Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

intr-adevar, dupa 3 luni copilul alim. exclusiv cu lapte praf poate primi si altceva:morcov,de ex.Se da pe razatoare un morcov dupa care se stoarce morcovul ras si se incepe cu o picatura in prima zi si se creste gradat pana la o lingurita/zi nu mai mult.

Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna mamici!

Aici nu este Mos Nicolae. Finlandezii nu il cunoscMaine in schimb este ziua nationala a Finlandei, asa ca sarbatoresc si ei dar in alt fel:presedinta da o receptie unde ii invita pe toti ambasadorii si toate vip-urile si noi stam in fata TV-ului si le admiram toaletele

OanaCnam admirat pozele tale. vai ce fetita frumoasa si ce catelus dragut! este cumva Bichon (sper ca am scris bine)?. Si ce locuri frumoase. daca locuiesti in zona aia unde am vazut un lac si niste vile faine in jur , emigrez si eu in SUA

Aici diversificarea se incepe cu pireuri de legume, primul este cartoful, apoi cu cele de fructe si dupa 6 luni carnita.

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Buna fetelor!

Lullabay foarte frumoase pozitele, ce dragut doarme el alaturi de tati!

Dori si Vladut mai livreaza cateodata scutece aproape curate, nu te ingrijora! si sper sa nu fie absolut nimic serios.

Eu n-am luat nimic puiului de Mos Nicolae. Adica acu' cateva zile i-am luat o hainutza de iarna noua si alaltaieri marsupiul de la Chicco pe care pan' la urma am reusit sa-l folosesc (da' tot nu-s f incantata de el si cupilu' sta cam...stors inauntru) Se pune? Poate ies un pci in seara asta sa-i iau o jucarie(desi inca nu prea stie el de jucarii, tot de mutrele arintilor se amuza cel mai tare)S-a deschis un magazin fain pt copii chiar vis-a-vis de mine.

OOoops, tzipa bebe, revin cu experienta dezamagirii mele cand am aflat ca mosii nu exista...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

lexi eu o sa iti povestesc ce mi s-a recomandat mie. Cand am incheiat 2 luni,, la vaccin medicul mi-a recomandat sa incep cu sucul de fructe, desi alaptam, deci bebe papa exclusiv san. Eu am considerat ca e prea devreme, asa ca nu am inceput atunci. La 2 luni jumate lactatia a scazut la 60 ml la o masa, asa ca dupa ce bebe a implinit 3 luni si papa mai mult formula decat san am decis sa incep cu sucul de mar. I-am dat toata luna a 4-a suculetuil, iar acum ii dau cu pulpa.
Eu am aplicat ce am mai citit si ce mi s-a recomandat de catre medici pe situatia noastra.
Nu stiu ce sfat sa iti dau, dupa cum vezi sunt mai multe opinii, unii spun sa incepem cu fructele, altii cu legumele, altii cu cerealele. Eu voi incepe si cu supa de zarzavat de la 4 luni jumate. Si voi adauga si biscuitele la mar.
Ii dau marul intre 2 mese si. ii place, papa cu linguritza, se mai stramba pentru ca e acrisor.
Va pupam, mai ales pe Maria bineinteles

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Gripo sper sa fie bine puiul si sa afli de ce vomita.
Vauva lacul e chiar in spatele casei noastre, si mie imi place, e f relaxant, imi amintesc cand ne-am mutat aici, abia asteptam sa vin de la servici sa stau afara pe malul lacului sa citesc ceva, acu nu prea mai am timp de asta.

Aici diversificarea incepe cu cereale, si in general intre 4 si 6 luni. Doar la recomandarea medicului se incepe mai devreme. Iar sucurile de fructe sunt introduse mai tarziu, de la 6 luni.
In alta ordine de idei am fost aseara sa iau cadouri pentru cei dragi. I-am luat si fetii o jucarie care e de la 6 luni, ca din astea din plus are o multime. A mea fata a inceput sa fie interesata de jucarii, nu intinde mana dupa ele, dar daca e aproape o trage la gurita. Toate jucariile sunt testate de limbuta ei mica

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Ignatica ma bucur ca sunteti bine in sfarsit, si de acum tot bine sa va fie, ca prin multe ai trecut.
Am vazut ca mai scrii si la prematuri, mai citesc si eu acolo sa vad ce face baietelul lui Try.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ignatica unde ai ascuns povestea nasterii lui David, caeu abia acum am gasit-o? Ce frumoasa si emotionanta este! Ma bucur ca ea are un final fericit pentru voi si ii doresc lui David tot ce e mai bun pe lumea asta !

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Noi i-am luat lui David prima lui carte de povesti copertata si frumoasa, i-o punem diseara in ghetutze si o descoperim maine dimineatza.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

...un ren...

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

RALU, sunteti de groaza!frumos ren!

Mergi la inceput