Deserturile Nataliei (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Nati, saru'mana! sa-ti dea Doamne sanatate!
Ma gandeam eu ca nefiind tavalite, cu mana umezita se modeleaza, precum perisoarele. Si eu le fac din carne de vita in amestec cu putina de porc, ma refeream ca sunt rosiatice pt ca nu sunt tavalite, albe. retinut cu faina in compozitie, desi eu pun vreo 2 oua. acum ma apuc de ele.

edit: PS: m-ai prins, ma trezisem la Stefu si nu am mai putut dormi, insa spre dimineata asa dulce era somnul, dar strumfimea e matinala, asa ca sunt cam chiauna acum... sper sa iasa chiftelutele, sarmalutele, piftia..

Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Gratiela, eu pun si ou in compozitie, in afara de faina.
Cum ti-au iesit pina la urma?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

VREAU SA UREZ TUTUROR CITITORILOR ACESTUI SUBIECT, DAR SI CELORLALTI MEMBRI DC, CEL MAI FERICIT CRACIUN PE CARE POT SA-L AIBA!
FIE CA MINUNATA VESTE A NASTERII MINTUITORULUI SA VA ADUCA MULTA LINISTE IN SUFLETE SI IN CASE!
DRAGOSTEA DE APROAPELE SA NU LASE NICIODATA LOCUL MINIEI SI SUPARARII, IAR BUNUL DUMNEZEU SA VA AIBA MEREU IN PAZA!
www.postcard.ru/pic/holiday_christ/cr0016.jpg" target="_blank">CRACIUN FERICIT!

De asemenea, vreau sa multumesc tuturor celor care m-au felicitat prin mail si PM.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Natalia, spune-mi si mie , te rog, cu ce pot inlocui amidonul din reteta de prajitura cu lamaie???Acum m-am hotarat s-o fac, deja brownies e in frigider si arata super bine, dar n-am amidon:((
Craciun fericit!!!
Multumesc mult, Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by missiday

Natalia, spune-mi si mie , te rog, cu ce pot inlocui amidonul din reteta de prajitura cu lamaie???Acum m-am hotarat s-o fac, deja brownies e in frigider si arata super bine, dar n-am amidon:((
Craciun fericit!!!
Multumesc mult, Dana

Cu faina. Dar gustul o sa fie un pic diferit. Felicitari pentru brownies ca ti-a iesit!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Multumiri Nataliei pentru urari

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Natalia, ma faci incet, incet sa-mi placa si mie sa stau prin bucatarie. Retetele tale insotite de poze sunt asa de ispititoare ca ma fac sa-mi adun bruma de rabdare pe care o am si sa pun mana la treaba din cand in cand(destul de rar totusi). Multumim pentru urari si nu inceta sa ne inspiri!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Corina, iti multumesc si eu pentru cuvintele frumoase. Asemenea aprecieri ma stimuleaza sa continui cu testarea si prezentarea de retete interesante.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

natalia, iti multumesc si eu pt retetele postate aici, eu am facut de craciun lemon meringue pie si tort cu crema de zahar ars, au iesit f bune. un sg amanunt, oare la lemon nu se poate inlocui apa de la crema cu lapte? poate iese si mai buna asa? in orice caz, de revelion sunt hotarat sa mai incerc cateva retete de la tine, inca o data merci

Mergi la inceput

Ralu, nu vad de ce nu s-ar putea inlocui apa cu lapte, cred ca intr-adevar crema iese mai fina la gust.
Succes la celelalte retete!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput