Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 5
nicolstoy spune:
Aaaa si pt mine cel mai trist Craciun a fost cel din 1989,nu am avut brad,revolutia ne-a prins la Galati (eram in vizita la rude),tata era in armata si a plecat urgent inapoi la Bucuresti,eu cu mama am ramas acolo.Imi amintesc ca exact in seara de Ajun am intrebat-o pe mama cand vine Mos Craciun,pierdusem parca notiunea timpului...si cand mi-a zis :"in seara asta..." m-am simtit atat de trista....
Hai ca m-a apucat melancolia...Adevarul e ca nu stiu de ce, dar am o stare tare naspa...Imi vine pur si simplu sa plang desi nu am motiv...
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
inni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Inni, probabil le punea la uscat, langa calorifer.
...
Stii ca am mai vz la tv copii care erau trimisi de parinti sa-si pregateasca ghetutele si ajungeau in baie..puneau dopul in cada...si baldabac..scufundau ghetele in apa . Cu totul
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
lakioana spune:
Fetelor...cochetelor
Am auzit ca vreti sa faceti gimnastica...
Eu nu mai am nevoie. Intr-o saptamana am slabit 3 Kg...si asta doare datorita lu' fii-mea, care nu vrea sa stea ziua fara sa planga daca nu o dansez cum se cuvine...adica toata ziua, cand este treaza (si asta inseamna cam 8 ore pe zi)... ce mai!!! servici nene...nu gluma
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
inni spune:
Lakioana...te-ai scos
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
[maroon][center][b]'Ai ma Marina..serios ? Hai ca sterg mesaju' Lasa ca te impaca Mos Nicolae diseara
Nu prea cred....
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
ramomar spune:
inni sa stii ca si eu tot in geam imi puneam ghetutele sau daca le puneam la usa, cadourile le gaseam tot in geam. asa am stiu ca vine mosul si le lasa acolo, asta pana pe la vreo 10ani si vorba ta cand mi-au marturisit ca nu exista mos, ca ei sunt de fapt "mosul" parca se naruise cerul pe mine. Tare trista am fost si ii certam de ce mi-au spus, ca trebuia sa mai continue sa ma pacaleasca.
imi amintesc un Ajun de Craciun in care stateam in pat in asteptarea lui Mos Craciun si ma uitam pe fereastra: ningea ca in povesti. Ai mei erau in bucatarie, iar cand nu m-au zarit am fugit afara desculta in zapada. Vai ce frumos a fost . Abia m-a dus mama in casa.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
mexxa spune:
Si mie imi este dor de acele vremuri...dar viata merge inainte...
Nici eu nu stiu ce sa cumpar cadou piticilor mei...insa am un sms super sa il trimit sotului maine la munca... ia cititi aici..:"Daca tu ai incaprea intr-o ghetuta si copilul nostru scump in alta ghetuta tot ce a'si avea nevoie ar fi o pereche de ghetute"
Va place?
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
inni spune:
Foarte dragut Andreea
nicolstoy spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Si mie imi este dor de acele vremuri...dar viata merge inainte...
Nici eu nu stiu ce sa cumpar cadou piticilor mei...insa am un sms super sa il trimit sotului maine la munca... ia cititi aici..:"Daca tu ai incaprea intr-o ghetuta si copilul nostru scump in alta ghetuta tot ce a'si avea nevoie ar fi o pereche de ghetute"
Va place?Andreea mamica de ingeras luptator **
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Ce draguuut.....Hai ca acum chiar plang Mi-e mi-ar trebuii o pereche de ghetute si o soseta
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
pufymic spune:
Andreea e superb mesajul!
Ignatica ma bucur ca sunteti mai bine!
Eu am o problema...nu am timp sa merg la cumparaturi pentru sot.......dar ma descurc eu...!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)