Deserturile Nataliei (12)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Miha, sa inteleg ca n-ai mai gasit un dulap inalt la tine in casa, pe care sa depozitezi cutiile cu fursecuri?
Dulapul l-am gasit dar nu m-am gandit ca trebuie sa ascund scaricica!
Miha
Balbina spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Balbina
Miha, sa inteleg ca n-ai mai gasit un dulap inalt la tine in casa, pe care sa depozitezi cutiile cu fursecuri?
Dulapul l-am gasit dar nu m-am gandit ca trebuie sa ascund scaricica!
Buna treaba!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Diana30 spune:
La mine e a trei atura de trufe la copt,da trufele mele s-au facut placinte.S-au latit f tare,oare de ce?Am respectat reteta.Suspectez focul,ori prea tare ori prea incet.Poate ma lamureste "sefa"(Natalia).La gust is super.
Balbina spune:
Diana, si eu am patit-o de citeva ori. Nu stiu sa explic care e cauza. Poti incerca sa tii aluatul mai mult timp la rece, iar dupa ce modelezi trufele, le bagi la congelator pentru o jumatate de ora inainte de a le da la cuptor. Focul trebuie sa fie mediu spre mic (160 grade C).
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Diana30 spune:
Multumesc Natalia!
Aluatul a stat la rece vreo 5 ore;data viitoare le voi pune si la congelator.
M-am mai gandit ca ar putea fi si din cauza ca usa cuptorului nu sta etans inchisa,dar daca zici ca ai mai patit-o si tu ,n-o fi de la asta.
louisea spune:
Natalia
Am dat o tura (din nou ;) pe la prajiturile tale sa ma mai inspir si am vazut ca la unele ai pui sursa. Intrebare: ce fructe sunt in poza de la Lady´s fingers? Visine? Rusa nu e tocmai punctul meu forte
Alta intrebare: ce gem ar merge la Triunghiurile cu cocos? Unul acrisor?
Balbina spune:
quote:
Originally posted by louisea
Natalia
Am dat o tura (din nou ;) pe la prajiturile tale sa ma mai inspir si am vazut ca la unele ai pui sursa. Intrebare: ce fructe sunt in poza de la Lady´s fingers? Visine? Rusa nu e tocmai punctul meu forte
Alta intrebare: ce gem ar merge la Triunghiurile cu cocos? Unul acrisor?
Da, sint visine, e o combinatie f. reusita intre gustul dulce si cel acrisor, dupa parerea mea.
La triunghiurile de cocos poti sa pui ce gem vrei, dar unul acrisor o sa creieze un pic de contrast, prajitura are numai de cistigat din asta, zic eu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
strumfi2004 spune:
Natalia, am vazut in pozele tale ca ai copt chiftelutele la cuptor , asa as vrea sa scap de prajit...as vrea sa le fac azi ca maine e cuptoru ocupat cu cozonac.
si vazui asa: in tava de teflon (ca a mea ), fara nimic adaugat in ea, ca-si lasa ele grasime, dar intrebarea e: inainte le-ai tavalit prin faina sau altceva, ca mie mi s-au parut rosiatice. si daca nu, cum le-ai modelat? mai indura-te de mine o data, plz!
PS: ti-am vazut si strumful cu cutzu mic, , ii trimit un virtual!
Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"
Balbina spune:
Gratiela, chitelutele le modelez cu miinile umezite in apa, iar culoarea rosie se datoreaza carnii de vita. Le modelez si le pun intr-o tava teflonata unsa abia abia cu putin ulei. Daca le faci din carne de porc, poti sa nu ungi tava deloc. Faina pun in compozitie, cam 1-2 linguri la circa 500 g carne si cam tot atitea legume.
PS: Poza cu cutulache a strins la vremea ei multe voturi pe un site de poze imi place si mie cum a iesit.
edit: ce faceai la ora aia, n-aveai somn?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze