Schimbari in viata unei femei - cind devine mama..

Schimbari in viata unei femei - cind devine mama.. | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Ce se schimba in viata unei femei cand devine mamica?
Ce s-a schimbat in viata voastra?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Of topik
Cum fac si eu sa obtin un fulg de zapada, desigur facand o fapta buna?
...albinuta nus-h de ce mi-au pus ca meritam:(?

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

s-a dus naibii independenta si timpul pentru tine. Probabil cu timpul o sa le recapat dar acum resimt destul de tare aceasta problema. Despre punctele bune banuiesc ca o sa vorbeaca toata lumea...cel mai frumos moment al meu e cand striga dupa mine prin casa "mami besc", adica mami te iubesc...banuiesc ca asta compenseaza cu varf si indesat independenta pierduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

In primele luni poti sa spui adio odihnei. Vei fi in permanenta somnoroasa, fara sa mai stii cand e zi sau nopate, uiti sa mai raspunzi la telefon, uiti ca ai televizor in casa. (asta daca nu ai pe nimeni care sa te ajute cu copilul). Nu mai ai timp deloc pentru tine! uiti cum este sa fii machiata, parfumata, cocheta! Ca sa te duci 2h la coafor trebuie sa te rogi de sot sa stea acasa cu juniora.
Dupa cateva luni lucrurile se mai schimba putin. Mai poti "respira "un pic!
Daca incepi serviciul si mai lucrezi si mult....viata ta se desfasoara intre job si alergatul acasa ca sa schimbi bona! Nu prea te mai vezi cu prietenele, nu prea mai sti care sunt ultimele piese de teatru, de un film bun seara la Mall nici nu se discuta! Sa citesti o carte...vise!!!!
Dar toate astea MERITA din plin pentru momentele in care fetitza mea imi iese in intampinare seara acasa si-mi povesteste (pe limba ei) ...ea stie ce, cand intinde bratele in jurul gatului meu, cand o rogi sa-ti dea un "pusi" si-si lipeste guritza de obrazul tau. Fetelor, Buburuza mea cea mica merita orice sacrificiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Tot!!!!! Cel putin pentru mine asa a fost. Mi-am pierdut job-ul, cei de acolo nu puteau sa-si permita sa aiba un om care sa nu raspunda prezent la orice ora din zi si din noapte - si a fost destul de umilitor, am incecat sa-i explic sefului cel mare ca am un bebe si ca fac tot posibilul sa rezist dar am nevoie de putina intelegere si m-a tratat cu " bine, te mi platesc pe trei luni, nu trebuie sa faci nimic, te consider caz social"!
Nu mai exista ore, seri sau zile libere - cand vin acasa trebuie sa fiu fresh pentru ca Spiridusul meu nu merita o mamica obosita sau nervoasa. Nu pot planifica nimic - iesiri cu prietenii, seri romantice, excursii - pentru ca otate implica o gramada de factori care tin de sanatatea sau dispozitia Spiridusului.
In materie de cumparaturi si cheltuieli prioritatea zero e tot copilasul. Nu mai strang bani de haine, creme, delicatese dar cate o carticica, jucarioara sau altele din aceiasi categorie tot cumpar de cateva ori pe saptamana.
Si ar mai fi multe, foarte multe ...
Concluzia mea este ca , atunci cand hotarasti sa ai copii, trebuie sa fi foarte constienta de ce te asteapta dupa. O discutie cu mama sau cu prietenele deja mame te poate scuti de multe surprize, nu neplacute, dar care te pot speria zdravan: colicii, problemele cu alaptatul, gasirea unui pediatru bun, racelile, zilele in care nu ia in greutate, cele in care nu doarme, primii dintisori si inca multe altele.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu una cred ca in aproape fiecare mica intamplare zilnica poti sa gasesti:

1_ o sursa de bucurie si implinire pentru ca esti mama si
2_ inca o dovada ca din clipa in care 'intrusul/ intrusii' a/ au aparut s-a terminat nene cu timpul tau pentru tine insati ca femeie/ iubita etc...

sa dau doar cateva exemple:

exclamatii de genul : "nu ma imbraca/ spala/ hrani/ etc tu (tati), eu vreau NUMAI cu mami!!!" (in general succesiunea ametitoare a acestor exclamatii, la ora de culcare, dupa ce m-am bagat in pat)

continua alergatura intre servici, gradinita, bunici, casa...

noptile nedormite cand sunt raciti sau prea obositi sau doar nazurosi...

dar de fiecare data cand imi ies din minti si tip la ei imi dau seama ca sunt doar niste copii, sunt ai mei si nu iubesc pe nimeni altcineva la fel de mult! si ma duc la patutzul lor si ii mangai si ii pupacesc de-i albesc...

cel mai mult si mai mult ii iubesc cand dorm: sunt cuminti garantat si au asa niste fetzisoare de ingerashi!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

S-a schimbat TOTUL. Nimic nu mai e cum a fost si nici nu va fi. Prioritate absoluta in tot si`n toate, 24 de ore din 24, este copilul. Nu exista nimic ce sa nu se invarta in jurul copilului si nevoilor acestuia. Toate gandurile se invart in jurul lui. Cred ca nici aer nu pot lua fara sa nu ma gandesc ca oare ce face fi`mea si cred ca nici nu vreau

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

M-am indragostit!Pentru a doua si a treia oara(prima oara de sotul meu iar in continuare de cei doi barbatei ai nostri)!Si asta de cand sunt mama!
Zambesc non-stop....sunt fericita 90% din timp....s-a schimbat intreaga mea viata...si numai in bine!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

O skimba si pe`a taticului d`apai pe`a mamei. Avem voie sa raspundem si noi ?

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

cred ca da, taticilor!

si eu una chiar sunt curioasa care va este viziunea...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

viata mea s-a schimbat total in bine.
totul graviteaza in jurul lui Andrei , care este minunea noastra , asta s-a intamplat pt toata lumea din casa nu numai pt mine.
Dar eu ma simt minunat , chiar daca ma scol noapte asa fac bibe si stau urmaresc daca s-a dezvelit .
Sunt mai vesela si mai buna .
Nu ma mai intereaseaza multe din lucrurile care ma interesau inainte sa-l am.

Anca si Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput