LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

INtrebare: ce ati luat pentru raguseala? Nu copiii, ci voi. Socrul meu e ragusit de 2 zile si nu-i mai trece, nu intelg de ce nu se duce la doctor. I-am zis sa cumpere Tantum verde spray. Voua cu ce v-a trecut?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am mai multe de raspuns, dar fuga-fuga un raspuns pentru
Ioana sa vezi ca o sa fie bine!!!
Probabil tu ai vreo 5 sub 6 saptamani de la UM (asa cred eu, ca nu ne-ai zis) si la varsta asta inca nu se vede decat sacul gestational, nu se vede daca e plin sau nu (exista rar si saci goi, fara embrion). Probabil de-asta a zis dr ca nu poate sa-ti spuna sigur ca e bine. Eu zic sa stai cat mai linistita si cuminte, sa nu faci efort, si sa te gandesti ca exista sanse mari ca totul sa fie in regula.
Doamne, cand ma gandesc ca dr de ieri te-a si chemat la chiuretaj...
; voia omul sa faca si el un ban "cinstit"...

Nati a acceptat laptele praf treptat. Acum seara bea facut din 7 masuri si 210 ml apa (deci vreo 250 de lichid) - cat ar trebui sa bea, nu?; asta inainte de san; iar dimineata - mai cu chiu, mai cu vai, nu prea il bea tot. Ieri a baut 5 masuri.

Hai si un raspuns pt
Dordia dat fiind ca aveti bunici, mi se pare acceptabil pt bb sa te intorci la servici. (zic asta pt ca e vorba de program lung, peste 8h pe zi. Daca era scurt ca la mine sau ca la meems sau maria alexia cu atat mai mult) Dar mi se pare f nasol sa il lasati acolo de luni pana vineri. Cel mai bine ar fi sa-l duceti si sa-l luati voi de la bunici in fiecare dimineata si seara. Copilul are nevoie de figura si modelul parintelui; copilul care creste la bunici tinde sa ia ceva din batraniciozitatea lor, nu stiu cum sa zic; voi trebuie sa fiti modelul lui, oameni activi, care lucreaza si care au o gramada din trasaturile oamenilor tineri. E OK sa stea cu bunicii cateva ore pe zi, chiar si destule, daca va vede zilnic pe voi si participati ACTIV la ingrijirea lui. Mai bine mi se pare sa il luati seara, sa-l aduceti acasa si sa-l culcati la voi; asa va vede si dimineata si seara, va jucati un pic, ii dai ceva de mancare, baita, il culcati voi. Astea sunt chestii importante. Varianta a 2-a ar fi sa treceti in fiecare seara pe la el, dar e mai nasol asa, veti fi mai mult musafiri; in unele seri o sa aveti diverse motive sa nu treceti...

Asta-i parerea mea. Decizia e a ta, faci cum e mai bine pentru toata lumea.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Patricia tuseste de doua zile .De fapt de ieri..ca alaltaieri doar s-a antrenat..
Mergem azi la dr.Nici nu stiu ce sa zic,afara n-am iesit de luni,rece nu-i dau niciodata nimic..
ADDYA,io te scuz,ca trebuie sa muncesti sa-i faci zestre la baiat!
Pup copii si mamicutele

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...Dumnezeu sa va binecuvanteze ca tare mult ma ajutati!!! Eu vreau din ce in ce mai mult sa ma intorc la servici dar...cu dusul lui Stefan la bunici dim e cam greu.sa va zic de ce: el se trezeste dim in jur de 9.30-10 si ar insemna sa il sculam la 5 sa plecam cu tramvaiul pt ca nu avem masina si facem pana la mama cam o ora ca e deviat traseul iar tati tb sa ajunga la serv la 7 si eu la 8. Ca sa pot pleca la mama si sa ajung si la serv(p-ta progresul) e destul de complicat si f.greu pt bb...asa ca...o sa vb serios cu ei daca pot veni ei dim sa stea cu el si sa plece seara. Macar sa vina pe rand ca mai e si bunicutza mea acasa care are 85 de ani dar e o femeie activa, intreaga la minte care il iubeste nespus pe Stefan dar...la varsta ei e f.obositor sa stea cu piticul desi l-ar ingriji superb. Plus ca la varsta dansei nu se stie niciodata ce se poate intampla. Deci o sa vb cu ai mei sa vad ce zic si in fct de asta ma hotarasc.
Va multumesc mult de tot pt sfaturi si un maaare pt toata lumea!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

LA MULTI ANI copilasilor nascuti azi!!!

Mai fetele ,a avut fi'miu o noapte exemplara ,s-a tezit de vreo 2 ori doar sa bea ceai ,apoi somnic din nou pina la 9:30,ma simt tare odihnita!!!
Are o noua jucarie :tastatura ,o trage dupa el prin casa ,parca plimba un catel ,se mai opreste ,o priveste si merge mai departe...,in rest aleraga toata casa ,baia e atractie mare pt. ca nu-i dau voie acolo ,deci nu sta o secunda iar sapt. asta nu ma ajuta nimeni ,sintem singurei:(((
Ioana ,iti tinem pumnii ,o sa vezi ca bb se dezvolta normal !!
Simona ,bafta azi la dr. ,sa speram ca n-are nimic grav Patricia !!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE SF. ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Salut fetelor!

Sunt o puturoasa! Si va cer scuze scuze scuze!
Mi/a fost groaza sa ma apuc de scris. Ca intre timp fac 100 de lucruri si nu/mi place. Nu ma pot concentra.

In orice caz, am mai citit ce se intampla. Imi pare Taaaaaaaaare! rau de bebeii bolnaviori. Le compatimesc pe toate mamicile puiutilor ca e foarte greu sa fie cu probleme. Sa aveti putere multa sa treceti peste aceste momente. Spunea cineva ca: "V/a fi mai bine!!!!" Asa si este!

Noi suntem foarte bine acum. Papam de rupem. Bine, cu pofta si nu cantitati industriale. Nu ca o vrabiuta, ca un porumbel! Dar e bine!
De asta nici nu prea stam pe acasa. Toata ziua suntem la ai mei. Avem mai mult spatiu de desfasurare!

LA MULTI ANI! tuturor celor care si/au aniversat zilele de nastere si zilele onomastice! Sa traiti si sa fiti sanatosi! Mai, aceste 2 luni sunt lunile noastre si eu nu sunt in stare sa urez LMA personal la toata lumea!
Mi/e si rusine!

roxialexia: http://new.photos.yahoo.com/andreiasampaleanu/
aici sunt cateva fotografii despre picturici, nu am pus cu lumea mancatoare ca nu era prea interesant. Oricum si eu am mancat pe rupte. Ca s/au facut bunatati pe acolo. Nu a fost f multa lume si nici locul nu e mare! E cochet si intim!
Scuze ca nu m/am tinut de promis si nu am pus poze mai repede.

ioana 77: sper sa se finalizeze cu bine totul! Iti doresc putere multa sa poti sa depasesti momentele grele. Te imbratisez sa/ti dau putere si de la mine!

Va pup pe toate, iar ma duc.
Sper sa revin curand!

www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">ionikka de Aron Cristian (20 XII 2005)
www.artmajeur.com/andreiasampaleanu" target="_blank">Munca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Io azi sunt zombie...am dormit doar vreo 3 ore si alea cu intreruperi, a tipat toata noaptea in somn, nu stiu ce a avut. O fi fost iar luna plina???? Ca am obs ca atunci e mai agitata si nu prea doarme. In fine...mi-am facut o cana mare de cafea si incerc sa ma trezesc

Addya bine ai revenit, asteptam vesti despre voi, nu v-am mai vazut de multisor, poate s-o mai imbuntatie vremea asta sa iesim.

Dordia io mi-am mai exprimat parerea ref la treaba asta cu intorsul la job, iti spun pe scurt acum ca nu are rost sa mai detaliez...eu personal nu as vrea sa ratez ptr nimic in lume anii astia ai Mirunei, in fiecare zi vad ca face ceva nou, cred ca m-as tavali pe jos de ciuda sa nu o vad. Nici un ban din lume nu cred ca ar putea compensa acest lucru. Dar, asa cum zicea si Anda, numai tu poti lua aceasta hotarare, nu stiu ce e in inima ta. Pot doar sa-ti tin pumnii sa iei cea mai buna hotarare ptr voi toti

Patricia sanatate multa piticei!!

Feli eu raguseala si toate durerile de gat le tratez cu succes cu OROPIVALONE.

Ioana ce ma bucur ca mai e o urma de speranta ca bb sa fie bine acolo in burtica, ma rog la D-zeu sa fie totul in regula

Fetelor fimea tocmai mi-a varsat o vaza pe parchet, plina cu apa si flori bineinteles, ma duc sa fac curat. Revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Imi pare asa de rau, iar s-au aglomerat toate si n-am mai reusit de mult sa va povestesc (caci cu cititul sunt cam la zi )

Sanatate multa puiutilor bolnaviori, putere si incredere mamicilor lor si pentru Ioana, sa creasca mare si voinic samburelul mic .

Dordia, sa stii ca va fi tare greu sa te desparti de pui, mie mi-e greu chiar si jumatate de zi, darmite 5 zile din 7! Nu cred ca o se rezisti, gandeste-te ca te intorci seara de la serviciu si o sa ti se para casa goala!
Am inteles si problemele cu distantele pe care le aveti... Ce-ar fi sa vina parintii tai dimineata la voi, sa stea cu Stefan pana se trezeste, una-alta, iar cand e ora de plimbare sa o ia spre casa lor, unde sa-i dea pranzul, sa-l culce... Iar voi sa-l luati acasa seara cand va intoarceti, sau ceva de genul asta ? Ca sa nu fie nici Stefan toata ziua plecat si nici parintii tai musafiri prin casa lor... Zic si eu, sa vezi daca vi se potriveste ideea...

Sa nu uit: chiar daca te intorci la serviciu, in cei 2 ani de la nasterea copilului se poate reintra ORICAND in CIC, e valabil pentru ambii parinti.

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia daca tot se scoala Stefan pe la 9.30-10 pot sa-si faca la ora aia aparitia parintii tai, nu-i musai sa vina de la 7.

meems hai ca voi, ca si anda sunteti pe trend ascendent cu vindecarea! Asteptam vesti bune si de la leea

anda si feli stylish - stylish dar cam lugubru
tot anda WITCH sunt niste desene cu 5 fete care au 2 stari - una e de adolescente normale, si alta: witch transforma - cand au o costumatie anume cu aripioare. Exista de vanzare in ambele variante. Silvia si-a dorit transforma. Isi dorea de ziua ei (ea nu realizeaza cat exact mai e pana la ziua ei ), asa ca a detaliat mosului tot. Si-o dorea pe Cornelia pt ca cu aia se identifica ea, ca e blonda . Desenele astea sunt la mare moda acum, exista si o revista (noroc ca Silvia nu stie de ea pt ca e pt fete mai mari). In parc se joaca de-a fetele W, fiecare fetita e in rolul unei fete witch, etc.

O sa zici de ce nu i-am luat-o pana acum: pt ca am vrut sa ma conving ca o vrea intr-adevar; ea cere cam tot ce vede la alti copii sau la desene dar dupa jumatate de ora daca vede altceva, vrea altceva. Si nu e cazul sa o obisnuiesc ca obtine tot ce vrea, imediat. Copilul trebuie sa-si mai si doreasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hai mai, lasati solutiile astea...maria alexia, distanta intre dordia si parinti e mare si batranii au diabet amandoi. le este greu sa vina zilnic la copil si sa plece la ei acasa, daramite sa plece cu tot cu copil la ei acasa. si p-orma ce sa faca, sa se duca ei seara dupa copil, sa fie toata lumea pe drum, pai in 2 zile sunt morti de oboseala si draci toti 5.
mdt, tocmai tu?! parintii pleaca la 7 la serviociu, bunicii vin la 10 la copil, cand se trezeste: rezultatul: stefan sta singur in casa 3 ore?!?!
hello, fetele, nu exista compromisuri de-astea fantasmagorice, avand in vedere situatia, ori il lasa de luni pana vineri, ori nu se duce la serviciu, clar!

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput