Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 9
eloise spune:
Asaaaa...deci sa vedeti eu cu Mosul... Am crezut pana la 7 ani jumate cand mi-a spulberat inocentza chiar invatatoarea (o scorpie batrana si comunista pana in varful unghiilor) care ne-a zis tuturor copiilor din clasa chiar inainte de sarbatori "Ce, voi inca mai credeti in Mos Craciun? Mos Craciun sunt mama si tata!" Am urat-o pentru asta, nu am vrut sa cred, dar totusi ratiunea imi spunea ca are dreptate...m-am dus acasa si plangand i-am intrebat pe ai mei daca e adevarat ce a spus, ai mei au incercat sa nege, dar in zadar... eu deja intelesesem, si o intreaga lume a basmelor si a magiei copilariei s-a destramat atunci in capusorul meu... brusc am priceput ca nu exista nici Cosanzene, nici Fetzi Frumosi sau Imparatul Verde... si eu chiar crezusem in ei toti...
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
eloise spune:
Ralu, ce ren dulcic!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Ignatica spune:
Oanacn . Da, e bine ca acum suntem intr-o perioada mai linistita si fara spitale, sper sa ne tina tot asa.
eloise am postat povestea acum cateva zile, pana acum nu am scris-o, cu toate pataniile noastre nu imi statea gandul la ea. Multumim pentru apreciere.
ralu tu vrei sa ne bagi in boale pana la Craciun? Mai ai sa o faci brad si sa o impodobesti. Ce bine ii sade, e un ren tare dulce. Unde tot gasiti costumasele?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
_Ralu_ spune:
frate da' si copilu' ne da apa la moara! sta, nu zice nici pas cand vede aparatul foto in fata ei....
gripo, sa stii ca si alex imi mai preda pampersul aproape uscat cateodata, mai ales dupa ce doarme mai mult fara sa pape...
sa va zic si eu de mosu' meu:
cea mai tare faza a fost cand am crezut eu ca l-am fraierit pe mos intr-un mare fel. aveam vreo 5 ani si tocmai de craciun ne-am mutat de la curte de la bunici, la bloc! si l-am fraierit pe mos: mi-a adus brad si cadouri si colo si colo! taaaare satisfacuta m-am mai simtit....
si de aflat am aflat un an mai tarziu. aveam doar 6 ani si a venit revolutia. au zis astia la tv, ca deh, acum eram liberi. parca aud si acum la stiri: "acest clopotel....(era un clopotel din ala de pus in pom pe care-l flutura crainicul) pus de parinti in pom fara stirea copiilor..."....m-am prins imediat! oribil a fost.
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
anangel_lexi spune:
Ralu, Doamne ce scumpa e Alexia! duuulce din partea noastra!! Maria ai vazut ca nu era prea incantata de bentita, dar tot ii fac eu poza si cu cornitele. pentru ca trebuie sa va spun fetelor, ca a cadorisit-o Ralu pe Maria mea cu caciulita de mos, cornite de ren si alte cateva decoratiuni de Craciun tare frumoase. Apropo Ralu, funda aia mare am pus-o la usa de la intrare. aaa, si poza Alexiei sta la loc de cinste in biblioteca!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
ralu tu vrei sa ne bagi in boale pana la Craciun? Mai ai sa o faci brad si sa o impodobesti.
poze
Ai fost mortala!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Ignatica spune:
gripo si eu am patit cu david asa, aveam impresia ca nu prea face pisu. Dar nu a fost nimic, in perioada respectiva am facut si eco, eram moarta de ingrijorare, dar a fost ok.
Oricum tu ghieaza-te si dupa alimentatie, daca nu papa mult n-are de unde sa faca. Chiar daca nu ai schimbat scutecul de mult timp nu are cum sa fie plin.
Sfat cand te duci la eco: sa ai pregatit un scutec de finet cu care sa il stergi pe bebe de gelul respectiv. Sa iei pempers de rezerva si hainutze de schimb pentru ca de obicei face pisu de la gelul rece si pentru ca il dezbraca si il tine mai mult. E bun si un ceiutz cald dupa, eu luam cu mine pentru ca in cabinetul ecografistului era frig si dupa eco il incalzeam imediat pe David. Poate sunt eu exagerata...dar schimburi e bine sa ai la tine, iti spun ca eu am patit sa faca pipi peste tot, pentru ca nu l-am dezbracat complet si jetul a udat toate hainutzele.
Multa bafta, sunt sigura ca sunteti bine , dar oricum va tin pumnii si sunt alaturi de voi.
poze
gripo spune:
ASTA ca sa ma laud si eu. Si cred din ce in ce mai mult ca fi-miu o sa fie stangaci. poate sa tina jucarioara aia cam un min si ceva, dar cu dreapta, pauza, nici sa o apuce nu prea vrea.
A, IGNATICA, merci mult de sfaturi, foarte utile, ma gandisem eu la un pampers si niste servetele umede, dar tu ai pus lista completa. Saru'mana.
_Ralu_ spune:
aaaa, am uitat sa va zic ca eu incepand din seara asta....sarbatoresc si "parajituresc" (vb reclamei)...de nu ma mai opresc!
in seara asta:mosu!. maine ziua la sotz! dubla! adica si de nastere, 27 de anisori, si de nicusor! asa il cheama: marius nicusor! haios, nu? iar poimaine alexia mea mica face 3 lunisoare!
mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gripo
ASTA ca sa ma laud si eu. Si cred din ce in ce mai mult ca fi-miu o sa fie stangaci. poate sa tina jucarioara aia cam un min si ceva, dar cu dreapta, pauza, nici sa o apuce nu prea vrea.
aha, si alexia la fel. tot cu stanga! dar chiar si asa, o tine, da din ea, dar isi frige cate una in cap si o apuca o jaleeeeee.....
raducu e om mare in toata firea, are telecomanda pe mana, telefonu'....
mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!