Copilasi martie-aprilie 2004(82)
Raspunsuri - Pagina 27
Ela76 spune:
Da, Mickyyy, ii cunoastem si noi Teletubbies si tot programul pentru copii de pe BBC Prime, de pe vremea cand nu mergeam la gradinita. Cristina ii botezase "baibaia" (fiindca la sfarsit toti sunt cu bye-bye!). A trebuit sa-i caute tat-su prin delegatii papusile teletubbies - are galben si rosu deocamdata.
Simpatica Dariuta cu vorbitul la telefon. 
Si Cristina a fost mereu mare povestitoare, de ne lasa masca, iar mama nu ne credea ca nu ii suflam noi nimic. Cand a stat acasa odata cu mama, pe motiv de viroza, chiar ma conversam cu ea la telefon si ii explicam diverse chestii la care avea nelamuriri. De exemplu, o reclamase pe bunica-sa ca nu stie sa dea drumul la dvd sa vada Veronica, ca ea "i-a esplicat, dal nu intelege si uite ca nu stie sa deschida si ca sa-i espic eu". Dar tot nu voia sa mi-o dea la telefon; asta pana cand am inceput sa o intreb ce a mancat, de ce nu vrea ciorbita etc., atunci imediat mi-a bagat "mda, mami, hai ca mai volbim, paaa, paaa" si mi-a inchis telefonul
E o figura si jumatate. A trebuit sa sun din nou sa vorbesc totusi si cu mama.
(Asa-i ca se vede ce chef de treaba am azi? As face orice in afara de munca)
Ela
24+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela76 spune:
Mickyyy - hai ca acum am reusit sa vad si eu ultimele filmulete cu Daria - e scumpica foc!
Vreau si cu Malina!
Ela
24+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Claudelu spune:
Neata!
O cafea ceva? binenteles am fost si ieri la aerobic si azi imi vine sa umblu in patru labe 
Fiu meu ieri facea "chestii ingenioase" 
Aseara a scapat putin pisu si mi-a zis ca a facut pisu pe pantoloni pentru ca-s rai 
Va pup, tocmai mi-a venit cafeaua 
Ela76 spune:
'Neata si de la noi!
Facut cafeluta si pus burta (adica burtoiul) pe treaba
Sunt hotarata sa dovedesc tot maldarul asta de lucrari, desi sunt unele complicate rau si nu cred ca o sa pot scapa asa de usor de ele.
Pupici si va mai astept cu vesti despre copii! (Clau - ce chestii ingenioase facea Raul?
)
Ela
24+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
neata si de la noi
mi-e o foameeee de nu va vad....si n-am loc la masa 
, la noi in bucatarie pot manca 4-5 persoane odata....si e full deja!!
Asa ca nu pot nici sa ma concentrez la ce am de facut...nu pot nici sa fumez (ca tot in bucatarie e si "fumoarul")...deci in concluzie...bantui pe forum
!
Ela, cu malina nu prea am filmulete, da-i fac imediat
. Sa vad in week-end daca o prind cu chef de ceva.
Sa va povestesc discutia cu malina de-aseara (dupa ce o pedepsisem, facuse ceva prostii):
- mami, promit ca o sa fiu cuminte
- bine mami, astept sa vad ca chiar esti cuminte, nu doar ca-mi spui asta
- mami, promit, promit c-o sa fiu cuminte.
- bine mami.
Sta ea cateva minute pe ganduri dupa discutia asta si apoi foarte serioasa catre mine:
- mami, eu nu pot sa fiu cuminte.
- de ce mami??
- pentru ca nu vrea BLUZA mea!!!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Claudelu spune:

Malina are treaba cu bluza, Raul cu pantalonii
SUnt teribili 
Nou stil de viata

Cookie-
Alma-
Ina-
Claudelu
LauraFlo spune:
Am aparut si eu....Daria a facut un rosu in gat, azi noapte nu prea am dormit , avea si nasul infundat, nu am dus-o la gradi asa ca a trebuit sa stau acasa pana la 12 cand iesea mama de la scoala.
Draguti foc pustii nostri ! Si Daria are niste texte de ne lasa masca !
Clau, vad ca esti pe lista "buna" de la Noul stil ! Felicitari !
Mickyyy, pisicile tale sunt bestiale ! Asteptam filmulete si cu Malina!
Daria dimineata imi spunea o poezie cu mama, probabil ca se pregatesc la gradi pt 8 martie. E poezia aia cu ...mama la rau, copilul o intreba de ce plange, mama plange ca pleaca tata la razboi...iar fiicamea in loc sa fie trista rade...O intreb de ce, si imi spune "unde ai mai auzit tu asa ceva ? Cum sa pece tata la razboi ? Nu avem razboi in Romania"... Probabil ca la serbarea de 8 martie, mamicile or sa planga, iar fiica mea va hohoti !
LauraFlo spune:
Acum am citit la "Noul stil", Clau...esti in echipa cu Cookie, este din Galati si e o super dulce!!!!!! Si e si ambitioasa, asa ca tine ! Precis o sa castigati !
Ela76 spune:
Hahaha, ce simpatici nazdravanii! Auzi, bluza e de vina ca nu e cuminte copilul sau pantalonii, de scapa pipi pe ei!
Laura - multa sanatate Dariei, poate pana luni scapati de gatul rosu.
Ce-i cu noul stil, ca zau n-am vazut/aflat/cercetat?
(credeti ca am dovedit lucrarile? of, of, mai, mai)
Pupici, weekend placut!
Ela
24+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
mariana tache spune:

fetelor, mi-a fost un dor teribil de voi! M-am gandit aproape zilnic la voi si la copilasii vostrii.
Am lipsit o gramada, evident, din lipsa de timp.
Am inceput munca, + am avut de facut pozele de 8 martie.
Acum am terminat cu pozele; la servici mi-am intrat in ritm si m-am integrat de minune in colectiv; + am biroul meu de cateva zile, asa ca apuc sa intru pe forum cate putin si de la servici.
Am citit ultimele 2 pagini si m-am distrat copios de piticii vostrii; evident ca si noi ne inscriem la capitolul perle si iubit desene animate.
In perioada asta de absenta, am avut copiii bolnavi; Stefan a inceput lunga perioada de bolit (o luna
), cu viroza puternica, cu febra 39.4 (in axila), cu muci si tuse; la inceput a luat doar antitermice, dar apoi s-a complicat situatia si a facut amigdalita; a trecut pe antibiotice. Intre timp a luat si Simon viroza; apoi s-a complicat si a facut bronsiolita; a luat antibiotic. Apoi a scapat Stefan de amigdalita, dar i-au revenit mucii si tusea; asa ca iar tratament (fara antib). Intre timp a scapat Simon de bronsiolita si a terminat cu antibioticul si a facut ru-je-o-la
(asa e o intreaga poveste)- o forma f urata ca l-a tinut eruptia mai mult de 10 zile + gat plin de puroi - tura 2 de antibiotic 
; buuuun.. Pana la urma Stefan a scapat de muci; mai tuseste putin, dar nu-i mai dau nimic; dar Simon a inceput tura doi de tuse si muci; acum nu mai ia antibiotic, doar sirop de tuse si picaturi in nas; e muuuult mai bine; cred ca e pe drumul cel bun. A fost o perioada super grea; efectiv de-o luna o tinem doar in tratamente. Si ma mir de Simon ca a cazut asa, caci n-am mai avut probleme cu el.
M-am lungit si trebuie sa fug ca am un pic de treaba.
Va
cu drag pe toate si sa stiti ca tin aproape pt intarirea randurilor ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!