LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angi75 spune:

Nu ma pot abtine, draga Alinush, sa nu-ti laud fetitza.Am vazut-o la "eroinii neamului" Este foarte frumoasa. Felicitari, trebuie sa fiti mandri de ea!
Imi pare rau de copislushii bolnavi, La multi ani celor aniversati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LMA Maria, fetita Bubamarei!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89802

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

anda, esti fantastica hi hi hi!!! DAca are cu ce, nasa, va lua carucior, insa eu as fi cerut o tricicleta...la vara va fi foarte fain in ea( si poate inlocui carutul), si acum iarna poate fi folosit ca mmijloc de distractie.

Alexia e foarte incantata de elefant, toata ziua il plimba, a invatat sa se urce pe el si sa se coboare( ceea ce mi se pare fantastic), e o jucarie apreciata.
Cand vin acasa fuge repede sa o iau in brate, ne pupam si apoi imediat ii face lui buni cu mana in semn de pa, adica gata ce mai stai nu vezi ca a venit mama , mor de dragul ei.

buluci, calatorie placuta, drum usor si sper sa gasiti cum sa umpleti cele 9 ore din kiev.

lavi, felicitari pentru bona, sa fie de intr-un ceas bun.

alina, ma uitam la amelia cum papa felia aceea, se vede ca fata ta are scoala bunelor maniere, de'h doar studiati in strainataturi .Din pacate foto nu am putut sa o mai deschid acum pe seara, ai inchis albumul?

feli, mie imi place tare mult noul look, asa de mult ca ma bbate si pe mine gandul sa ma "coafez"

leea, iti urez sa se refaca rapid si tie sa ai putere si speranat ca fi bine.( la noi raceala a durat 3 sapt si ceva)

ripley, ce mai face ana? mai zi-ne de ea

ina, posibil sa doarma mai mult din cauza eruptiei dentare, oricum esti o fericita, a mea nu doarme nici pe jumate.

ionikka, ai promis poze de la inaugurare! Cum se simte aron?

adina, chiar m-am gandit la voi zilele astea, imi era dor sa iti mai citesc o postare plina de umor.Ptiuu ce baiet frumos ai, tot asa cuminte a ramas?Doamne ce ochi are, e un scump!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi aha deci la jucaria aia verde te refereai, daca apesi sunt niste catelusi care latra in timp ce se invart, missa a fost interesata cand a descoperit cum trebuie sa apese, apasa de vreo 2-3 ori dupa care gata trece mai departe. Chiar ca nu i-am mai dat-o demult. Oricum a primit-o ca nu imi trecea prin cap sa i-o cumpar.

Ina sa stii ca daca ma decideam sa il am pe al 2 lea bebe rapid mi-as fi dorit sa fie fetita, asa ma vad eu mami de fetite iar ideea de a se juca impreuna cu papusele si tigai imi surade. Insa daca tot ii fac la diferenta nu mi-ar displace sa fie si baiat ca sa vad cum e.
Cat despre programul de somn mie nu mi se pare exagerat, poate somnul de pranz cam lungut. Noi dormim asa: dimi pana la 8-8h30, la pranz 12h30-15h00, iar seara la 20h30-21h00 suntem in pat.
Alti copilasi am inteles ca mai au inca 2 somnuri in timpul zilei deci per ansamblu tot aia e.
Sa nu uit: Ina ti-am trimis zilele trecut un email l-ai primit? ca nu mai stiu daca am trimis la adresa cea buna

Angi sarumana de aprecieri! Da' "eroii neamului" e de fapt rubrica fotomodel de pe pagina de start a dc?

Alina si Amalia 17.11.2005

Avem 1 anisor!

Primul meu Sfant Nicolae

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Io am primit cel mai frumos cadou de Mos Nicolae: pitica mea a facut primii pasi singura.
De aseara a inceput timid sa se arunce in bratele mele, dupa 1 pas, 2 si azi a prins curaj si face mai multi, 3, 4, 5...da' suntem pe drumul cel bun..
Am pandit-o azi o gramada cu ta-su s-o filmam/pozam da' n-a vrut.
Cum auzea zumzait de camera foto, cum nu mai facea un pas.

Mosu' a venit la ea cu un melc din ala cu cuburi de la fisherprice.
am zis si noi sa se joace constructivo-educativ fata noastra.
pe o scara de la 1 la 10, baga in seama melcu' de vreo 4-5, si oricum total aiurea.
asta e cu jucariile. io cred ca asa e normal la varsta asta. sunt prea mici sa acorde atentia pe care am vrea noi s-o acorde.
io zic ca pretentiile noastre sunt mari, in raport cu cati bani dam pe ele.
asa ma mananca palmele sa-i mai cumpar cate ceva pt. bradut! si cred c-o sa-i mai cumpar. deja mi s-a pus pata pe altceva f. fain da' cam scumput.

Leea, urez multa multa sanatate piticului tau! Ai sa vezi ca o sa treaca toate si veti petrece minunat Craciunul!
CristinaNegara, habar n-am daca se poate. suna putin ciudat, intr-adevar, intr-un fel pe dos asa, nu stiu cum sa explic. Sunt si io curioasa de ce-ti spune preotul!
Camelia, asa ma bucur ca v-ati linistit si ca Dariuta n-are nimicuta grav. Unde e aparatul ala stricat in Bz, sa dau de stire alor mei sa ocoleasca cabinetul! Mari tampiti!

parca tu intrebai de manusi.
Daria mea la inceput s-a speriat de manusi, pur si simplu. Am incercat sa-i pun o pereche cu cinci degete si le-a aruncat cat colo speriata si apoi arata cu degetul spre ele aruncate si maraia a "ia-le de acolo ca mi-e frica de ele".
Nu stiu cum a reusit ta-su s-o pacaleasca intr-alta zi, dar cu o pereche de manusi numai cu un deget si cu niste papusele mici cusute pe o parte.
Acum e super incantata cand i le pun - pe cele cu 5 degete ca sa poata sa mai apuce cate ceva.

voi stiti ceva de iarna asta?
chiar n-o sa vedem zapada de craciun?
ca tare as vrea sa o tavalesc pe fi-mea prin zapada si sa-i vad reactiile.

gata. la somn.

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Si asa cum v-am promis, in ziua cand Mateea face un anisor iata si

Povestea nasterii pentru cine are timp sa citeasca.

Imi cer scuze ca nu am reusit sa citesc nimic din urma ... dar am motive bine intemeiate si scuzabile. O sa va povestesc cand o sa am dispozitia necesara.Acum nu vreau decat sa ma bucur alaturi de familia mea si sa las deoparte toate problemele mele.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Dordia , succes saptamana viitoare la decalotare! Tinem pumnii sa nu doara.

Anda , si voua va tinem pumnii, sa fie cum vrei tu...adica carut.

Melku , felicitari pentru plimbareata, acum sa vezi...De zapada eu am auzit ca vom vedea abia in ianuarie din pacate,dar eu inca mai sper sa nu fie adevarat.

Alina , e mai bine piciorul? Te mai doare?

Adina , am vazut pozele cu Razvan, e un frumos, are niste ochisori si o gurita si falcute...sa-l mananci si alta nu!

Ina , sa stapaniti sanatosi tv-ul! Si sa fie fata bebe2 daca tu asa vrei! Adevarul e ca si eu daca ma voi hotari sa mai fac un bebe tot fata vreau.

Va multumesc la toate pentru gandurile bune, sunteti niste dragute

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Addya ce bine ca mai intri si tu!!! Poate ne vedem si noi zilele astea!!! razvanelul dulce!!!

[red]Ina[/re] !!!

Fetelor....am o mare problema off topic. Ma suportati???
Eu tot spun ca nu am cui. Ma bate gandul sa ma intorc la servici dar...imi e tare greu sa ma decid.Asta presupune sa-l las pe Stefan la mama si nu pre imi vine. Adica...am totala incredere, o sa fie superingrijit si iubit dar..inseamna sa-l duc duminica si sa-l iau vinere. Mama si tata sunt pensionari, l-au crescut pe nepotelul meu de la 1.4 ani pana l 4 ani si are o educatie impecabila dar...ei nu cred ca vor putea sa vina zilnic la mine sa stea cu copilul ca le este f.greu. Sunt diabetici amandoi si au probleme cu oasele si...cred ca cel mai comod pt ei e sa-l las acolo.Mama sta in Ozana iar eu la Baba Novac deci...distanta relativ mica dar....totusi e complicat sa vina ei dim.la 7 si sa plece seara la 6-7 de la mine. Cert e ca nu stiu daca ma primesc inapoi la servici dar...se poate chiar sa fie incantati de intoarcerea mea. Mi-ar prinde bine rau banutii ca ar insemna mai mult decat dublul indemnizatiei deci...financiar ne-ar prinde bine tuturor. Dar sa pierd anumite cuvinte si anumite faze din dezvoltarea lui....ma face sa stau cu el acasa. daca mai stau cateva luni s-ar putea sa nu mai am unde sa ma intorc asa ca....nu stiu ce sa fac. M-au sunat sa ma invite vineri la perecerea de sf. de an la care sigur o sa ma duc ca...imi e dor de o distractie asa mare si...as vrea sa discut cu sefa mea ideea de a ma intoarce. O sa discut si cu mama ca poate...se sacrifica ea si vine sa stea cu bb dar.... sigur mai comod ar fi sa il duc la ea.
Apoi mai e si aspectul legal. Daca ma primesc inapoi ma pot da afar dupa 1-3 luni sub div pretexte??? Daca da ma pot intoarce in concediul de maternitate odata ce ei ma dau afara??/ habar nu am aspectele astea.
Plssss vreau un sfat!!! Nu reusesc sa ma decid iar Doru nu ma ajuta deloc. El zice sa fac cum vreau eu. Si asta ma da peste cap ca ma simt de parca mi-as abandona copilul dar...tare as vrea sa fac altceva, imi lipseste activitatea si sunt sigura ca dupa 2-3 luni de servici o sa vreau inapoi acasa cu Stefan. Deja la gandul ca o sa-l vad mai rar ma cuprinde indoiala. Ce sa fac sa fie bine???

Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi si v-as multumi daca m-ati sfatui ce sa fac...poate ma decid!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dordia , parerea mea e sa stai cu Stefan. Cum ai spus si tu : o sa pierzi anumite faze din dezvoltarea lui, iar daca te intorci la munca dupa o perioada vei vrea sa stai iar acasa cu el.Stiu ca din punct de vedera material va fi mai bine pentru toti, dar clipele petrecute alaturi de el sunt nepretuite.
Asa e si la noi : daca ma intorc la munca sunt mai multi bani in casa dar nu vreau si nu pot sa o las acasa. Eu sincer nu stiu cum voi suporta cand o sa incep munca.Cred ca mai dependenta sunt eu de ea decat ea de mine
Parintii tai ce spun?
Asta e parerea mea,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, s-ar putea ca Rachie sa doarma mai mult cand ii ies dintii. Am citit asta peste tot, ca ar fi normal sa doarma mai mult, si deja si alte mamici au spus-o aici pe forum /experimentat pe bebicii lor/. Rianna doarme de pe la 21:30 pana pe la 8:30 si apoi inca doua somnuri peste zi a cate 1.5-2 ore fiecare. Deci tot cam pe-acolo... Felicitari pentru cele 15 saptamani si sa stapaniti sanatosi televizorul. Ah, si... cum a decurs conversatia cu bona?

Dordia, iti inteleg framantarile. Eu, din experienta mea personala, te-as indemna sa te intorci la servici. Eu asta am facut si imi prinde tare bine. Mai putin in zilele cand Rianna e bolnavioara si simt clar ca are nevoie de mine, iar eu o "abandonez" ca sa merg la lucru. Dar de multe ori o "abandonez" in bratele lu' taica-sau, deci e ok. Cand o las la cresa ma simt mai vinovata, desi stiu ca ea se simte bine si acolo. In plus e vorba doar de vreo 6 ore pe zi, ceea ce mie nu mi se pare foarte mult. DAR nu toata lumea e ca mine. Daca mie (oricat de egoist ar suna) imi fac bine acele cateva ore cand sunt fara Rianna si apuc sa ma concentrez si la altceva in afara de copil mic, plus ca ajunge sa-mi fie dor de ea si abia astept sa o vad sa stam din nou impreuna, ei bine pentru alte mame asta ar fi un dezastru si s-ar simti foarte vinovate sa fie departe de pruncii lor. De-asta trebuie sa fie decizia ta personala, urmeaza-ti inima si instinctul. Orice alegi, fi convinsa ca e ceea ce e cel mai bine in primul rand pentru Stefan, si apoi pentru voi toti.

Mergi la inceput