Deserturile Nataliei (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Miha, sa inteleg ca n-ai mai gasit un dulap inalt la tine in casa, pe care sa depozitezi cutiile cu fursecuri?

Dulapul l-am gasit dar nu m-am gandit ca trebuie sa ascund scaricica!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Balbina

Miha, sa inteleg ca n-ai mai gasit un dulap inalt la tine in casa, pe care sa depozitezi cutiile cu fursecuri?

Dulapul l-am gasit dar nu m-am gandit ca trebuie sa ascund scaricica!

Buna treaba!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La mine e a trei atura de trufe la copt,da trufele mele s-au facut placinte.S-au latit f tare,oare de ce?Am respectat reteta.Suspectez focul,ori prea tare ori prea incet.Poate ma lamureste "sefa"(Natalia).La gust is super.

Mergi la inceput

Diana, si eu am patit-o de citeva ori. Nu stiu sa explic care e cauza. Poti incerca sa tii aluatul mai mult timp la rece, iar dupa ce modelezi trufele, le bagi la congelator pentru o jumatate de ora inainte de a le da la cuptor. Focul trebuie sa fie mediu spre mic (160 grade C).

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Multumesc Natalia!

Aluatul a stat la rece vreo 5 ore;data viitoare le voi pune si la congelator.
M-am mai gandit ca ar putea fi si din cauza ca usa cuptorului nu sta etans inchisa,dar daca zici ca ai mai patit-o si tu ,n-o fi de la asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Natalia

Am dat o tura (din nou ;) pe la prajiturile tale sa ma mai inspir si am vazut ca la unele ai pui sursa. Intrebare: ce fructe sunt in poza de la Lady´s fingers? Visine? Rusa nu e tocmai punctul meu forte

Alta intrebare: ce gem ar merge la Triunghiurile cu cocos? Unul acrisor?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by louisea

Natalia

Am dat o tura (din nou ;) pe la prajiturile tale sa ma mai inspir si am vazut ca la unele ai pui sursa. Intrebare: ce fructe sunt in poza de la Lady´s fingers? Visine? Rusa nu e tocmai punctul meu forte

Alta intrebare: ce gem ar merge la Triunghiurile cu cocos? Unul acrisor?

Da, sint visine, e o combinatie f. reusita intre gustul dulce si cel acrisor, dupa parerea mea.
La triunghiurile de cocos poti sa pui ce gem vrei, dar unul acrisor o sa creieze un pic de contrast, prajitura are numai de cistigat din asta, zic eu.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Merci

Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Natalia, am vazut in pozele tale ca ai copt chiftelutele la cuptor , asa as vrea sa scap de prajit...as vrea sa le fac azi ca maine e cuptoru ocupat cu cozonac.
si vazui asa: in tava de teflon (ca a mea ), fara nimic adaugat in ea, ca-si lasa ele grasime, dar intrebarea e: inainte le-ai tavalit prin faina sau altceva, ca mie mi s-au parut rosiatice. si daca nu, cum le-ai modelat? mai indura-te de mine o data, plz!

PS: ti-am vazut si strumful cu cutzu mic, , ii trimit un virtual!

Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"

Mergi la inceput

Gratiela, chitelutele le modelez cu miinile umezite in apa, iar culoarea rosie se datoreaza carnii de vita. Le modelez si le pun intr-o tava teflonata unsa abia abia cu putin ulei. Daca le faci din carne de porc, poti sa nu ungi tava deloc. Faina pun in compozitie, cam 1-2 linguri la circa 500 g carne si cam tot atitea legume.

PS: Poza cu cutulache a strins la vremea ei multe voturi pe un site de poze imi place si mie cum a iesit.

edit: ce faceai la ora aia, n-aveai somn?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput