Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Sa traiti am inteles!!

Am venit la semnat condica....dar n-am timp de forum......sorry :((

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Si eu doar la semnat....am vazut fimuletele de acasa ieri cu Daria...a fost super incantata...acum vrea si ea filmulete, cu ea protagonista evident
Aveam cateva de cand era mica..pana intr-un an si a fost super mirata, " de ce bebe Daria nu are dinti ? de ce nu merge ?"... s-a apucat sa-si caute jucariile cu care era in filmulet....

A mancat ieri niste salata de vinete si cred ca a facut nitica indigestie...Sper sa nu se agraveze. Acum e cu tatal ei acasa ( e in concediu medical sotu') .

Va pup. Sa aveti o zi buna ! Le cumparati fetelor martisoare ? Ce le povestiti despre ele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

N-am nimic nou de raportat....decat o noapte agitata (din partea mea), am avut cele mai ciudate vise, ma trezeam si cand atipeam la loc visam "continuarea", n-am patit niciodata asta...a fost o noapte luuuuunga care nu se mai termina, cred ca m-am trezit de 30 de ori......
asa ca ma doare ceafa de nu mai pot...si-am un chef...sa ma-mpusc!!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna fetelor, sa va scriu si eu pe fuga cu scuze multe pentru ca n-am mai dat pe aici de ceva timp. Noi suntem tot ocupati, plecam dimineata de acasa si venim seara tarziu, nici sa citesc ce mai ziceti nu am timp.

Lara are acum doua subiecte favortie de discutie. Primul este ziua ei. Nu se poate hotari daca vrea tort cu Elmo sau cu Ariel si tot face si reface lista invitatilor pe care ba apar ba dispar copiii de la gradinita, depinde in ce toane se afla ea in ziua respectiva. :) Al doilea e calatoria in Romania pe care o proiectam pentru vara aceasta. I-am zis ca vom merge la Bucuresti (unde stie ca e bunica) si ea imi povesteste apoi toate detaliile: cum vom merge cu un avion mai mic si apoi cu unul mai mare si cum o sa mearga ea sa se joace cu bunica, ce jucarii va lua cu ea...etc. :) Cateodata ma uit la ea si ma minunez cat de mare a crescut si cate lucruri stie acum si daca ma gandesc la perioada cand era bebelus mi se pare foarte indepartata in timp.

Ma opresc aici si sper sa-mi gasesc putin timp sa mai citesc din urma ce mai faceti voi...si poate reusesc si sa postez mai des.

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Salutare fetele!

N-am apucat sa va citesc, asta pt ca am intrat repede sa postez, acu pana imi dorm cocolinele.

Ce sa va spunem despre noi: am ramas fara musafirime (au plecat socreii acu sambata) si incercam sa gustam din cum e sa fi familie de patru persoane. Pot sa va spun ca e SUPER

A fost bine si cu parinti; n-am mai stiut ce e aia sa bagi in masina de spalat haine / vase cum e sa calci, sa dai cu aspiratorul etc insa prefer sa le fac in timp asa cum am eu chef si vreme, dar sa fiu eu cu sotul si cocolinele.
Cum le-am spus si socreilor ca daca ar fi sa fie sa stea la trei patru strazi mai incolo ar fi optimal insa cu ei sub acelasi acoperisi.....nu mere. Initial si ei au spus ca nu ar putea trai pt totdeauna cu copii in aceasi casa. In plus avem si doar un apartament cu trei camere deci.....
Se pare ca faptul ca am avut timp de 4 luni casa plina (atat are fi-mea patru luni va vine sa credeti?!)ne-a si facut sa ne gandim fff serios la o locuinta mai mare.

Chiar am fost aici la o expozitie cu si despre imobilii si deja ne facem ganduri serioase de agonisit ceva mai mare. Avem deja si planul unei case si idee clara cum si ce vrem....insa .....ne mai orientam.Luna viit avem programare la un tip ce se ocupa cu finante alea alea sa ne faca un calcul iar apoi ne dam in povesti cu proprietarul actualei locuinte unde stam sa ne faca o propunere de casa, el avand si o firma ce sa ocupa cu constr de case. Initial casa care ne-a placut la amandoi am gasit-o tocmai in catalogul primit de la el.
Sper sa nu va impui capul insa sunt atat de incantata si atatea calcule fac de cateva zile incat parca numai casa o am in cap.

Acu sa va spun despre fete: sunt mari , chiar sambata cand ne-am dus la gratar la niste preteni si au vazut-o pe Thea nu le a venit sa creada cum a crescut. Deja Hanna e cu pretentii si toane, mergem impreuna la coafor (a propos am fost sapt trecuta si ne-am lasat frezate amandoua , sa o fi fazut cu mi-a spus "mami peaca si bea cafaua ca eu "tau" /stau la tanti "mos" /frumos sa ma alanzeze.) Va dati seama ce o sa fie pe capul lui papi cand vom merge in trei la salonul de "infrumusetare"
Chiar si azi mi-am facut o zi super faina si pt ca acu cateva zile am fost la o mamica de la gradi la o prezentare de cosmetice de la "lombargine" ( ati auzit de firma asta? pareri?), am primit atunci o sedinta de asa numita "cunoastere si testare de produse" cu tot ce inseamna masaj, machiat etc.
Ma simt super si taaaaaaaareee mi-au lipsit toate aceste vizite.De frust , cred mi-am saracit contul cu o suta de euroi pt un tratament de patru luni pt fatza/decolteu Eeeeeeeeeeeeeeeeee! doar nu "dejaba" i-am facut lu`papi doua fete asa frumoase

Ups! S-a trezit cocolina doi (thea), dar se pare ca si-a gasit de lucru deci...mai am putin timp.

O sa ma duc sa va citesc putin si sper sa vin sa mai scriu.

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

No ca am citit rapidulescu si acu sa mai scriu si eu una alt nu de alta insa cocolinutza micutza (thea) s-a cam saturat dragutza sa se uite la mine lung, tre sa o bag minteni in seama

deci:

Ela draga mea am vazut ca vb de masina. Noi ne-am luat una de familie ( nu noua, cum zicea si Clau sunt prea scumpe). Avem un Chrysler de 7 locuri si bine ne-a mai prins acum cu socreii, bebeii si parintei.
Chir peste doua sapt vine vara-mea din spania la noi si se gandea ca n-o sa prea avem loc de plimbarit cu masina insa cum si ei au un bb mic suntem taman sapte, la fix. (deci ia ceva si pt cand iti vin musafiri )
Te tot lauzi ca esti cu "fundeniu mare" (cum zice socrelu`) Pai da poze aci sa vedem ca iti spunem noi Oricum dupa cristinutza ti-ai revenit brici , deci....
Si eu mai am 6-7 kg de dat jos ca de la nastere n-am mai prea dat nika si acu nici nu ma mai dau asa mult in bicicleturi ca deh ! am voie sa conduc deci.....mai trece si la mine.
Te vaitai de cristinutza cu restaurantul / coaforul/ alea alea, da`ce sa mai zic eu ?! cu doua (tocmai am scris mai sus desrpe experienta cu hanna si thea vine si ea din urma)
sa fim sanatosi si sa ne mandrim ca avem cu ce
pusi

Laura bafta la cautat locuinta. Se pare ca nu suntem singuri ce vom intra in stresul asta
Sa stii ca si la noi in Fagaras ( un oras mic si cam parasit, fara industrie sau ceva promitator) sunt preturi mari la locuinte Ai mei au unul cu trei camere si cica e evaluat la 35 000 de euroi iar frate-meu isi cauta ceva la doua camere si fara 30 000 nu scapa.(ma rog vrea ceva mai central)DEci...cam asta e piata cred, nu?!)

Mickyyy ne dai gata cu fetele tale cantaretze. Si Hanna mea canta toata ziua, ba chiar si pe limba ei insa pe melodii bine cunoscute.
Chiar zilele trecute imi fredona o melodie ce o cantam la seara de gimnastica (inainte sa incepem cu joaca facem un cerc si canta, asa e scenariu aci) Cred ca acel cantecel l-a auzit maxim de trei ori si....sunt isteti tare ce sa mai ?!

Clau -Raul al tau e super tare cu replicile lui Taaaaaaaare vorbaret mai e, dar de ce ne miram atat
pusi si la vorbaretul si istetul mic.

Mariana cum e la munca. Nu ne-ai prea dat detalii. Ce faci? iti place? cum e cu baietzii cu cine ii lasi pana vi acasa etc

Ca tot vorbeati de citit povesti. Si noi suntem fixate de la un timp pe Alba ca Zapada. In fiecaare seara o cere inainte de nani si sincer eu una m-am cam saturat de ea insa pt ca dansa o cere......
E atat de fascinata ca imi zice multe replici deja inainte sa le citesc eu si sa o auziti cum le spune cu intonatie, alea alea

ce sa mai zic avem copii mari cum spunea si Nedda(pusi de la noi) ca parca sunt asa departe vremurile de bebei ( noroc ca mai am acu una pe care pot sa o mai strang si tin cum vreau ca la varsta hannei deja incep ifosele )

va pup si fug ca se pare ca micutza vrea schibata si s-a treuzit si hanna

paaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

multi de la noi. Va citesc zilnic, dar nu apuc sa scriu.Promit solemn sa-mi fac.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ce-mi mai place, fetelor, sa va citesc! Asa ma delectez si ma bine dispun povestile voastre!

Clau, am facut s eu licoarea; ai mei au lasat-o mai moale cu tusea; acum nu stiu ce sa zic: de la sirop sau pur si simplu. Dau sigur si siropul face ceva treaba.

Lavi, esti tare figura cu povestile tale; sa aveti succes in treaba cu casa! Doamne ajuta sa iasa asa cum va doriti.
Nu-mi vine sa cred ca Thea are 4 luni!!! Incredibil ce trece vremea; in curand nu va mai fi bebe si sa vezi atunci ce stare de melancolie si tristete te ia; eu sufar destul de mult la gandul ca nu mai fac alt bebe; sa ne intelegem: nu mai vreau alt copil, dar totusi gandul asta imi creaza o stare de gol interior ; f ciudat; ah, ce stare ma ia cand vad cate o gravida pe strada.... eu cred ca as vrea sa fiu insarcinata for ever

Daniela, sa vii mai des sa ne pove dspre Lara, ca-i tare simpatica si inteleapta!

Laura pt Dariuta; si Stefan e fascinat de filmuletele cu el sau cu Simon; sta neclintit si se uita la ele. Vreti sa va luati casa noua? Ce? (scuze, dar am pierdut lectia asta )

Mickyyy, mie mi se intampla frecvent sa visez "continuarea"; si imi place chestia asta; chiar am o stare de genul "treci repede la somn ca sa vezi cum continua visul"

Ela, multumesc pt idee; deocamdata le dau doar imunorezistan de la PlantExtract. Se pare totusi ca suntem pe drum bun; aproape ca nu mai tusesc si muculetii sunt f putini.
Ai tai tushitori cum mai sunt?

Azi am avut o zi f lejera la servici; am vrut sa vin la o poveste, dar nu mi-a mers netu`; mi-a fost teribil de ciuda!
Si ziceti ca nu v-am spus amanunte de la servici?
Ce sa va zic: sunt jurista la o firma care construieste varianta ocolitoare pt Cj. Deocamdata ma ocup de contracte, personal si multe explicatii de ce asa si nu invers ; sefii sunt italieni si vorbim in engleza; imi place mult treaba asta; n-am vorbit atata engleza de cand mama m-a facut; hihihi, ies de la servici si gandesc in engleza; imi place mult.
Pana acum am avut 2 divergente cu sefu`, dar e ok; nu ma pot plange; colegii sunt iarasi ok; m-am integrat f repede si usor; am o stare generala de bine.
A! Constat ca in cei aproape 3 ani de stat acasa si de iesit la plimbare cu copiii mi-au lipsit teribil de mult costumul si pantofii (acum cizma) cu toc; ah! ce-mi mai place.

Nu mai stiu ce v-am mai povestit despre jobul meu; asa ca, daca m-am repetat, scuze.

Va ; sa aveti o noapte usoara.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!
S-a animat topicul nostru

Nedda, Lavi si Codru bine ati revenit

Mariana, Raul gata nu mai tuseste. sa stii ca e bun siropul ala

Fetelor vreau sa deschid eu capitol nou dar nu chiar acum, pe la 12

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Chiar ca s-a animat subiectul !
Nedda, Lavi, Codruta va pup dulce de tot ca tare imi era dor de voi !
Clau asteptam subiectul nou !

Mergi la inceput