Bucurii de sept - oct 2006(14)
Raspunsuri - Pagina 12
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by cri19
ALESSIA eu nu mi-am golit niciodata sanii dupa ce a papat puiul si se pare ca am gresit pt. ca acum m-am pricopsit cu mastita;ma doare sanul de-mi vine sa ma urc pe pereti si am inceput sa fac si febra.Asa ca in privinta intarcatului cel mai bine cred ca e sa ceri sfatul medicului tau de familie sau a pediatrului.Eu am sunat-o pe pediatra ca sa aflu ce sa iau pt. mastita;mi-a dat oxacilina din 6 in 6 ore.Sper sa scap repede si nici sa nu fac febra mare ca sa nu fiu obligata sa intrerup alaptatul.
Si ca sa ne laudam si noi putin:acum l-am cantarit pe Andrei si are 7 kilisoare fix.
Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006
http://community.webshots.com/user/cri19
Daca faci febra ia algocalmin fiole,eu am luat antibiotic summamed si am alaptat. sa-ti treaca!
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by alessia80quote:
Originally posted by amarantina
Alessia vezi ca exista niste pastile, iei 1 sau 2 si se opreste laptele instantaneu. Sun-o pe Cezara si intreab-o.
Da, Simona da' e si ea intr-un concediu binemeritat. si multumesc, aflu eu cum se cheama...
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...
bromocriptin, bromocriptina...si mai e unu dostiex.
raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
alessia, cu tot riscul de a-mi atrage antipatii, eu zic ca ai procedat bine! te inteleg perfect pt ca si eu am trecut exact prin aceeai situatie!
eu zic sa faci asa: daca ti se umfla sanii pune pe ei un prosop ud cu apa rece si vezi cat rezisti fara sa mulgi. trb sa si mulgi ca dupa aia e nashpa, dar incearca pe cat se poate sa renunti la cate o repriza de muls...ca asa cum zicea si vauva, din ce mulgi, lapte se tot produce.
ar mai fi bromocriptin, dar...nu stiu sa zic mai mult! da si tu un search pe google despre acest medicament si vezi ce si cum....
totusi, daca nu ti se pare prea incomod, poti mulge in continuare si sa i-l dai si pe al tau pe langa formula, ca e clar ca i-ar face numai bine! nu-l satura, dar altfel , macar de sete si tot e bun.
minunea armand si asteptam pozeeee.....
mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!
RALU, nu mai pot sa-i dau, ca mi-a zis bona ca daca ma hotarasc nu mai am voie sa ma razgandesc ca-l intorc de la 'tzatza' si o sa fie copilu' sucit! Nu cred in asta, da' mai stii?
_Ralu_ spune:
uite aici, e un citat de pe alt site:
quote:
Bebelusul refuza sanul
Data publicarii: Luni, 13 Iunie 2005
Autor: Dr. INDIANA PELIN
Am o fetita de 2 luni, care imi refuza sanul cu indarjire, pt ca sa invatat cu biberonul, datorita faptului caci dupa furia laptelui am facut o forma f grava de mastita si cu chiu cu vai am scapat de cutit, dar inca sanul este rosu.. Problema e ca fetita imi refuza sanul, singura posibilitate fiind suprimarea lactatiei, avand in vedere ca am f f f mult lapte. Asa ca medicul mia recomandat sa incerc cu bromcriptina insa pe langa efectele adverse am o durere de sani insuportabila. Vreau sa stiu daca DOSTIEX + UPSARIN e mai eficace
Pentru ablactare (suprimarea lactatiei) inr-adevar este foarte eficienta combinatia DOSTINEX+ UPSARIN( sau orice forma de aspirina). Se administreaza 1/2 tb. de DOSTINEX-500mg,la 12 h--2 zile.; UPSARIN-se administreaza 2-3 tb/zi--dupa mancare. Nu se storc nici intr-un caz sanii, chiar daca se intaresc, se pot pune comprese reci pe sani, daca apare o zona rosie este bine sa fie unsa cu propoderm -crema dupa care se aplica pe san frunza de varza alba-.
mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!
cri19 spune:
ALESSIA si eu am vizionat pozele cu Armand,e un frumos,iar poza in care parca sta intr-un cot in cadita e mortala...are o pozitie de smecher .Cu cine face inot ca am vrea si noi pt. Andrei?Ne gandeam sa-l ducem la cursurile de inot de la Bucuresti,dar parca nu prea imi vine pe frigul asta.La voi vine cineva acasa?Poti sa vorbesti si pentru noi?Daca da,te sun eu sa vedem cum facem.
Sa auzim numai de bine.
eloise spune:
Lili, da, la generala 1 am fost(si la gradinitza de langa generala 1 ) si invatatoarea se numea Lates Maria, era foarte aspra si nedreapta, noi am impresia ca am fost ultima ei generatie si posibil ca tu, fiind mai mica, sa nu o fi prins. Stiu si de Capitan, era parca o doamna grasutza nu?
A...mi-am adus aminte...ce misto era dotat cabinetul de bio la gen 1, nu? foooaaarte misto! avea o sumedenie de vietati in formol, fascinante pentru noi.
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by cri19
ALESSIA si eu am vizionat pozele cu Armand,e un frumos,iar poza in care parca sta intr-un cot in cadita e mortala...are o pozitie de smecher .Cu cine face inot ca am vrea si noi pt. Andrei?Ne gandeam sa-l ducem la cursurile de inot de la Bucuresti,dar parca nu prea imi vine pe frigul asta.La voi vine cineva acasa?Poti sa vorbesti si pentru noi?Daca da,te sun eu sa vedem cum facem.
Sa auzim numai de bine.
ARMAND pupa- 'pe obraz' ROBERTO!
CRI- m-a mai rugat cineva de aici si nu am putut sa ajut. Moasaa a facut cursuri speciale la Paris pt modulul de 0-6 luni pt masaj si inot. Am vorbit cu ea cu 3 luni inainte de a se naste ARMAND si nu mai are loc deloc. Ea preia bbii din a 5a zi de viata, nu poate lucra daca sunt mai mari de 2 sapt!
Sultana e la Active Center si are facute modulele de 6luni-1 an! AColo poate merge dupa 6 luni cand e imunizat! Si acolo e cu rezervari
cri19 spune:
DORI am vorbit azi de o gramada de ori la tel.,dar ametita cum sunt am uitat sa-ti urez multa bafta maine la dr,;sper din tot sufletul ca Raducu sa fie sanatos.
Sa auzim numai de bine.
gripo spune:
Voi chiar ati dat in mintea copiilor, fetelor.
ALESSIA, eu am facut 2 luni tratament cu brocriptina, si e o scarba ordinara, greturile din timpul sarcinii sunt kk. dar cu ajutorul lui am reusit sa raman insarcinata. Oricum, nu lua fara sfatul medicului.
CRI, , vb maine, poate reusim sa iesim macar maine impreuna.
KATIAAAAAAAAAAA, esti?
cri19 spune:
ALESSIA acolo vroiam si noi sa-l ducem, dar eu pricepusem ca de la 3 luni pot incepe cursurile.Si zici ca daca vreau de la 6 luni va trebui sa fac rezervare
Sa auzim numai de bine.