Copilasi martie-aprilie 2004(82)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Codruta, imi pare rau ca Tudor are febra atat de mare, eu cred ca ai facut bine ca i-ai dat antibiotic. La febra asa de mare care dureaza mai multe zile eu zic ca trebuie neaparat si un antibiotic. Sper sa-i treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, aseara v-am scris un mesaj dragut; si evident, pe cand mai aveam o propozitie, mi s-a inchis calculatorul fara sa-mi dea vreo explicatie ; am crezut ca fac cu nervii; apoi n-am mai avut putere sa rescriu mesajul; asa ca incerc acum.

Ma bucur ca v-a placut de noi la rev; cu adevarat am avut o seara pe cinste.

Laura, ah ce bine ma simt ca iti plac bijuurile mele; sunt si eu innebunita dupa ele; au costat o avere (avand in vedere bugetul nostru redus); noroc ca nu m-a intrebat huzbandul de pret; daca ar stii mi-ar da cu ele de cap (cred).
felicitari pt hotararea ta de a renunta la fumat! ai facut un lucru mare; e super bine fara tigara; uite, eu nu mai fumez de 1 an si 4 luni si ma simt teribil de bine; pt nimic in lume sa nu te lasi dusa de val si sa nu aprinzi iar tigara! Si treci repede la facut bebe ca acum e momentul!

Clau, greturi zici? Ne dai vreo veste cu burta? Ca eu astept cuminte, in tacere, vestea cea mare de la tine si tu ... nimic!
Sa stii ca n-am inteles ce vroiai sa ne intrebi (cu dansatul singur la rev).

Mickyyy, tu cum te mai simti?

Codruta, imi pare tare rau ca Tudor e bolnav; eu cred ca nu i-as fi dat antibiotic; asta nu inseamna ca tu ai procedat gresit; Ce analize i-au facut lui Tudor/ de ex: urina i-au analizat (sa nu cumva sa fie infectie)? el face febra mare de obicei? ca e ciudat sa faca 40 doar de la rosu in gat. Asa mi se pare mie.

Stanca, fetele nu cred ca s-au prins ca tu ai pozele de la rev si craciun deja la semnatura; asa ca fac eu onorurile;
fetelor aici sunt pozele de care pomenea Stanca.
A! Stanca e plecat in vacanta la Viena ; de invidiat, nu?

No, trimit ca deja intru in panica; nu cumva sa se inchida iar calcu.
si o zi faina!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Tudor e mai bine, nu mai are febra de cand cu antibioticul.
Mariana, aici nu se fac analize asa usor, putea sa ma trimita sa fac un exudat macar sa se lamureasca daca nu are infectie in gat, dar nu a facut-o. Gatul lui era rosu si cu puroi si il doare. Eu stiu ca de la gat rosu se face febra mare, dar nu ma pricep chiar bine. Bine ca e mai bine.
Fetele cu fratiori, ii culcati pe amndoi in aceeasi camera sau in camere separate? Petra e cu noi deocamdata, dar eu ma gandeam ca dupa ce mai creste sa ii pun impreuna pana mai cresc. Eu am stat cu sora-mea in aceeasi camera si acelasi pat si tare ne-a placut.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

codruta, noi le culcam in aceasi camera, Daria deocamdata in patut, Malina in pat. Intr-o singura noapte le-am lasat pe amandoua sa doarma in acelasi pat, dar probabil dupa ce mai creste si Daria vor dormi fiecare in patul ei.

Mariana....mie mi-e rau in continuare. Si colac peste pupaza e si Daria bolnava....deja e a dopua noapte "alba" pe care-o fac (ma rog...nu chiar alba, ieri noapte am dormit vreo 2 ore printre picaturi, iar azi-noapte ceva mai mult, dar cu treziri din jumate in jumate de ora!)

Ca sa nu va mai zic si de cireasa de pe tort....ieri ne-au taiat curentul....de dobitoci ce sunt aia de la electrica. A ramas o factura de acum cateva luni neplatita (nu rea vointa, ci handicapatul de la ei care incaseaza, atunci cand ne-a facut calculul la restante, n-a vazut-o, iar noi am luat de bun ce-a zis el si n-am mai verificat), cu toate ca dupa am platit cu regularitate. Si ieri, fara preaviz, fara notificare, fara nimic, ne-au taiat curentul. Da-i si alearga....intr-un final s-a rezolvat....da' ne-a costat distractia 1 zi pierduta si 1 milion cu tot cu "atentii" (ca sa-i dea drumu mai repede, ca termenul legal e de 48h!!). Si nu pot nici sa fac reclamatie, ca n-am fost in stare sa-mi mut contractul pe numele meu dupa mutare, si n-am nici un drept acolo!

Asta e...intr-un final s-a rezolvat....dar nu vreti sa stiti ce zi de kko am avut ieri.....

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

LA MULTI ANI!!!
Cam tarziu, dar va urez si eu sa aveti parte de multe satisfactii in anul care a inceput si sa fiti sanatoase, voi si familiile voastre.
Am vazut cateva seturi de poze tare frumoase. Eu n-am acum poze ca sunt la servici.
Sanatate multa lui Tudor. Sa inteleg ca a avut amigdalita purulenta, daca zici ca avea si puroi in gat? Al meu a facut o sg data asa ceva si n-a scapat fara injectii. Si tot febra f mare avea si el si nu putea sa manance ca-l durea gatul.
Mickyyy cum te mai simti? Daria ce are?
Clau sa stapaniti sanatosi ap.
Mariana ai inceput serv? Cum e?
Ela??? Esti bine? Stii ce va fi?
Noi suntem bine. Am petrecut sarbatorile in familie. Intre Craciun si Rev am fost putin si la Breaza, la Predeal pe partie. A fost si Alexandru putin racit chiar de CRaciun, dar am scapat fara antibiotic, dar cu fff multe sucuri de lamaie. Cred ca-i dadeam si cate 3-4 lamai pe zi. Dar de la el cred ca am luat eu viroza care abia acum a inceput sa-mi treaca. Tusesc ca un magar.
De Rev am stat acasa cu copilul, sotul, sora si prietenul ei. Ne-am simtit fff bine. Alexandru ne-a antrenat la dansuri. Pana si hora ne punea sa dansam. Si l-am lasat sa faca ce vroia el prin casa. Era tare bine. Dupa 12 noaptea am plecat la niste prieteni.
Va pup si promit sa mai intru.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Ah, Mickyyy, ce urat ! Si eu sunt total degustata de nivelul serviciilor prestate in Romania. Nu sunt genul..."revolutionar", dar cand ma gandesc cam cati bani le platim (la sanatate, renel, apaterm, romtelecom....) as vrea macar a mia parte sa se intoarca la noi.
Noi am patit-o cu Distrigazul; le-am platit ceasul de prin noiembrie si nici acum nu au venit sa-l monteze.
Codruta, ma bucur ca ati scapat de febra. Si eu am dormit cu sora mea in camera si a fost foarte bine. Ce petreceri dadeam noaptea pe intuneric cand ai mei credeau ca dormim !!!!! Faptul ca sunt de sex opus nu mi se pare un impediment !
Andreea, ce bine ca avem vesti de la tine ! Asteptam poze !
Mariana, vazusem pozele Stancai dar am uitat sa le laud ! Cu lasatul tigarii nu merge asa usor, dar le-am redus considerabil ! Si eu sunt moarta dupa zdranganele ! Sotulache s-a obisnuit de acum, ma intreaba uimit cand vin de la cumparaturi " Cum nu ti-ai luat nimic ? Un fluturas, o floricica ceva ????" Dar sunt foarte rare cazurile cand nu-mi cumpar ! In concediu m-am apucat sa-mi fac singura influentata de fetele de pe forum. L-ati vazut creatiile ?AAa, am reusit si mi-am facut si o poseta cu blanita de ...nurca nutrie (habar n-am ce este). Am sa-i fac o poza ! Pe unde-am plimbat-o mi-a laudat-o lumea !

Mergi la inceput

Codruta, avand in vedere ca Tudor a facut si puroi e f clar ca de acolo e se trage febra cea mare; e f ciudata treaba asta cu puroii facuti de un virus; pana nu demult eu stiam ca faci puroi cand ai infectie bacteriana si ca e obligatoriu antibiotic; nasa mea de cununie, care e stabilita in Canada imi spune (evident) la fel cum ti-au spus si tie medicii si ca daca e virala toata treaba nu trebuie antibiotic ca oricum n-ar avea efect; eu una nu mai inteleg nimic si mi se pare f riscant sa aiba copilul puroi in gat si sa nu-i dai antibiotic.

Laura, si eu sunt innebunita dupa tot felul de margele, lanturi, bratari si inele; sunt big fan meli-melo; este si la Galati, nu? tocmai sunt reduceri de 50% la bijuterii si 75% la esarfe si numai acolo as sta; din pacate trebuie sa ma abtin .

Mickyyy, de ce nu te duci odata la medic ca sa vezi de ce ti-e rau?!?! cat o mai lungesti? Dar Daria ce are? cum i se manifesta raul?

Andreea, ceva poze de la hora, nu?
Incep serviciul de luni, din 15. sunt f emotionata.

Fug sa-l duc pe Stefan la culcare ca nu vrea fara mine!
(Sunt mandra de Stefan ca a inceput sa-l spuna pe R )

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Laura am uitat ceva: sa inteleg ca nu te-ai lasat de fumat? E bine si ca le-ai redus (cate fumezi pe zi?), dar era mai bine fara ele; + de la 10 (de ex) ajungi f usor la 20.
Abia astept sa ne pui poze cu creatiile tale; sa nu uiti!

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana, in decembrie am tot fost pe la petreceri si cred ca depaseam un pachet pe zi, din pacate. Acum fumez pana in 5 tigari pe zi.

Si eu am fost ieri prin magazine (asa ca nu am avut timp de facut poze) dupa reduceri. Am gasit multe lucruri dragute, dar din pacate ba nu aveau numarul meu, ba erau prea cu paiete si sclipici...Eu vin la munca la costum si nu prea merg cele sclipicioase....Oricum am promis ca ma duc si de luni ca se merita; erau costume de la 2-3 milioane reduse la 1 milion sau chiar 700.000 lei.
Am luat-o si pe Daria cu mine si a rezistat ea in vreo trei magazine si la mai multe sesiuni de probat, dar apoi a vrut la plimbare...

Mergi la inceput

Ce-ati patit azi, fetelor?

Laura, si eu ar trebui sa ma duc la cumparat de costume, ca asa tinuta voi aborda la servici; pana acum am tot sperat ca o sa slabesc si ca o sa reintru in unele haine, dar se pare ca n-am sanse; de curand mi-am facut ordine in dulap si am aruncat o gramada de haine din tinerete ; momentan ma cam tine bugetul pe loc (mi-am luat doar funste), dar e clar: intru in era schimbarii garderobei.
ce mai e prin Galati ? tare mi-e dor de oras! imi imaginez ce-i in sufletul sotului.

Va spun somn usor, 7 pureci pe-un picior

Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput