vedea ca macar s-au straduit.
Mariuca a fost senzatia serii, si nu ma laud degeaba, a spus poezia (una, ca pe a doua i-a taiat-o doamna ca sa scurteze balamucul) tare si fara sa se incurce, a fost singurul copil care a reusit sa-i reduca pe parinti la tacere, mai mult, toti au aplaudat-o la scena deschisa. A si cantat, dupa ce i-a spus doamnei ca ea o sa cante tare, ca a mancat toata carnita si la un moment dat s-a dat si ea jos de pe scaunel sa intrebe doamna, eu cand spun poezia?, ca se plictisise si ea mititica.
Cand a venit Mosu', si-a luat cadoul, apoi mi l-a adus mie si s-a intors la el sa-l intrebe daca o sa vina si la ea acasa .
M-am simtit foarte mandra, dar per total, mi-a lasat un gust tare amar.

Azi dimineata am vorbit si cu una dintre educatoare, care si ea era tot cam ca mine de dezamagita si mi-a spus ca spera ca de la anul sa mai trieze din grupa si sa mearga in continuare cu mai putini.

Ca o concluzie, a fost prima data cand am regretat ca nu-mi permit s-o dau la o gradinita particulara.

Acum ca m-am descarcat, sa trecem la lucruri mai placute:

Amik - felicitari, sarcina usoara si fara probleme.

Gaby - sa-ti traiasca nepotica!

Si pentru ca eu n-o sa mai vin decat maine la birou si se anunta again o zi de cosmar, va urez de pe acum Craciun fericit si un An Nou cu sanatate, bucurie si numai bine.

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

si eu intru de miine in concediu, cel putin teoretic, ca practic probabil voi mai veni si miine putin sa rezolv ceva.

Amik - felicitari!!!

Madic - nu-ti face iluzii sa n-ai deziluzii! Desi Luca e la o gradinita particulara destul de scumpa as zice, lumea e la fel de necivilizata ca pe peste tot. N-am scris atunci, dar m-ai provocat si mi-am adus aminte, asa ca va povestesc si eu despre serbarea noastra de vinerea trecuta. S-a tinut la Teatrul Ion Creanga, in 2 etape, de la 16:00 grupele mici, de la 17:30 - cele mari. In primul rind eu m-am simtit cu musca pe caciula, ca in afara de mine si sot, care am venit direct de la munca, de bunicii paterni care l-au adus, ptr Luca au mai venit si matusile tatalui sau (2 buc.) plus unchiul (1 buc.), in total ptr un pici de 3 ani jumate am fost 7 bucati adulti in sala . Inutil sa va spun ca eu am cascat gura ca la poze cind i-am vazut aparind in corpore acolo, prea tirziu ptr comentarii. Dana, ca sa nu te uit nici pe tine: Luca a fost singurul copil din sala care urla si se agata disperat de bunica-sa, apoi de mine care l-am luat de-o aripa si-am incercat sa-l duc la copiii si educatoarele grupei lui. L-am tirit printre hachitele de plins in culise, apoi cu grupa a uitat de rubedeniile miloase din sala si a intrat pe scena si s-a purtat ok, ca oricum eram toti departe si nu mai avea unde sa se refugieze. Grupa lor a intrat a 4-a pe scena, deja era mare aglomeratie in sala, iar fata scenei nu mai zic. Barbatii mai ales se imbulzeau sa-si pozeze progeniturile cum ai spus si tu, Mada, la un moment dat nu am mai rezistat si m-am dus si i-am tras pe vreo 2 de mineca, ca nu vedeam nimic de ei. Chiar m-am gindit ca ptr serbarea viitoare sa vorbesc cu directoarea sa angajeze pe cineva sa filmeze tot, si sa le interzica parintilor sa vina cu aparate de acasa, ca sa nu se mai repete isteria. Apoi, copiii care terminasera programul inainte alergau prin sala si vorbeau, cei care nu aveau copilul pe scena la momentul respectiv - cam la fel, balamuc general una peste alta. Copiii insa au fost draguti, in costume nationale, Luca a spus fr. bine poezia lui si tare, si pe el l-a aplaudat lumea din sala, pe mine m-a luat plinsul la final... dar nu va mirati, nu?

In rest, toate bune, ieri am avut party la noi la firma, i-a placut lui Luca si acolo, a zis ca mai vrea...

sarbatori fericite tuturor si sper sa ne mai auzim pina la revelion, multi pupici la copii si mamici!

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

azi am avut si noi serbare. a fost super! eu sunt foarte incantata!stef s-a achitat bine de treaba lui, doar la final...a bazait nitel de oboseala....
amik - sa fie intr-un ceas bun!
am pus poze de la serbare....
pupici tuturor.

Mergi la inceput

andra - vazut pozele de la serbare. niste scumpi!sa ne traiasca!
madic - sa stii ca nici la noi cadourile n-au fost cine stie ce...a primit o carte cu soldatelul de plumb.dar serbarea a fost super.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fete dragi,
In primul rand vreau sa va urez Sarbatori fericite alaturi de puii iubiti, sa impodobiti brazii cu multa veselie, spor la cumparaturi si la gatit bucatele pentru Craciun (asta in cazul in care printre noi se afla si gospodine ). Eu oricum sunt pe baricada, pe forum, dar am zis sa fac urarile ca nu stiu cate din voi vor mai fi pe aici zilele astea...

Si mai doresc mult de tot sa avem parte de zapada de Craciun...

Doftorul a zis ca-s bine, ca-mi face cezariana (cerclaj, sarcina sustinuta cu greu, varsta mea nu tocmai feciorelnica etc). Maine ma duc la eco si bineinteles ca iar am emotii . Teoretic, sunt programata la doftor pe 9 ianuarie, cand as fi in 37 se saptamani si ceva... Doamne ajuta!!!

Amik, felicitari pentru burtica. Asa Mos, mai zic si io...

Gaby, iti doresc din tot sufletul ca Anul care vine sa iti aduca puiul pe care stiu ca ti-l doresti mult !

Gio, sper ca esti bine. Asteptam vesti, chiar daca sunt foarte scurte.

La burticute le urez ca Anul care vine sa le aduca bebei sanatosi !!!

La serbare, asteptarile mele s-au adeverit . Din cei 25 de copii, care credeti ca s-a speriat cand a venit Mosu si s-a dus la maica-sa in brate???? Care n-a spus poezia???? Oricum baieteii au -avut trac mai mare decat fetitele dar s-au descurcat. L-au strigat copii pe Tudor, am incercat eu sa-l conving sa mearga pe scena, geaba... La gradinitza ii place foarte mult, e sociabil, ii stie si pe copii de la grupa mijlocie (unde e "prietena" lui Bianca), dar cand da cu ochii de Mos Craciun, de clauni, de eroi de desene animate cat oamneii de mari, se sperie rau. Asa ca mai asteptam inca un an, poate, poate, ne iumprietenim cu Mosu....

Va pupa Crisa si sper sa ma "vedeti" tot dupa Anul Nou

Crisotexa sapt.35 si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

crisa - multumim de urari...sper sa se adevereasca!pupici lui tudor si sa ne "vedem" dupa anul nou tot cu burtica!
pupici tuturor si craciun fericit!

Mergi la inceput