LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

feli, din avantajele locuitului la sibiu: orasul este curat. cladirile sunt renovate. primarul este neamt, sas etc, nu tigan, snapan, magaloman, hot etc, precum ultimii primari bucuresteni. cafe-frappe-ul era acum 2 ani 30.000 lei vechi, cand in bucuresti era 110.000 lei vechi, menajera iti gateste de 4 ori pe luna cu 300.000 lei vechi, oamenii sunt mai politicosi, aerul e mai curat. mai vrei sa-ti mai spun?

bulina este innebunit de dintele care sta sa iasa.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

lavi nu-i cine sa le faca daca io nu.Si apoi T doarme 40-60 min.Nici nu apuc sa dorm.Ca obosita cum sint,adorm ff greu.Ventolinul meu e sirop,deci i-l dau cu seringa, nu trebuie inhalat.Dar tot as vrea sa stiu cum ai facut scula ta.
Cum ti-ai dat seama ca fecioara ta doreste fata aia WITCH?Dupa ce fel de manifestari? Ca io nu stiu veci cind vrea T ceva.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

leea, fata cea mare a mdt are 5 ani, a spus singurica ca vrea papusa aia:)

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Manifestari verbale
La aproape 5 ani....

alinus o sa o caut prin pozele tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi scuze.Mintiuca mea e in cele 4 colturi.Ma gindeam la Nati.
Acum ca situatia s-a schimbat,(rediagnosticare) mai e indicata baita?va rog.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

leea, baita la bronhopneumonie cred ca este o chestiune la care doar medicul iti poate raspunde. probabil o sa zica nu. dar nu poti sa-l suni? pediatrii de-aia exista: sa consulte copii si sa fie sunati seara!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mai, vad ca va cam dati la ginerica al meu! Mai ales mamele de fete, tare l-ati mai laudat pe Simonel! Noi stim deja ca e tare, tare dragut, ca doar de-aia l-am ales

Ioana, esti o fiinta tare puternica si echilibrata, te admir! Te asteptam cu vesti si ele sa fie asa cum e cel mai bine pentru voi acum. Astept sa vad poze de la ziua Mariei.

Leea Sper sa rasara soarele si pe strada voastra cat mai curand si cat mai stralucitor!!

Alina, super filmuletul cu Amalia mancacioasa! Iar poza e mortala.

Despre noi ce sa va spun... Rianna e tot maraita, dar sunt tot mai convinsa ca e din cauza dintilor. Cei doi de sus se vad clar-clar in gingie, cred ca maine, poimaine o sa iasa la "suprafata". Abia astept!! Ca deja ne chinuie de mai bine de-o luna. Petele de pe corp s-au diminuat, se mai vad mai accentuate pe gat sub barbie, dar in rest abia se mai observa. Infectia din ureche sper sa fi trecut... Mai avem 3 zile de antibiotic si apoi gata. E tare sensibiloasa in ultimul timp, daca incearca sa faca ceva ce nu-i voie si-i spun "nu" sau "stop", se pune pe un plans si pe un tipat de abia o mai pot potoli! Nici nu mai stiu cum s-o disciplinez ca nu-mi dau intotdeauna seama daca e nervoasa si de-aia se manifesta aiurea, sau daca o deranjeaza dintii/urechea/mai stiu eu ce si de-asta e agitata...

Cred ca a adormit, asa ca ma duc sa-mi fac treaba prin casa. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

leea cand am intrebat-o de baita in caz de boala, pediatra mi-a spus ca la orice boala se poate face baie in afara de varicela.
Eu zic ca cel mai bine sa o intrebi pe drita care l-a vazut pe Tudor, ea stie cel mai bine care e situatia lui, cazul lui, ... e raspunderea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Leea cand a avut Ilinca bronhiolita, eu nu i-am facut baie 3 saptamani ca mi-a fost frica sa nu raceasca mai rau. Cei din spital nu au zis nimic, nici ca e bine nici rau.

In seara asta nu reuseam s-o linistesc pe chiti cu nimic, se plictisise rau si am inceput sa-i fac cateva baloane. Ea incerca sa le adune de pe mocheta. Insa dupa 5 minute de suflat ma gandeam ce bine era daca luam eu jucaria aia de la Disney care face singura baloane (cred ca e pe baza de baterii) ca o lasam si ma uitam si eu linistita la serial.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nu stiu daca ati vazut linkul Mirelai Anca:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89769

PS: obisnuiti-va cu glowul meu, ca asta ramane

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput