LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)
Raspunsuri - Pagina 19

Angi75 spune:
 Alinush, scuze, era vorba de fotomodel. Dar parca numesc cumva si cu "eroi"?
Ina, vrednica esti tu cu bradul. Si noi l-am cumparat, dar il instalam in week-end. Vreau sa spal perdelele si geamurile inainte. 
Ma tot gandeam la cum sa organizez petrecerea lui Stephan. As fi vrut sa inchiriez un playground pentru copilutii, prietenii lui. Numai ca Stephan n-ar realiza prea multe despre petrecerea organizata, iar tatal lui n-ar putea participa din cauza jobului. In plus,ar fi ceva de organizat, iar eu, de asemenea nu am timp. Ma voi elibera la vacanta de iarna. 3 saptamani concediu..........super abia astept. 
Mi-ar fi placut sa aiba petrecere pentru ca si alti copii ne-au tot invitat la astfel de locuri si ar fi fost frumos sa-i invitam si noi acum. Cert este ca nasii lui organizeaza un party  pentru Stephan la ei acasa cu apropiatii familiei. Sa vedem. 
Despre Stephan, cred ca am mai scris ca merge singurel in picioare, dar cativa pasi numai, da din manute "bye-bye", arata nasucul si cam atat.

ioana_77 spune:
 Neatza!
AM fost dimineata la 7 la spital, dr a zis ca samburelul e la locul lui, e f mic si nu poate spune daca are vreo sansa sau nu. E ceva sange prin burtica,  a zis ca o sa se resoarba, mi-a dat tratament de mentinere pt o saptamana. Daca nu se agraveaza situatia ne vedem atunci. A zis ca daca nu o sa vada nici atunci embrionul inseamna ca nu avem nicio sansa. 
Macar mi-a mai dat o unda de speranta. Mi-a zis ca sangerarea poate fi din cauza ca incearca sa se instaleze la locusorul lui, parca il si vad forand in uter sa-si faca culcus, Doamne, ajuta, sper sa fie asta.
Daca va rezista va fi o luptatoare / un luptator.
Oricum, mi-e foame non stop si asa as mai dormiiii. Macar sunt fericita ca sunt insarcinata o saptamana (daca nu se intampla nimic intre timp.
Noki, imi pare rau de ziua naspeta de ieri, dar se pare ca pana la urma a iesit soarele si la voi in casa, nu? Multi 
Catutza, condoleante pt bunica ta. SI io zic ca Feli, trebuia sa i-o pui pe Bianca in brate la tati, sa vezi ce se mai descurca el.
Meems
 nu-s asa de tare pe cat par. Ieri am bocit, m-am calmat, am zis ca asta e, la urma urmei o am pe Maria, cel mai bun si mai frumos copil de pe lumea asta. Sanatate multa la puiutul tau.
Dordia si io as opta pt statul acasa cu Stefanel, vei avea timp o viata intreaga sa muncesti, dar cu anii astia ai baiatului nu te mai intalnesti. Daca v-ati descurcat financiar pana acum o sa o mai faceti un an, sunt sigura. Oricum, indiferent de ce sfaturi ti-am da toate tot vei face cum iti va dicta inima.
 Ar fi fain sa poti sta numai patru ore la servici, cum face Meems, asa as merge si io, dar nu de dimineata pana seara in niciun caz.
Melku, felicitari pt mergareata!
Ina, io zic sa te bucuri ca Rachel doarme asa de mul. Si Maria doarme cam 3, 4 ore in timpul zilei, iar noaptea vreo 12-13 ore, deci ajungem tot acolo. Asa cum spunea si Meems, s-ar putea sa fie de la dinti. Si oricum, in situatia ta, te poti bucura mai mult de liniste.
Fug ca s-a trezit piticutza mea iubita. Ma duc sa vad ce zice de laptele praf azi.
Chiar, Lavi, pe la ce cantitati ai mai ajuns cu Nati? Maria bea vreo 50 ml si numai dimineata, e drept ca nu am incercat seara. SI mai mult cu lingurita, canita cu cioc nu o prea accepta.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

dordia2000 spune:
 'Neatza fetelor!!!
Melku-le felicitari pt primii pasi.Asa face si Stefan si inca...se perfectioneaza la mersul de o manutza la care pe zi ce trece se perfectioneaza. face 2-5 pasi catre mine si se arunca la mine in brate dar...inca mai avem pana sa se ridice sa o ia singurel!!!Cat despre iarna asta...eu merg la BV la sor'mea deci...am toate sansele sa avem zapada de craciun!
Ina sa stapaniti sanatosi TV-ul si...vezi ca a venit si la tine mosul???
Catutza ms mult de raspuns...dar...eu sunt tare nerabdatoare sa ma intorc. Inca nu am vb cu ai mei dar...poate reusesc sa ii conving sa vina ei la mine si...atunci cred ca va fi ok. Dar...sa vedem ce zic si ei...daca nu le e prea greu.
Meems esti o dulce si asa ma gandesc si eu. oricum pe la vara ar tb sa ma intorc insa...nu stiu daca mai am unde si un job se gaseste destul de greu in zilele noastre. Mai ales unul platit decent.Plus ca de la toamna intentionez sa ma apuc de o alta facultate si de niste cursuri...si mi-ar prinde bine banutii! Problema e ca daca ai mei ar putea sa vina sa stea cu Stefan...nu as mai sta pe ganduri dar ideea de a-l duce o sapt la ei...parca nu imi surade asa tare din cauza dorului desi as putea sa ma duc in fiecare seara sa il vad.
Ioana sa dea Domnul sa fie bine pt tine si pentru samburel. Va tin pumnii stransi!!!
Asa e dar....s-ar putea sa pierd job-ul asta daca nu incep ca nu cred ca ma vor astepta la infinit!!
Oricum abia astept sa ma duc maine la petrecere si sper sa ma decid dar...imi sunt de mare ajutor sfaturile voastre. Va multumesc mult pt asta!
Gabitza superba poveste !!! Sa va dea Domnul tot binele din lume iar Mateea sa va iubeasca si sa va bucure mereu ca si pana acuma!!!
Diana mamica de 
  Stefan-Cristian
14.11.2005

Bic spune:
 Din lecturile mele pe sarite, deduc ca unii bebelusi au trecut prin patzanii, latii sint bolnaviori, si mai vad ca Leea e in pragul sinuciderii. O incurajare pentru toata lumea: O sa fie mai bine! 
Mai eu stau si ma uit la fii-mea, cum a devenit ea om si cum vrea sa fuga prin casa, de chiar ca nu mai am timp de absolut nimic. 
(cine are copii care dorm trei ore pe zi sa le traiasca si sa mai dea si pe la altii) 
Dar nu de asta voiam sa scriu. Voiam doar sa va spun ca mie mi se pare ca atunci cind incep ei sa mearga, ating maximum lor de scumpenie. Cel mai tare ma distreaza acum ca-mi aduce lucruri dintr-o camera in alta. Cu cit mai mari si mai grele, cu atit mai bine. Ieri s-a luptat cu o perna mare. Azi mi-a adus doua carti groase din biblioteca. 
A venit Mosu' la ea si i-a adus o prostioara, un catel de plastic cu trei puiuti. S-a bucurat nevoie mare. Eu nu eram atenta la ea si cind ma intorc, ochise deja ghetele, dar pe ale mele, gata sa-mi sparga cadoul. Ii spun sa se uite in ghetele ei ca are si ea, si draga de ea sa vezi cum se uita si se bucura. Face semnul de catel, apoi ia unul dintre puiuti sa-l pupe. Am pe filmulet, dar din nou nu stiu sa-l comprim. 
Am pus citeva poze mai recente, ca sa vedeti cum mi-am ciuntit frumusete de copil. 
Tuturor sanatate si numai bine. 
Eu sint moarta de somn. 
 Smaranda, 3.11.2005 
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii  
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,  
  alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap  si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia  de pe DC

dordia2000 spune:
 Suna o blonda la Politie:
- Mi-au spart masina, mi-au furat totul...si volanul si pedalele si schimbatorul de viteze, totul......
Peste 5 min isi da cu palma peste cap si suna iar la politie:
-Va rog sa ma scuzati, m-am urcat in spate!...
Diana mamica de 
  Stefan-Cristian
14.11.2005

anda77 spune:
 bic, ce lucruri frumoase povestesti de sma...mi-o si inchipuiesc cu pernoiul in brate. si cum face ea semnul de catel...bravo, are mama fata mare!
sa-l laud si eu: imi da in mana jucariile pe care i le cer, dar nu-mi aduce dintr-o camera in alta, recunosc, ca el nu merge. plus ca stie sa puna cercurile alea de pe titirez in ordinea marimii, dk le pune gresit, le scoate si le mai pune o data. si mai stie sa intinda mana la pupat:)))eu ii spun: da-mi si mie nichitutul o manutza sa o pup. si el rade si-mi intinde mana cu degetul aratator, adik imi da doar un deget sa-l pup.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

dordia2000 spune:
 Suuuper Anda e un dulce Nichitutzul!!!
Bic 
 fetitza dulce!
Diana mamica de 
  Stefan-Cristian
14.11.2005

anda77 spune:
 ioana, succes, iti tinem pumnii. esti credincioasa? dk da, du-te neaparat la biserica din toata inima saptamana asta, o sa vezi ca te ajuta Dumnezeu. Dk nu esti credincioasa, sfatul este sa gandesti pozitiv, astfel atragi energiile pozitive catre tine si ti se indeplinesc telurile. in ambele cazuri, alunga ingrijorarea ca aia atrage energii negative.
dordia, tu nu ne-ai intrebat chestii logistice sau morale etc, in legatura cu intoarcerea ori ba la serviciu, deci nu prea pot sa-ti dau un sfat. Ideea e ca ai cerut pareri personale ale fetelor, optiuni personale, ori astea sunt subiective deoarece sunt generate de situatiile individuale din casele noastre. Tu trebuie sa reflectezi singurica, zic io, cum ar fi bine pentru familia ta, in functie de obisnuintele, tabieturile, situatia financiaro-casnico- geo-politico:))) din propria casa. adik fiecare are alta situatie.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

mandyksch spune:
 Leea, , sa nu te lasi batuta...cred ca iti este f. greu si sincera sa fiu am tot stat si m-am gandit cum m-as fi descurcat fara tati si fara ai mei. Desi uneori mai mult incurcau lucrurile decat le descurcau.
Dordia, eu cand m-am intors la job, m-am intors pt. ca facusem o promisiune sefului meu. Mi-a fost destul de greu fara Piti, pentru ca inainte stateam 95% din timpul meu cu el, dar vreau sa iti spun ca m-am simtit eu un alt om. Mi-e f greu, e stresant la job, sunt obosita, dar asta e a fost alegerea mea. Si acum trag concluzia ca nu as fi putut sta acasa doi ani. Norocul meu e insa tati care are program flexibil asa ca dimineata il duce pe Kriszti la bunici pe la 8-9, iar seara pe la 7 il aducem acasa. Nu l-as putea lasa la ai mei de luni pana vineri.
Ioana, imi pare bine ca ai vesti bune despre samburel si iti tin pumnii sa fie totul bine pana la urma.
Catutza, condoleante, si mai lasa-l pe tati sa se descurce si singurel cu bb ca nu e asa de greu.
Mandy si Krisztián     (23.10.2005)