Bucurii de sept - oct 2006(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Dupa modelul Katiei, fac si eu sinteza:

Multumesc mult celor care mi-au raspuns la intrebarea legata de vaccin!

Amarantina, sunt in aceeasi situatie ca si tine, tare-mi doresc sa retraiesc clipele copilariei cand imi gaseam ghetutele pline, acum eu o fac pe Mosu ptr toata familia dar zau ca mi-ar placea sa fiu surprinsa cu un cadou.

Vauva, mai inainte a dat pe Pro Tv un reportaj din Helsinki...multi turisti. Iar ptr maine, Happy Finland's day!

Gripo, iti tin pumnii sa vii cu vesti bune! Cum ziceau si fetele, sigur nu-s probleme cu Raducu!

Eloise, ai fost la Sc. Gen. 1? Cum se numea invatatoarea ta? Eu am fost la Capitan, cred c-ai auzit de ea in scoala.

Eu am aflat ca Mosu nu exista de la prietena mea, cand eram in clasa a II-a. Si-acum ii zic ca mi-a distrus copilaria, in gluma fireste. Si tot ea mi-a zis ca Ceausescu nu-i bun atunci cand a inceput revolutia, eu nu stiam, ai mei nu discutau de fata cu mine asa ceva.

Cucuoancea, unde pot gasi cartea ta? As fi tare interesata s-o citesc.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Alessia nu stiu ce sa iti zic cu mastita dar stiu sigur ca daca mulgi tot laptele el continua sa se tot produca. Poate iti spune o mamica care are mai multa experienta.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Multumesc mult.Astept o mamica saritoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Dragele mele mamici de fetite,am pt. voi un pont:la MINIPRIX Otopeni au niste hainute,gen pelerina pt. fetite minunate la uimitorul pret de 250.000 lei.Daca aveti in plan sa bantuiti prin oras la cumparaturi,faceti-va timp si treceti si pe acolo.Sunt asa de dulci hainutele ca imi venea sa-i iau si eu lui Andrei una, dar m-am gandit ca mai bine nu,nu cumva sa-i dezvolt cine stie ce obiceiuri "pe invers" .Oricum au acolo multe hainute de bebei dragute la preturi bune, chiar merita sa treceti pe acolo.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alessia, m-am uitat la pozele lui Armand, un dragut! Vad c-ai luat de la "Orchestra" salopetica aia albastra pufoasa. Am vrut si eu sa iau dar nu mai are marimea potrivita, doar ptr 9 luni... Povesteste-ne cum mai inoata Armand!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Alessia vezi ca exista niste pastile, iei 1 sau 2 si se opreste laptele instantaneu. Sun-o pe Cezara si intreab-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

MamiLili pacat este ca nu-i pic de zapada ci doar intuneric si ploaie.numai in nord acolo la Mosu este zapada.Multumesc de urare.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

ALESSIA eu nu mi-am golit niciodata sanii dupa ce a papat puiul si se pare ca am gresit pt. ca acum m-am pricopsit cu mastita;ma doare sanul de-mi vine sa ma urc pe pereti si am inceput sa fac si febra.Asa ca in privinta intarcatului cel mai bine cred ca e sa ceri sfatul medicului tau de familie sau a pediatrului.Eu am sunat-o pe pediatra ca sa aflu ce sa iau pt. mastita;mi-a dat oxacilina din 6 in 6 ore.Sper sa scap repede si nici sa nu fac febra mare ca sa nu fiu obligata sa intrerup alaptatul.
Si ca sa ne laudam si noi putin:acum l-am cantarit pe Andrei si are 7 kilisoare fix.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/user/cri19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

alessia, cu tot riscul de a-mi atrage antipatii, eu zic ca ai procedat bine! te inteleg perfect pt ca si eu am trecut exact prin aceeai situatie!
eu zic sa faci asa: daca ti se umfla sanii pune pe ei un prosop ud cu apa rece si vezi cat rezisti fara sa mulgi. trb sa si mulgi ca dupa aia e nashpa, dar incearca pe cat se poate sa renunti la cate o repriza de muls...ca asa cum zicea si vauva, din ce mulgi, lapte se tot produce.
ar mai fi bromocriptin, dar...nu stiu sa zic mai mult! da si tu un search pe google despre acest medicament si vezi ce si cum....

totusi, daca nu ti se pare prea incomod, poti mulge in continuare si sa i-l dai si pe al tau pe langa formula, ca e clar ca i-ar face numai bine! nu-l satura, dar altfel , macar de sete si tot e bun.

minunea armand si asteptam pozeeee.....

cri, ce sa zic: ne batem joc de copil! il impodobim toata ziua, il motzam....stai sa faca parul mare, atunci sa vezi...si asa ma invart ca un leu in cusca pe la meli-melo printre agrafutzele alea....deocamdata avem bentitze cu strasuri de toate culorile pt toate costumasele....

noi tocmai ne-am intors de la cumparaturi: a luat mosu' doo costumase unul verde si altul albastru si o floare de plush....o frumusete. am mai vazut la cineva in poze, nu mai stiu exact. parca la lullabay sau mexxa... cineva din iasi parca!
o sa pun poza cu ea maine!

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Alessia, m-am uitat la pozele lui Armand, un dragut! Vad c-ai luat de la "Orchestra" salopetica aia albastra pufoasa. Am vrut si eu sa iau dar nu mai are marimea potrivita, doar ptr 9 luni... Povesteste-ne cum mai inoata Armand!

Poze Mathias

Multumesc mult esti o scumpa! Dar tu ai vazut vechile poze. Pe cele noi le pun maine si am sa trambitez serios!
Despre inot... acum facem intensiv de 3X/sapt ca plecam pe 20 si face pauza! E foarte tare, il lasa aproape singur si inoata in toate pozitiile, nici nu mai pot sa-l scot!Sta aprope o ora in apa... brotac ce sa mai...

Pup MATHIAS, abia astept sa-l vad!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amarantina

Alessia vezi ca exista niste pastile, iei 1 sau 2 si se opreste laptele instantaneu. Sun-o pe Cezara si intreab-o.

Da, Simona da' e si ea intr-un concediu binemeritat. si multumesc, aflu eu cum se cheama...

Mergi la inceput