Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 7
mexxa spune:
Cand Sebi a avut probleme cu refluxul tot cu Debridat ne-am "vindecat"...nu cred ca este alt tratament...
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Va scriu de la servici. Azi e prima zi. Deja mi-e dor de Maria dar n-am ce face, trebuie sa ma obisnuiesc cu stilul asta de viata.
Vorbeati de mosi...nici eu nu-mi aduc aminte cand am aflat ca nu exosta Mos Craciun si mos Nicolae. Deci va dati seama ce impresionata am fost Si noi am pus intotdeauna ghetutele in geam, niciodata la usa.
Gripo, multa sanatate lui Raducu si pupici de la Maria.
Fetelor am si eu nevoie urgenta de fitness dar n-am cand s-o mai fac si pe asta. Iar acasa n-am loc nici sa arunc un ac...Ceva insa trebuie sa fac. Azi la serviciu mi-a plesnit fermoarul de la singurii pantaloni de birou care ma mai incapeau
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
amarantina spune:
quote:
Originally posted by inni
Amarantina..dar tu puneai cizmulitele la geam ? Eu la usa. De geam nu am mai auzit . Ti-au zis ca vine pe fereastra ?
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Daaaaaa, amandoi mosii veneau pe geam, nu pe usa, nu pe horn.
gripo spune:
LEXI si RADUCU pe MARIA si pe soacra, ca e de rau daca se pune rau cu ea
La mine trecerea catre a sti sigur ca nu exista mos de niciun fel s-a facut lent, dar oricum am amintirir frumoase. In fiecare an, mama era cea care gatea bradul, si de unde, de ne-unde, facea ea rost de toate bunatatile, si parca si acum "vad" bucuria si stralucirea din ochii ei. Se bucura si ea la fel ca mine, mai traia o data copilaria prin mine. Si acum, maritata, tot nu fac eu bradul, Vio il face in fiecare an de cand ne-am casatorit. e ca un ritual, el il face si eu asist. si cica sa-mi dau si eu cu parerea, dar tot nu tine cont de ea. Oricum imi place asa, parca as fi din nou copil, si mama mi-ar face iar bradul.
danidani74 spune:
CamiSol-.Intr-adevar, avem si noi o luna astazi.(venim tare din urma)
Emma e un copil minunat(ca doar e al meu).Noaptea ne lasa sa dormim,cu pauzele de rigoare.In schimb ziua...nu pot face nimic.Doarme cate 20min dupa care ma "cheama" langa ea, sa ma vada acolo nu de altceva.Dar nu mai conteaza.Sunt o mamica fericita!
Eloise referitor la hemoroizi, sa stii ca mie imi "merge" bine cu...Fluocinolon unguent.Nu pot spune ca m-am vindecat dar de cand il fol.nu mai am asa dureri(il fol. dupa fiecare scaun).Incearca si tu poate..cine stie..
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by gripo
LEXI si RADUCU pe MARIA si pe soacra, ca e de rau daca se pune rau cu ea
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
Stai linistita, eu sper sa fiu o soacra cat mai buna!
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Ignatica spune:
Nu stiu cine intreba in capitolul trecut daca dam suculet de fructe la bebei. Eu i-am dat incepand cu 3 luni, tinand cont ca il alimentez mixt. Si din luna a 4-a suc cu pulpa.
Am inceput cu mar.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
anangel_lexi spune:
Ignatica, stii si cand se da prima oara suc copiilor alimentati exclusiv cu lapte praf? Ca daca se poate tot incepand cu 3 luni inseamna ca trebuie deja sa ma apuc sa montez robotul de bucatarie
inni spune:
Eu parca auzisem ca se incepe cu legume prima data...ca fructele sunt acide (exceptand banana).
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei