Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

ei daca va ia cu plans sa va povestesc ce copil cretin eram eu...

Intr-un an ai mei au adormit bustean si au uitat de cadourile noastre si eu m-am trezit pe la 6 dim...am vazut ca nu sunt cadouri...de ciuda am pus mancare pentru catei in papucii lor....si m-am dus inapoi la somn.Catelul nostru...a mancat cate putin din papuci si apoi sa dus la fiecare si le-a pus papucu plin cu pedi- gree la cap...parca a stiut ordinea......bine inteles ca acum mereu rad de ei cand imi aduc aminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

E, daca vreti sa plangeti si mai tare....cititi cartea "De la Mos Gerila la Santa Claus. O perspectiva sociologica asupra Craciunului"....E scrisa de mine si e foarte buna.
Gasiti acolo o analiza amanuntita a Craciunului din perioada comunista (manipularea de care am avut parte - am facut o analiza a continutului articolelor despre Craciun aparute in ziarul de propaganda comunista Scinteia, intre 1945 si 1989, aratand cum s-a vrut transformarea unei sarbaori crestine intr-o festivitate laica, in ultima instanta intr-o forma fara fond), dar si a Craciunului postdecembrist, consumerit sau cum vreti sa il numiti (si aici am avut destul critici de adus...).
In fine, eu am fost pasionata de subiectul asta, mai bine de jumate din teza mea de doctorat este despre asta.
Cel mai mandra sunt de analiza pe care am facuta pe niste jurnale intime adunate de la studentii mei de acum cativa ani. De fapt, au fost niste jurnale intime provocate de mine, ei au tinut un astefl de jurnal timp de 2 saptamani (20 decembrie-2 ianuarie) in care au scris ce gandeau, ce simteau, ce faceau in acele zile. Jurnalele sunt pur si simplu minunate, nu credeam ca se vor putea deschide atat de mult (desi eram profa lor preferata....). Ei erau studenti la psihologie-pedagogie si probabil de asta au fost si atat de receptivi la ideea mea. Cu multi am ramas prietena, au venit la sustinerea tezei mele, ne scriem, ne vedem. Va spun sincer, am plans si m-am bucurat cu fiecare in parte citindu-i viata, a fost o experienta nemaipomenita, dar care m-a consumat teribil. Oamenii au de fapt atatea probleme in familie, iar ele se acutizeaza de sarbatori. Am invat multe din scrierile lor, ca parinte, dar si ca om. In fine, hai ca iar ma apuca plansul.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mexxa tare frumos mesajul.

pufymic si eu am o problema, eu nu pot colinda prin magazine cu Patricia, mi-e tare greeu cu caruciorul, iar in marsupiu nu-mi place sa o duc deloc. Asa ca singura solutie e sa-l prostesc cumva pe tati, cand vine de la servicu, sa-i spun ca am ceva de cumparat pt mancare, ca nu-mi ajunge ce stiu eu ce si sa il las cu Patri, ca doar la noapte vine mosul

gata, ma apuc de calcat, ca azi am cam tras chiulul

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, va multumesc din tot sufletul pentru sustinere, un mare pentru toate. Parca mi-am mai revenit putin, ca acum l-am schimbat si era plin pampersul de data asta, poate a fost doar o coincidenta tampita, care sa ma scoata pe mine din minti. Oricum, maine la echo tre sa-i dam de cap problemei.

Marina, ce idee stralucita! bravo tie. Cred si eu ca te incarci cu sentimentele si trairile lor. Uite, vezi, d-aia imi place mie profesia mea. In liceu profu' meu de romana care ne-a fost mai mult decat un dirig, a facut treaba asta la sfarsit de fiecare an, si a zis ca o sa ni le dea la intrunirile de tz ani. ce ridicol mi se pare acum sa citesc acele randuri! Dar ma transpune instananeu in anii aceia ai liceului. OOffff ce vremuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Dorina sa stii ca nici Ami nu imi "preda" pampersii la fel de plini la aceleasi ore. Intr-o noapte am schimbat-o la ora 12.00 (dupa 4 ore)si erau pipiati cred ca de 2 ori. M-am si mirat ca alte dati era full. Doar o data mi s-a intamplat asta...asa ca depinde.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor...o intrebare:
S-a intamplat ca atunci cand bebeii vostri au facut cacutz cam la 3 zile sa aiba niste graunte mici...mici mai tari si de culoare inchisa in el?

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Da..dar nu le-am bagat in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, aha, merci. S-ar putea sa fie doar piticii mei, dar un simplu control nu strica, si oricum, nu prea a luat in greutate. de 3 saptamani doar 350 grame, nu e prea bine, si nu pentru ca nu mananca, ci din cauza vomei. Eu sper totusi la un tratament ceva, care sa mai inhibe chestia asta. Ai idee, ar exista ceva ce mi-ar putea recomnda, sau, daca e vorba doar de reflux va trebui sa asteptam sa se vindece de la sine?

LAKIOANA, si al meu face, grunjii uneori sunt de aceeasi culoare, alteori mai verzi, nu e nicio problema, e ok.

Mergi la inceput

Refluxul se trateaza cu Debridat. Nu prea se vindeca de la sine. Eu asa stiu. Ami a vomat intr-o zi (in prima luna de viata) de 3 ori la rand..la fel..jet...balta pe parchet + eu plina pe piept si burta. M-am speriat tare rau. Pediatra mi-a zis ca poate i-am dat prea des sa manance..si asa era. Prima data a vomat..dupa o ora i-am dat din nou, ca i se facuse foame. A vomat. Apoi peste o ora iar a cerut sa manance. Mi-am zis ca e normal sa vrea ca si-a varsat tot stomacul. I-am dar iar. Din nou a vomat. Atunci am pus mana pe tel si am vb cu pediatra. Mi-a zis ca poate fi un reflux...dar mai trebuie asteptat. Copiii care au reflux vomita de muuulte ori pe zi si jet mare...nu regurgitare sau ceva vomitza mai mica. Si trebuie dat Debridat in cazul asta.
La noi nu a fost cazul, cauza fiind mesele prea dese si insuficienta cantitate de acid clorhidric (ca n-a avut timp sa se formeze).

Poate Raducu n-are nimic, iar daca are se rezolva foarte bine cu Debridat. Asa ca indiferent de rezultat sa fii linistita ca se face bine.

Mergi la inceput