LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli io nu ma supar pe glow-ul tau ca am Mozilla, asa ca nu-l vad

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus jucaria din poza asta, in plan secund:
http://entertainment.webshots.com/photo/2751606090055100369ZZpHMj
parca totusi nu-i exact aceeasi, dar cred ca e pe aceeasi idee.

Parca in alta poza am vazut-o eu dar nu mai stau acum sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

feli, glowul asta este stylish. precedentul era horror. atat am avut sa-ti spun.
mdt, e o idee buna cu bigudiurile...
noki, saralina deja incepe sa te cam joace pe degete dk te porti frumos, poate se poarta si ea, dk nu, mai vedem...
mdt, papusa witch e un fel de barbie?

nic a zis azi "mau" cand l-am intrebat cum face pisica. dar nu ma mai entuziasmez ca stiu ca nu va mai repeta cuvantul in urmatoarele 2 luni...cum a facut si cu precedentele...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Bineinteles ca suparata cum eram am uitat sa intreb dr cind am fost la el.Cind mi-am dat seama ca vine seara am incercat sa sun,dar avea tel inchis.De asta v-am cerut voua parerea.
Lavi,Feli,Anda multumesc.Acu i-am facut.Duduie caloriferele.Sper sa nu-i fi facut mai rau.Maine o sa sun din nou.
Meems , macar o raza de-ar veni ca la soare nu ma astept
NCristina sa stii tu ca si eu am observat ca luna plina imi influenteaza negativ viata.Acu de ex e exact in dreptul geamului de la camera lui T.Parca mi se uita in casa.Oriunde ma intorc,o vad.Mi se pare chiar sinistra.As da-o jos.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

intreaba azi nasa lui nichita: ce sa-i iau lu'finu' de ziua lui, asa, mai important? draga, are de toate, haine tot tu ii iei, jucarii ii luam toti, nu prea ii trebuie ceva neaparat, io (modesta). ea: haide, mai, pat are?:))) Are!-io. bicicleta are? a, nu e prea mic de triciclete, tot ea zice. scaun de masa are? bineinteles, cum ma intrebi-io revoltata. carucior pentru etapa a 2-a are? Eeeeee, si aici mi-au sclipit ochii instantaneu. ca stiti ca am vrut sa-i iau si am renuntat ca mi-am dat seama ca nu e necesitate, e lux, dar tare mi-ar fi placut un carucior mai usor....Eee, zic io, n-are, dar mai este bun asta (tot ea l-a luat si pe asta saraca:)) Ce carucior vrei tu? ma intreaba ea. In fine de-aici a inceput o codeala, coiala, cum vreti sa-i ziceti, ca imi era jena sa-i zic, i-am spus: mai ce-mi place mie nu e ieftin, e cam scumput, lasa ca-i iau eu cand o sa pot. Ea: hai,hai. Eu: peg perego aria (ca al mamei di tutti) sau maclaren triumph. la Baby expo erau cu 4-5 milioane, acum in magazin sunt cate 6 milioane fiecare, adik scump, ca de-aia nici nu am luat.plus ca i-am si zis, imi e jena sa-ti dau o sugestie de cadou care nu consta din produse "de gen" in limbaj juridic, ci ceva specific cu un anume pret. adik dk ziceam orice carucior era altceva. In fine, a zis ca-si verifica bugetul:) si dk poate, ia, dk nu poate, ia mergaret.
Acuma dk ii tineti pumnii lui nichita pana sambata, va primi mergaret, dk imi tineti mie pumnii pana sambata, va primi carucior:))) ca ala pe nichita nu-l prea intereseaza:)))

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MATEEA A LUI GABITACO : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89797

pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Anda io tin pumnii la amandoi..asa poate ii ia nasa carucior si ii luati voi mergaretz. Si uite asa toata lumea e fericita si impacata

Fug la baitza ca deja aberez la greu. Noapte buna si linistita

pozici la 11 luni

Mergi la inceput

superstitia este ca nu e bine a-ti bata luna plina fatza cand dormi. trage draperiile sau ceva la geam, mai ales dk te deranjeaza instinctiv.
am citit putin de bronhopneumonia asta, sa vad dk gasesc ceva despre baie, dar n-am gasit. in schimb vreau sa-ti spun, leea, ca nu e de joaca deloc cu boala asta. ai grija sa indeplinesti inctocmai tratamentul.
azi si nichita a eliberat putin sange la desfundarea nasului, asa ca am updatat tratamentul medicului si am dispus bonei desfundarea nasului doar de 3 ori pe zi, nu de 5 ori, ca io am inteles ca trebuie nasul liber sa se faca bine si sa nu fie afectata urechea, dar dk ii dau sangele prin capilare, n-am facut nicio treaba...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

dupa o lunga si relativ motivata absenta scoatem si noi capul pe net!!

mai fetelor sunt un vierme mic si nenorocit ca nu am mai zis si noi nimik, nici macar un LMA, nici ni am multumit pentru urari...ce mai, merit rosii verze si ce mai vreti voi sa-mi aruncati in creierasul meu obosit....
am trecut printr-un curs nashpa rau, m-au bagat astia de la firma,nu zic ca nu a fost interesant si misto dar super epuizant, ritmul a fost infernal. plus examen cu proiect... asa ca am lasat-o moale cu dc-ul pentru ca iar as fi fost tentata sa citesc, sa urmaresc sa vad ce e nou..stiti voi cum e!

nu am citit nimik din urma, vreau sa cred ca sunteti bine cu toatele si mai ales BB!
sunt chiauna si un pic incoerenta, sorry,

noi suntem bine, avem 5 dinti confirmati oficial, nu mergem singurei, am trecut de la chineza la araba, mancam bine si cam orice, nu zicem mama, doar tata (va dati seama ca e ta-su umflat precum cozonacul ala urias din reclama)si cam atat, in rest: unghe-unghe, liga-liga, ecu, oi-oi traduceti si voi
si sa nu uit: 9.7 kg si 72 cm.
plus poze noi la semnatura!

va pup si ma apuc de lucru ca mi-a picat si mie un ciubuc si tare bine-mi prind acum niste banuti.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cuscra eu iti voi tine TIE pumnii stransi!
In alta ordine de idei, daca fi-tu vrea s-o pupe pe fii-mea sa-si ia masca de gaze ( ca-i miroase guritza cam toata ziua, saraca!).
Am intrebat dra de la ce, i-am spus sa-i faca un set de analize, o fi avand ceva la stomacel, si ea mi-a spus ca are doi baieti si unul dintre ei are aceeasi problema. Nu mi se pare normal. O spal seara pe dintisori, ziua ii dau ei periuta de dinti pe care o rontaie ( sa-si ia eventualele resturi de mancare, na!) nu are carii la varsta asta, de unde frate, duhoarea asta?

Lavi DPN-ul meu este 29 May de la data ultimului cm. Eu cred ca dr. gineco s-a cam grabit cu afirmatia ca o sa nasc mai repede, in decurs de 6 luni de acum incolo se pot intimpa multe, sarcina poate stagna sau inainta cu aprox. doua saptamani.
Aha, parca am "simtit" eu ceva luni cand ai spus "am venit si eu din mini-vacanta forumistica" fiindca uneori in we tu mai scriai acolo un randulet-doua. Bravo pentru mini-vacantele voastre! cred ca fetele sint tare fericite ( si tu , ca mai vezi si altceva in afara de casa, etc.)

Cineva mi-a spus ca tot fetitza voi avea (este o cunostinta de-a matusii mele din ro, eu nu-l cunosc decat tangential, asa ca habar nu am ce fel de calcule a facut). I-a spus ca, dat fiind faptului ca rachie seamana cu mine, el afirma cu certitudine ca si al doilea bb va fi fetitza.
Asa ca fuga la cumparaturi de cat mai multe rochite cu noi, acum avem motiv in fata lui tati!

Dordia, succes cu operatiunea aia horror. Sa fii tare mai ales tu,ca el o sa uite pina se insoara!

Noki, nu-l bate pe Adila ca-i baiat bun! ( eu asa cunosc balantele )

Meems, pe tine si Craciunita.

Na, si fiindca ma tot plangeam ca nu mi-a adus nimic mosu'; ne-am comandat un plasma TV duminica ( eu ii spun "televizor de neam prost!" ca-i mare cat o zi de post dar si camera de jos este destul de maricia si vroiam sa pot vedea la TV chiar daca stau mai departe ,pe canapea ) si astazi mi l-au adus acasa, mi-au dat telefon dimineata si m-au intrebat daca-i in regula cu mine sa mi-l aduca cu o zi mai devreme; mai intrebati???
Numa' ca masuta pentru TV mi-o vor aduce de abia luni. Eh, bine si asa. Daca stia barbata-meu de pleasca de luni ( datoria catre guvern) chiar ca nu mai pupam nimik. Am vrut si o biblioteca pentru family room dar mi-a zis nu "nu" hotarat de nici nu am mai incercat sa pun problema a doua oara. Unde mi-oi pune eu cartile, habar nu am, deocamdata stau prin cutii.

Mai fetelor, este normal pentru un copil sa doarma mult? Rachel se trezeste dimineata in jur de 8-9, papa, ne jucam sau iesim pe-afara la cumparaturi, la ora 12-12:30 are masa de pranz dupa care iar doarme cca 4-5 ore. La ora 20-20:30 baitza, joaca in pat cu noi si pe la ora 21 culcuta. [red]Este normal sa stea treaza doar 6-7 ore/zi? [red] voi ce parere aveti?

Edit: ieri am implinit 15 saptamani ura!!!
si tot ieri am sunat bona. nu cred ca o sa mai sune vreodata.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput