Deserturile Nataliei (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ligia, wow, pe toate o data vrei sa le faci? Arata bine, nici nu stii pentru care sa te hotarasti.
Ia uitati peste ce idee de ornat fursecurile am dat azi.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Multumesc, Nati! o sa-l incerc.

edit: ooops, am vazut "ideea"

By the way, ce coloranti (mai naturali ) folosesti tu pentru frisca? as avea nevoie de albastru pentru un "tonas"

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Gratiela, nu am o experienta foarte vasta cu colorantii alimentari. De obicei folosesc coloranti din comert. Pentru albastru chiar nu-mi vine nici o idee de natural, cred ca tot la unul sintetic trebuie sa apelezi.
A, stai asa, ce zici de albastru de metil? Nu stiu cit e de natural, dar stiu ca se poate administra si intern, sper sa nu spun prostii.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

super idee. as face niste fursecuri d-astea pentru colegii de birou. dar oare cu ce-s glazurati? pasta de zahar?



bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by bumbacel

super idee. as face niste fursecuri d-astea pentru colegii de birou. dar oare cu ce-s glazurati? pasta de zahar?





In reteta de pe site-ul respectiv scrie ca e vorba de o glazura din albus (1 albus, 200 g zahar pudra, o lingurita de suc de lamiie, coloranti.

Ligia, ai inteles cum se fac, nu? Se decupeaza cu forma de inimioara, apoi se taie o bucatica din partea de sus.
Daca vrei, pot traduce si reteta de aluat.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

natalia stai sa vezi ce mi-a trecut prin mintesi bineinteles iti cer sfatul ca esti profi...vreau sa fac televizorul dar ma gandesc cu groaza cand stiu ca tre sa fac iar blatul ala maro care mi-a scos par alb in cap...si m-am gandit sa-l inlocuiesc cu blatul maro de la krem a la krem...ce zici oare e ok??si daca il fac pe asta care e moale mai pun gem?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nushulica, hmm, mi se pare ca blatul din krem e mult prea moale fata de pandispan. Dar poti incerca, numai sa insiropezi pandispanul un pic, ca sa nu fie diferenta prea mare de consistenta. Baga si gem. Gemul nu inmoaie asa tare ca o crema.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

asa o sa facnu iese asta e...

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neaparat sa incercati fursecurile trufe si cele cu cocos.Sunt foarte foarte bune. Eu le-am facut si nu stiu daca mai apuca sarmanele macar ziua de Ajun.


Miha


Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Miha, sa inteleg ca n-ai mai gasit un dulap inalt la tine in casa, pe care sa depozitezi cutiile cu fursecuri?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput