Deserturile Nataliei (12)
Raspunsuri - Pagina 6
canne-marie spune:
Buna Natalia, mi-am permis sa trag putin cu ochiul la pozele tale cu prajituri si nu in ultimul rand cu mancare si cu aperitive, te-as ruga din suflet sa scrii daca se poate bineinteles si cateva retete de ale tale de bucate ,mi-a placut la nebunie cum arata salata VIFON,ti-as fi recunoscatoare daca ne-ai spune si noua cum se face.Iti admir foarte mult puterea de munca si talentul tau si multumesc ca ne inveti si pe noi .Atept totusi un raspuns de la tine in privinta retetelor de mancare.
Multumesc inca o data
annes
Balbina spune:
Reteta salatei Vifon am postat-o mai demult aici. Multumesc pentru aprecieri.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
bumbacel spune:
Natalia, acum am vazut salata Vifon. Foarte interesanta.
Mi-a placut mult ideea cu pizzele mici, eu mereu faceam o foaie cat tava si o taiam dupa coacere in patratele. E mai fain asa, am preluat ideea
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
strumfi2004 spune:
SI EU AM VAZUT TORTURILE APERITIV. CE CONTIN, NATI?
Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut
Balbina spune:
Ligia, pizzele le-am facut mici, intrucit am o tava teflonata de la tefal, la care tin mult si nu vreau s-o zgirii cu cutitul cind tai pizza. Dar mi-a placut si pt. faptul ca are margini crocante, exact ca la pizza din localuri.
Gratiela, reteta tortului aperitiv am postat-o ieri in subiectul cu salate.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Hildegard spune:
Balbina, nu sti o reteta pentru bezele?
Deci,din acelea cas bati albusurile cu zahar pe foc......etc si fac in tava cu sptritul gramajoare.
cum se coace?....cum se face?
sunt si de cumparat asa toate culoriel. eu vreau sa pun si colorant alimentar dar le fac toate verzi sau roz vad io.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 1 luna
Balbina spune:
Uite aici m-ai prins, nu prea le am cu bezelele Cuptorul meu este unul extrem de simplu, fara temperaturi setate, or, din cite stiam eu, pt. a coace bezele, e nevoie de o temperatura joasa, de circa 100 C, pentru ca albusul sa se usuce mai mult, decit sa se coaca. Proportia pe care am gasit-o pe net, este de 3 albusuri la un pahar de zahar (200 g). Mai intii se bat albusurile bine, apoi se adauga zaharul treptat. Se bate bine, pina compozitia devine lucioasa si batoasa. Bezele se formeaza cu lingura sau se spriteaza cu cornetul pe o tava asternuta cu hirtie de copt. Se coace la temperatura mentionata mai sus, timp de 60 - 180 minute. Mult succes!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
bumbacel spune:
Asa ceva vreau sa fac de Craciun. Este ca-s haioase? Sper sa am si timp
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...