Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mariana, bine ai revenit si multa sanatate baietilor!
Chiar ai avut o luna plina. Citeam si parca nu se mai terminau problemele voastre....offffffffff. Doamne ajuta ca sunteti pe drumul cel bun

Apropo de tusea asta nenorocita pe care ne chinuie si pe noi de mai bine de 3 saptamani...am de la o prietena din grupul mamicilor din Arad o reteta naturista ptr combaterea tusei care cica e super buna (e deja probata de alte fete)...hai sa ti-o dau si tie:
5 linguri de zahar se caramelizeaza (nu pana se arde) apoi se pune o lingura de cimbru, se stinge cu 300 ml apa, dupa care se adauga 2 nuci cu coaja (taiate in doua)+o foaie de dafin+ o ceapa u coaja taiata in 4. Astea toate se lasa la fiert cca 7 minute. La copii se administreaza 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 linguri pe zi. Eu am incpeut sa-i dau de azi. Cica in 3 zile ar trebui sa treaca tusea. Sa vedem, sunt curioasa.
Raul mi-a zis ca nu e bun, ca nu-i place...dar insist

Acum incerc sa urc niste filmulete cu Raul dar merge tare greu photobucket-ul

Scuzati greselile dar am tastatura noua si e putin mai diferita decat cealalalt si binenteles merge mai finut

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

vai mor de ras Dupa ce si-a baut Raul laptele, Clau l-a rugat sa-si duca sticla in bucatarie...bun...ma duc acum in bucatarie sa o spal si ia-o de unde nu-i ...incepem amandoi sa o autam si nu-i. Ne-am gandit ca poate a lasat-o in camera la el si am renuntat la cautari cu gandu ca o iau dimineata si o spal atunci. Ma duc sa golesc scrumiera si bine ca m-am uitat in galeata...sticla era acolo Copilul a dus sticla in bucatarie nimic de zis

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Ceau!
Aseara am uitat sa pun filmuletele
Deci
filmulete cu Raul: 1 si 2

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Clau - trebuie sa ma inscriu obligatoriu pe photobucket ca sa vad filmuletele? Ca asa apare... Imi place de Raul, e foarte practic, este fan sticlute de unica folosinta, se vede Asta mi-a amintit de Cristina odata, care dupa ce si-a terminat lapticul, striga: "cineva sa duca bibelonul asta muldal la bucatalie!!!"
Fata mea s-a facut mare domnisoara. Azi am fost la cumparaturi prin Carrefour Feeria si cand sa iesim a inceput sa bazaie ca vrea sa manance, ca ii e foame (! asta e o chestie rara pt ea) si ca sa o ducem la "lestaulant" Asta pentru ca odata, mai demult, nu aveam niciun fel de mancare pregatita acasa si am preferat sa luam o ciorbita de vacuta pentru Cristina, la "La Mama". Eh, pana la urma zicem noi ca hai, mergem la restaurant, cu promisiuni ferme din partea domnisoarei ca va manca tot, ciorbita si felul 2 cu carnita. Pusa insa in fata mancarii, au apucat-o toate - ba sete, ba pipi, ba kk. Intorcandu-ma cu ea de la baie, am trecut prin fatza coaforului de acolo si numai bine se pune fata mea pe scandal ca ea vrea sa intre acolo, ca vrea la "coafol", de abia am tras-o din usa lor. Apoi vine magazinul de parfumuri, unde era muzica data tare si iarasi pauza, ca vrea sa danseze si incepe sa se maimutareasca pe acolo. Am ajuns cu greu inapoi la mancare, unde cu mari insistente a mancat ceva.
Of, ce ma fac, de pe acum restaurant, coafor, parfumuri, dans, fitze...
Mariana - bine ai revenit la noi! Mult succes la serviciu, ma bucur tare mult ca iti place Sper ca v-ati restabilit cu sanatatea dupa atata chin, of, of

(cica eu ma asezasem la calculator sa muncesc )

Da' voiam sa va mai povestesc o faza de aseara care m-a miscat cumva. Se obraznicea, caci era obosita, depasise ora ei obisnuita de culcare si a inceput sa dea cu palma in mine, in joaca, dupa parerea ei. I-am atras atentia, nimic, asa ca m-a prefacut ff suparat pe ea si am refuzat sa mai vorbesc sau sa ma uit la ea. Asta, ambitioasa si capoasa, s-a pus pe plans, refuzand sa-si ceara iertare. Spera sa obtina clementa de la tat-su, dar nu i-a mers, pana nu isi cerea iertare. Atata a putut sa planga si sa suspine, de mi se cam facuse mila de ea, dar nu ne-am lasat. La un moment dat, printre lacrimi si sughituri, zice "mami, eu nu pot sa-mi ridic sufletul!", dupa care si-a cerut iertare. Am ramas masca, oarecum, habar nu am de unde a scos ea chestia cu sufletul sau unde a putut sa auda si sa inteleaga notiunea asta.

Gata, fug la treaba, pupici pt toata lumea!

Ela 24+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela, vai ce te asteapta
Draguta Cristina cu sufletelul ei. Pupe mama pe ea
Incearca acum sa vezi daca se vad filmuletele. Nu trebuie sa-ti faci cont dar nu stiu de ce te trimite pe pagina de start

Mai am 2 filmulete...
Raul sparge casa si Raul cu Iris o vecinuta. Sper sa se vada astea.

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Gata, Clau, acum merg! nazdravanul de Raul, cu masca si fara masca, mester mare si vorbaret! Si cand ma gandesc ce ordine era in pozele acelea de casa noua si cum camera lui Raul seamana tot mai bine cu casa noastra (cel putin camera Cristinei si sufrageria)
Am terminat si eu treburile, am culcat copila fara cracneli de acum vreo ora (i-am stins lumina, i-am zis noapte buna si ca o sa vin mai tarziu la ea, dupa ce adoarme ), vad ca si tati s-a bagat in pat dar e cam bolnavior, are ceva frisoane... acu' sa vad daca se prinde si de mine ceva odihna.
Pupici si noapte buna!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela, acum pot spune ca a fost curat E dezastru, mai ales cand se apuca de pictat, numai o foaie e prin camea. doamne multam ca nu picteaza pe altceva De ar picta pe pereti sau pe mobila cred ca as face criza de nervi
Ela, sanatate sotului tau

No gata ma duc si eu la culcare. Noapte buna

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, va scriu de la servici. Asa ca nu ma prea lungesc.

Clau, multumesc pt reteta; ajung acasa si o prepar; sper sa tina. La voi cum e? da semne de bine?
Nu ma pot uita acum la filmulete; o sa ma uit acasa (abia astept).

Ela, e mor-ta-la Cristina! M-a dat gata cu ridicatul sufletului; oare ce-o fi vrut ea sa spuna cu asta?
Si...asa-i cu d-soarele... multe fitze ... tine-te tare

Si vesti de la noi: Stefan are muci... again!!! si stranuta intr-o veselie.... si tuseste... si ma dispera!
Simon: se pare ca are nasul din nou infundat si tusea persista.
Oare se va termina vreodata???
Nu mai pot!

si o zi/saptamana frumoasa si benefica.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ceau!

Mariana, uite eu ii dau de 3 zile si sa sti ca nu mai tuseste asa des si asa rau. Parca ceva ceva e mai bine. Am zis ca ii dam toata saptamana sa vedem daca are vreun efect. Acum trebuie sa-mi fac si eu ca am inceput sa tusesc destul de urat

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Clau - chiar voiam sa te intreb cum merge tratamentul naturist, ca daca zici ca e eficient, l-as aplica si eu pentru tusitorii mei - tati si Cristina. Chiar asa declara si fii-mea plina de mandrie, de parca ar vorbi de vreun club exclusivist: "noi suntem tushitoli!". Bine, ea nu tuseste decat cand si cand, tat-su e mai rau, se pare ca nu scapa de ceva tratament cu antibiotice sau cu polidine.
Mariana - ma gandeam sa vorbesti si cu dr. pediatru despre posibilitatea de a le da bronhovaxom acum - stiu ca se poate da si concomitent cu un eventual tratament si ca ajuta la intarirea imunitatii exact pe aparatul respirator. Of, bietii copilasi, multa sanatate! Cat despre Cristina, habar nu am ce o fi vrut sa zica cu sufletul ei, dar m-a facut chiar sa ma gandesc ce o fi fost in sufletelul ei de copil.
Mickyyy, Laura, Andreea, SUA, Germania... treceti la condica!

Albumele noastre

Mergi la inceput