Schimbari in viata unei femei - cind devine mama..

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Anamaria, inteleg perfect partea a doua a mesajului, dar cu prima nu pot sa ma impac. Pai cum sa nu mai am grija si de mine? Cum sa nu mai merg cu prietenul meu la un film, la un club, cum sa vorbesc numai despre copil si cheltuieli si gospodarie? Pai e o rutina periculoasa! Trebuie sa se poata face ceva in asa fel incat sa ne crestem copii, sa ne bucuram de ei, dar sa nu le devenim sclave!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

dragele mele mamaici,eu una pot spune ca bebe ul meu(acum barbatel de 7 anisori si3 luni)mi a fost tare linistit si cuminte eu una nu stiu ce inseamna nopti nedeormite,totul a fost usor cel putin asa tind sa cred!ma ferit dumnezeu!ce sa zic poate ca pe perioada sarcinii am fost foarte linistita si de aceea am si un baietel cumintel si destept!satisfactia este imensa simti ca viata ta are sens,si totul capata sens.va pupic pe toate si numai bine la toti micutii vostrii!

okusan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

TOTUL!Poate s-a intamplat prea devreme,nu stiu..STIU doar ca mi-am dorit de cand eram mica,sa ma fac mare,sa ma marit si sa am copii..numai ca ,situatia economica m-a facut sa trec prin multe greutati financiare si materiale,dar asa cum spune biblia ca in momentul cand faci un copil primesti si binecuvantarea DOMNULUI,asa a fost si in cazul meu..GREU..DAR..Bine!Cu ajutorul lui Dumnezeu si a celor din jurul meu{parinti,socrii,prieteni si chiar necunoscuti},am trecut peste prapastii...si acum cand ma uit la ei{2 baieti}cum cresc,si de bucurie...Nu regret nimic..Tot sacrificiul este rasplatit inzecit de prezenta lor,galagia care o fac,rasetele si iubirea neconditionata care ne-o ofera..

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aghent spune:

s-a schimbat TOTUL! in orice privinta.., trupeste si sufleteste..( se cheama maturizarea propriu-zisa! )
mai ales cand stii ca e cineva te iubeste in mod neconditionat, sincer fara ganduri ascunse..., cu un zambet maaaaaaaaaaaare pe fata, la fel de sincer...adevarul e ca nu poti explica pe de-a-ntregul prin cuvinte ce inseamna a fi mama...sunt prea sarace cuvintele..

aghent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Messa, citesti prea cuvant-cu-cuvant, fata draga!

am vrut sa spun ca nu mai ai timp pt tine- cel putin nu ca inainte! nu te gandi acuma ca noi toate mamici super-ocupate umblam ca nsite zombie, netunse si nearanjate... doar ca asta nu mai e cumva atat de important ca inainte de a fi mama!

de ex, daca dimineata sunt prea ocupata cu nazdravanii, se intampla sa nu mai am timp sa ma machiez. asa ca am la serviciu tot ce-mi trebuie pt un machiaj rapid...

plec cu iubitul meu singuri cateva zile macar pe an, asta e timpul nostru numai pentru noi. iesim si in oras, dar alegem in general locuri unde putem lua si copiii. mergem singuri doar cand trebuie sa intalnim si alti prieteni, in localuri 'adulte'

imi cumpar haine si alte chestii, doar ca nu asa, doar pt ca mi-au placut si am chef, de cele mai multe ori astept sa am chiar nevoie de lucrurile respective, pt ca in general este bine sa ai o rezerva pusa bine in caz ca cine stie?!

in fine, cu cat incerc mai mult sa-ti explic imi dau seama ca nu am cum sa gasesc ideile sau cuvintele potrivite ca sa te pot face sa intelegi...

cred ca e momentul deci sa renunt, si sunt convinsa ca vei intelege in momentul cand va 'suna' ceasul tau biologic

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Stai, ca incep sa pricep Pai asta nu mi se pare chiar un mare sacrificiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Totul se schimba. Adica incepi sa faci fiecare pas in viata in ritmul copilului. Si nu-i rau deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Schimbari sunt multe, unele in bine, altele in rau. Eu cred insa ca merita totul. Bebelusul meu are numai 7 saptamani dar deja ma simt alt om, sunt mult mai vesela, mai fericita, ma simt implinita intr-un cuvant. Si nu numai viata noastra se schimba ci si cea a sotilor. Noua ne-a adus linistea in casa care o pierduseram practic de la inceputul casniciei din diverse motive. Acum avem amandoi un scop in viata: sa ne facem viata mai frumoasa alaturi de cel mic. Tati munceste toata ziua sa aduca bani, iar mami are grija de bebe. Si chiar daca am nopti in care am inchis ochii doar 1-2 ore, iar ziua in afara de a avea grija de copil calc, spal, fac mancare (pe apucate) nu imi pare rau ca timpul ptr mine insami aproape ca a disparut. Merita fiecare minutel din viata mea.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Eu mi-am pierdut rabdarea de fier pe care o aveam, am devenit irascibila si respingatoare.
Nu mai sunt eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Eu.....mi l-am dorit pe Rudy si intarzia sa apara si.....deja ma gandeam chiar la varianta de mama purtatoare in cazul in care nu imi iesea fivul ,bine,mai multe proceduri.Am o cunostinta care 10 ani a tot facut la fivuri,a si ramas de vreo 3-4 ori dar nu putea duce sarcinile pana la capat si...in final ,la 44 de ani impliniti a devenit mamica,iar eu o admiram pentru determinarea ei de a contiua ,10 ani dragele mele si ma speriam la ideea ca....daca DD vrea sa ma incerce si pe mine cu asemea teste,si nu ma vedeam asteptand....si a venit Rudy si de fiecare data cand ma uit la el imi soptesc in gand ca traiesc o MINUNE,ca am o minune.Si de lacoma ce sunt,mai vreau macar 2 minuni,daca ar fi sa fie inca 3.....ehe ,atunci m-as considera cea mai bogata femeie din lume.Sunt fericita in abslot fiecare clipa de cand s-a nascut Rudy.Exista si momente de panica,atunci cand e bolnavior,cand....mai cade si plange,dar si astea imi amintesc de fapt de cat de mult m-a implinit ca om.Va doresc la toate sa simtiti la fel si sa va bucurati de minunile voastre!

Mergi la inceput