Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

www.totsites.com/totimages/11503/199239-IMG_0293.jpg" target="_blank">bolfosu' meu

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

RALU, normal, nu stii cum e cu generatiile astea acum? sunt precoci!

MEPHALA, toata stima, astia da obrajori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Carmen, ce obrajori respectabili! Merita mii de pupici!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Hello mamici!

De ieri ma puteti numi prima mama'deneturata' din club care si-a intarcat cupilu'!Dupa cum va spuneam baiatul meu luase 80gr in 6 zile, facea pipi rar, iar kk era cu mucus fara graunte de grasime!
Buuunnn. Crizata cum sunt am sunat pediatra care mi-a spus sa-i daau 30 completare NAN si apoi 60. Eu, dusa, am trecut in 3 zile la mese complete de lapte praf. Ghici cat mi-a luat baiatul in 2-3 zile: 150gr!

Asa ca ieri am decis: am o tona de lapte care e slab! De sambata ARMAND a refacut falcutele care-i scazusera in ultimele saptamani, face kk cu graunte si pampers-ii sunt plini de pp. In plus ca nu mai plange deloc la mancare. Saracul copil plangea la san ca nu se satura, si eu nebuna ziceam ca e obosit!

Acu' ma fac cu pompa de 3 ori pe zi si scot cate 220ml.
Rog mamele cu experienta sa-mi spuna ce sa fac ca sa 'plece' laptele...

Ahhh, si azi am baut primele 5 cafele dupa muuuuuuuuuulteeeee luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Am vazut toate pozele anuntate, frumoase bucurii avem.

Noi am avut 2 reprize de plans fara nici o sansa de calmare, una aseara si alta azi, acuma s-a linistit si sper sa fie burtik, David este un copil cuminte, in afara de reprizele astea a mai plans asa dupa vaccin, acuma nu stiu de la ce, sper sa nu fie rosu in gat sau urechile. Febra nu are, mananca normal, insa regurciteaza destul de mult in perioada asta, fapt care ma face sa cred ca ar fi burtik. Inca nu am vb. cu pediatra, maine o voi suna, sper sa fie bine si sa nu se mai repete crizele.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

IGNATICA, RALU, CARMEN- frumosi rau copiii astia.... AM vazut si ceilalti prichindei, dar cand sa scriu am plecat la inotu' lu fiu'miu si cand m-am intors nu mai stiam

Pun si io maine poze noi, ca vad ca ati uitat de scumpetea mea...
Daca n-o sa-l observati mi-l laud singura

Offff, tre' sa ma duc la pompa ca mai am putin si explodeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Alessia eu cred ca e mai bine sa nu te mulgi pana scoti tot laptele ca atunci il stimulezi si se tot produce.Atunci cand simti presiune in sani mulge doar un pic cat sa eliberezi tensiunea.

Eu tocmai am venit de la sala si ce credeti ca fac?:mananc Panettone, cozonac din acela italienesc ca tocmai am primit un pachet din Italia.da zau ca mi-era foame dupa asa efort Sunt cu conditia fizica la pamant!!!Oricum e bine fetelor daca aveti timp sa mergeti!
Eu o las pe Bianca cu sotu cand merg.

Carmen ce falcute si ochisori avem?

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

RALU cele mai dragute poze le vad la tine;ai atata imaginatie in a-ti "impodobi" puiuta.LA MULTI ANI sotului,sa fie sanatos si sa va iubeasca si protezeje asa cum a facut-o si pana acum.
MEPHALA e minunat puiul tau;imi vine sa pup si sa musc monitorul,asa de dulci sunt falcutele lui.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vauva

Alessia eu cred ca e mai bine sa nu te mulgi pana scoti tot laptele ca atunci il stimulezi si se tot produce.Atunci cand simti presiune in sani mulge doar un pic cat sa eliberezi tensiunea.

POZE

Daca nu eliberez sanii complet si rfaman parti tari, nu fac mastita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Alessia nu stiu ce sa iti zic cu mastita dar stiu sigur ca daca mulgi tot laptele el continua sa se tot produca. Poate iti spune o mamica care are mai multa experienta.

POZE

Mergi la inceput