Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mickyyy, inca un bebe la anu ? Doamne ce curajoase sunteti ! Voi ma complexati, pe bune ! Eu tot stau si cantaresc...ce naiba o fi de cantarit nu stiu...Ma rog, la mine decizia se ia cica anul asta, or ba or da !

Cat despre greturi...Eu una n-am avut nici cand eram gravida, dar niste greturi usoare-usoare combinate cu ameteli si stare generala de rau am de la oboseala...Am avut pe la sf primaverii trecute si acum dupa atatea nopti nedormite... Au trecut cu magneziu si calciu si cu ginko biloba. Mai departe nu mai stiu.

Gata, fug sa ma delectez cu o coada la pensii. Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mickyy pot fi de la bila, incearca sa iei ceva pentru bila si sa bei ceai biliar sa vezi daca trece. Esti tare curajoasa daca mai pui de un bebe la anu', si mie mi-ar place desi cu Petra e tare greu dar sunt topita dupa ei, insa eu nu am curajul tau.sanatate

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Laura am vazut pozele de la serbare, imi place cum e tunsa Daria. Mi-e dor de serbari aici nu se fac, sau cel putin la Tudor la gradi. Ai fetita mare ce sa mai.
Clau, ce bine v-ati distrat! Ai slabit si arati bine.
Noi am stat acasa de rev ca batraneii, ne-am jucat cu copilasii, Tudor a facut-o pe Petra sa rada de ne auzeau vecinii, e topita dupa el si daca ii mai face si figuri e pe spate. La 12 noaptea am baut sampanie fara alcool, iar la 12 si 5 i-am dat la Petra sa suga asa ca nu mi se arata un an foarte nabadaios, as vrea macar sa slabesc.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Laura, m-am uitat la poze din fir in par; super draguta e Daria cu rochita verde; imi vine sa musc din obrajorii ei durdulii; e o dulceata! Iar tu arati f bine! Si te rog sa-mi spui ceva: te-ai decis ca nu mai fumezi??? cum e? tine figura? esti hotarata for ever?

Mickyyy, poate ar fi bine sa iti faci un consult medical daca greata asta nu se da dusa; pot fi multe cauze; clar si de la bila poate sa fie; esti super... bebe3... cu adevarat o curajoasa si o luptatoare

Codruta, nu te necaji; cu siguranta vei avea un an bun, voluptos .

Si asta e rev-ul 2007 al nostru. (cu nabadai ).
Daca nu stiti, doamna bine, in rochita rosie e Stanca (asi).

Azi am avut o intalnire supre-super draguta cu fetele. Ma simt de minune!

si somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Wow, Mariana ! V-ati distrat , se vede ! Imi plac la nebunie bijuurile tale, coafura si mai ales slitul de la rochie ! Iar boleroul Stancai m-a dat gata !
Bravo petru felul cum ati aratat si mai ales pentru ca v-ati distrat !

Eu, da m-am hotarat sa ma las de fumat. Nu stiu daca for ever, dar incerc. Deocamdata merge chiar nesperat de bine; am fost la vreo doua intalniri cu prieteneii, unde de obicei fumam un pachet pe seara, dar am reusit sa nu fumez de loc. E drept ca am mers si cu Daria, si cand simteam ca vreau sa fumez, fugeam repede in dormitor la fete si ma jucam cu ele.
Sa vad cum ma descurc la serviciu. Deocamdata nu e nici un coleg fumator venit ( incep oficial pe 8); o sa fie greu ca la noi mai toti fumeaza si la locul de fumat se aduna lumea si ne mai destindem putin ( in timpul programului de lucru). AAAA, si cu kilogramele sa vad cum ma descurc !

Gata, am fugit la munca, azi am program incarcat: trebuie sa termin niste balante, apoi ma duc sa cumpar cadou finului ca maine e ziua lui, apoi ceva cumaparaturi pentru noi ca e cam nud frigiderul. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Mariana, faine pozele, se vede ca v-ati distrat la revelion!
Laura, succes cu lasatul de fumat si in lupta cu kilogramele! Eu am renuntat de mult la amandoua.....asta e....ma consolez ca's inalta si nu par chiar prea grasa, chit ca 70kg sunt mult...da' la 1,80 merge. Plus ca azi dimineata am reusit sa incap intr-o pereche mai veche de blugi pe care n-am mai purtat-o de ani buni , desi recunosc, ma strange ca draq!

Eu ma lupt in continuare cu greturile....azi din exces de zel am mai luat un test de sarcina...si bineinteles...tot negativ...il tin in sertar si ma mai uit din cand in cand la el...chit ca la atata timp dupa (adica aproape juma de ora) nu mai are cum sa apara vreo liniuta. Cred ca de fapt mi-as cam dori sa mai aiba o liniuta....nu stiu de ce. Probabil mi-ar fi mai usor sa accept starea de rau general pe care o am, desi recunosc ca de cand s-au pus colegele mele de serviciu pe facut bebei, mi-au facut si mie pofta. Am 3 colege gravide, si suntem 13 cu totul (fete zic), de unde in 4 ani am fost singura gravida din firma...acum s-au pus toate pe facut bebei . Dar recunosc...un bebe acum ar pica tare prost....noi tre' sa ne revenim financiar anu' asta...dupa toata nebunia cu apartamentul si creditele de anul trecut....asa ca am fi intr-o mare gaura financiara daca chiar as fi gravida acum. De fapt asta e si motivul pentru care vreau un bebe abia la anul.....

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Wow, Mariana ! V-ati distrat , se vede !! Iar boleroul Stancai m-a dat gata !
Bravo petru felul cum ati aratat si mai ales pentru ca v-ati distrat !

Multumesc si mie imi place.

Am si eu poze de la rev si de la Craciun.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Fetelor, v-am gasit pe pagina a treia, ia sa trecem in frunte!
Tudor e bolnav, de joi noaptea face febra tot 39-40, asa ca stam pe antitermice din 4 in 4 ore si de aseara am inceput sa-i dau antibiotic. ieri am fost cu el la medic si mi-a zis ca probabil e ceva viral, dar are gatul rosu, asa ca nu stiu daca am facut bine sau nu ca ii dau antibiotic. Aveam adus de acasa ospamox pentru momente de criza si am hotarat sa il dau acum. Ce ziceti trebuia sa ascult medicul si sa-l mai tin doar pe antitermice? Are deja febra asta mare de trei zile si nu ii trece, plus ca a zis ca a mancat zapada joi cand au fost afara la gradi.
Va pup.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata!

Mariana si Asi, superbe, superbe! Imi place de voi, v-ati distrat super bine. Nici nu trebuie sa ziceti cat de bine v-ati distrat, se vede din poze. Auziti, doar voi ati dansat acolo??

Laura, m-am uitat si ep pozele voastre, ai slabit sau doar mi se pare mie?

Mickyyy, ai scapat de greturi?? DA?? De dimineata m-am trezit cu o greata de zile mari, stare de voma, da nu-mi vine, etc.

Codruta multa sanatate lui Tudor

Io m-am indragostit definitiv si irevocabil de Rodica Ojog Brasoveanu de multa vreme n-am mai tinut o carte in mana dar acum de cand ne-am mutat si sunt mai libera, m-am reapucat de citit si am inceput cu ea. Imi place la nebunie, abia astept sa ma duc acasa sa-mi termin cartea si sa incep alta

Fuggggggggggggggg ca ma cheama munca

Mergi la inceput

La multi ani, Ionilor si Ioanelor! Cu intarziere dar din toata inima.

Clau, da am reusit sa slabesc, mult mai greu decat alta data dar am reusit. Din fericire acum slabesc in zona burtii ( asa se spune oare ?) si chiar daca am slabit doar trei kg se vede ca am scapat de ele. Cred ca dupa atatea bucate bune am pus ceva la loc, dar mi-am facut ieri o supa de varza asa ca scap eu de ele repede (aiurea, dar imi pun si eu speranta ca asa va fi).

Mergi la inceput