Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 4
alexutza_26 spune:
Buna dimineatza si de la noi...desi nu prea mai dimineatza, dar asta e....am absentat, desi v-am tot citit, dar absenta este motivata!!!
Noi in sfs suntem bine, nu mai avem febra, ca de 3 zile ne-am tot chiuit din 38,5 nu ieseam, am reusit si performata unui 39,5 fapt pt care am ajuns de urgenta la spital, unde vroiau sa ii fac intravenos nu stiu ce tampenie (bineinteles ca am refuzat si am plecat urgent)-
SI toate astea de la vaccinul asta tampit...care se pare i-a dat un pic peste cap ficatu si nu mai accepta laptele praf (NAN)
Am stat vreo 8 ore fara lapte, doar ceai, bineinteles ca urlam de nu mai puteam de foame ce ne era, dar am scapat, acum speram sa fie mai bine cu laptele asta nou...LACTOVIT - ai ia careva din asta? -asta ni l-a recomandat pediatra
Dori - nu cred ca are nimic serios Raducu, dar spre linistea ta e bine ca te duci la pediatra...BAFTA MULTA
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
inni spune:
Au incercat , nu mai credeam nimic..si ma incapatanasem asa tare ca n-au reusit sa ma faca sa ma culc sau macar sa plec in alta camera. Intepenisem in fotoliu. A fost circ atunci. Ai mei...daca ii starnesti sa pov. ii binedispui pe toata saptamana ...ca-si aduc aminte de mine..atunci. . Si a 2-a zi i-am "certat" ca s-au dat batuti ...le-am zis ca trebuia sa ma mai "fraiereasca" si anu asta...ca mie acum nu-mi mai arde de nici un Craciun. Si asa si era. Am avut cele mai triste sarbatori din cauza asta.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ce mi-e dor de vremurile in care curatam cizmulitele si le puneam la geam, ca mai apoi sa le gasesc pline cu dulciuri si cu un mic cadou. Uneori ma doboara ipostaza de mama cu 2 copii. Mai vreau si eu sa fiu copil si sa aiba cineva grija de mine.
Si eu ma simt doborata ...
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
inni spune:
Amarantina..dar tu puneai cizmulitele la geam ? Eu la usa. De geam nu am mai auzit . Ti-au zis ca vine pe fereastra ?
mephala30 spune:
Inni, probabil le punea la uscat, langa calorifer.
Gripo, ce steper ti-ai luat? Si cat ai dat pe el?
A, Raducu tau e superb, are niste okisori tare frumosi!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
nicolstoy spune:
quote:
Originally posted by Roxana01
Inca ceva: Putzuruca, ai fost vreodata la sala aici, in Salajan, langa Billa? Intentionez sa ma duc, chiar daca ar fi sa o iau si pe Daria cu mine. Nu ma mai suport, sa vad cum fac. Macar de 2 ori / sapt, sa vina mama la mine si sa merg. eram curioasa daca e fain sau nu.
pupici
roxana
Si eu vreeeaaauuuuu...ca nu se mai poate...
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
Ignatica spune:
Dori , v-am admirat in poze, sunteti asa frumosi.
Noi suntem bine, nu am mai postat, dar v-am citit. Cred ca o sa iesim si noi putin azi pe-afara sa ii luam cadou lui tati.
Eu am crezut in Mos pana cand am cunoscut-o pe sora mea vitrega, mai mare cu un an decat mine, si ea mi-a distrus mitul. Aveam 8 ani. Pana atunci tata a facut foarte subtil pe Mosul.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
matahut spune:
quote:
Originally posted by inni
Neata !
Asta pana intr-un an cand am refuzat sa ma culc. M-am asezat pe fotoliu si il asteptam pe Mos sa-l vad . Si m-au tinut pana la 3 noaptea acolo (adica eu am stat). Dupa aia n-au mai rezistat si mi-au spus .
Imi doream sa nu am dreptate.
Eee...de cand am aflat adevarul...mi s-a naruit totul. De sarbatorile alea imi amintesc ca am fost tare trista.
Inni, daca vrei sa stii ce zduncinata psihic sunt....afla ca mi-au dat lacrimile! OF!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
nicolstoy spune:
Eu si acum vreau sa pastrez astmosfera...si pun cate o surpriza pt fiecare in ghete,dar vreau sa gasesc si eu ceva ,cat de mic ,imi plac surprizele la nebunie...Nu mai stiu cum am aflat cine e de fapt Mos Nicolae si Mos Craciun ,imi amintesc insa ca o puneam pe mama sa-mi povesteasca ce nebunii facea ea cu fratii ei in copilarie ca sa nu adorm si lasam usa deschisa la dormitor ca sa-l vad cand vine Ce vremuri....
Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
inni spune:
'Ai ma Marina..serios ? Hai ca sterg mesaju' Lasa ca te impaca Mos Nicolae diseara
Judecand la rece eu cred ca vremurile lui Ceausescu au facut sa astepti asa tare Mosii. Pentru ca nu se gaseau dulciuri decat in preajma sarbatorilor (vorbesc de din-alea mai ca lumea). Jucarii mai frumoase tot atunci se aduceau..ca imi amintesc ca primea mama telef de la colege care stateau pe langa magazine de gen (asta dupa ce am aflat ca nu exista Mosi) sa o anunte ca "s-au primit papusi frumoase".
Era frumos....ma simteam asa de bine ca vine Mosul. Desi stiam ca tr sa fiu cuminte..nu puteam..chiar asa tot timpul si eram in al 9-lea cer cand vedeam ca uite...chiar daca nu am fost exemplu de purtare..tot a venit la mine (ma gandeam ca poate n-a vz sau n-a aflat de prostiile mele)
Pana la urma..asta e copilaria, alaturi de Mos Nicolae si de Mos Craciun..Iar de cand am aflat ca Mosii sunt parintii..parca m-am maturizat mai repede.
Aaa..dar nu va spun ca la mine mai venea un Mos...de anul nou. Mos Gerila ..La voi ..nu ?