Schimbari in viata unei femei - cind devine mama..
Raspunsuri - Pagina 2
claudia_a spune:
Totul a inceput si se termina cu Ioana!!! Totul graviteaza in jurul ei! O fi bine sau nu, asa a fost sa fie!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Sorina-Alexa spune:
Categoric totul.
Cand s-a nascut Alexandra locuiam inca cu socrii,venirea ei pe lume ne-a facut sa ne maturizam,sa ne mobilizam sa ne luam o casa numai a noastra.
Chiar daca noi,parintii,ne mai enervam cand fac nebunii prioritatea nr. 1 ramn ei - ingerasii nostri care ne lumineaza viata zi de zi si care ne fac sa pretuim fiecare clipa daruita de Dumnezeu.
Sorina&Alexa
Natasa spune:
Timp mai putin pentru noi doi- invatati sa ne facem programul dupa cum batea vintul, bucurii mai multe si mai profunde, care nu se pot compara cu nimic. De cind avem sufletelul mic sintem si noi copii din nou.
canuta-om-sucit spune:
Totullllllll!!! Copilul te face sa privesti viata din alta perspectiva. Acum iti pui centura de siguranta cand mergi cu masina, caci ai un copil de crescut, si nu o faci constient ci pur si simplu esti mai precaut, cand te duci la negocieri, tragi pielea de pe ei, nu mai esti darnica, esti a dracului, caci vrei ca puiul tau sa aiba tot, esti afurisita cu cel care indrazneste sa faca o mica aluzie la copilul tau, ai bona pe care o controlezi non-stop. Nu mai esti iubita sau femeie, totul graviteaza in jurul pruncului, tati o sa devina gelos si nici nu iti pasa. vrea o iesire in oras cu tine accepti cu greu si toata seara stai la telefon cu bona. Vrea sa te rupa, vorbeste cu toate neamurile, care in ochii tai sunt niste incompetente, desi sunt si medici printre ei, te duce la un hotel, sa aveti si voi o seara romantica si se lasa cu plansete ca iti e dor de copil.
Devii si mai obsedata cu curatenia.
Tatal este un incompetent.
Apoi trec cele 6 luni si devii un pic mai relaxata cu tatal, esti rupta de oboseala caci la cel mai mic oftat tu te trezesti si esti calare pe patut. Continui asa, grijulie, se iau masuri in forta, tatal s-a saturat sa aiba o sotie zombie prin casa si hotaraste sa doarma el cu bebe, timp in care mama devine mai comunicativa.
Incepe sa aiba incredere in tata, ca face si el laptele bine, e in stare sa ii faca si el baita, numai sub stricta ta supraveghere
trece un an si lucrurile incep sa devina altfel, mama il vede si pe tata.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
BOCANILA spune:
Cand am tinut prima data fetita mea in brate acum vreo 16 ani si jumatate am incepu a plange de bucurie.
De atunci si pana in ziua de azi,am facut acelasi lucru cu urmatorii 5 copii pe care ii mai am dupa prima fetita.
In rest treaba...treaba..si iar treaba.
Daca intrati aici nu mai trebuie sa spun nimic.
http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html
poze cu familia mea
danielac spune:
chiar s-a schimbat totul in viata mea de cand sunt mama!!!!
si stii de ce, pentru ca s-au schimbat prioritatile, adica ordinea lor si pe primul loc a trecut copilul meu, la toate capitolele!!!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
filofteia spune:
Prioritatile.
Nu mi-as fi putut imagina ca cineva ar putea fi atat de important incat sa fug la primul strigat de ajutor...
Artemis1578 spune:
S-au schimbat:prioritatile, felul in care vad lumea, modul in care gandesc..............Dar mai ales ma intreb: cum de-am putut trai pana acum 2 ani si jumatate fara el? Si cum de credeam ca viata mea are vreun sens fara Ubitu?
Anka si Ubitu Athina
Anina_n spune:
Totul se schimba ! Te simti implinita si te miri cum ai putut trai pana atunci, fara acea minune mica langa tine. Te simti mai buna, mai sensibila, dar mai puternica, mai curajoasa, esti in stare sa misti muntii din loc pentru minunea ta, simti ca viata ta capata un alt sens.
Stii ce inseamna sa fii cu adevarat fericita !
Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
danis spune:
nu stiu daca e ceva care ramane la fel :))
in primul rand, ma intrebam cu ce imi ocupam timpul inainte de a deveni mama, pentru ca nu mai reuseam sa imi dadeam seama ce faceam inainte :)
si ma mai intrebam cum am putut trai fara sa am un copil?
am devenit mai inteleapta si mai diplomata
am inteles ca oricat ai vrea sa faci lucrurile in doi, juma-juma, sunt lucruri la care nu te poate inlocui nimeni, ca oricat de implicat ar fi taticul si de iubitor, de foarte multe ori copilul are cea mai mare nevoie de mama
mi-am schimbat prioritatile
mi-am schimbat modul cum vad cariera profesionala si
am avut cele mai bune rezultate profesional vorbind de cand sunt mama (chestie de prioritizare si eficientizare)
am devenit gospodina, lucru pe care nu mi l-as fi imaginat intr-o suta de ani :)
adica
- stiu cum si cu ce se face luna in toata casa, stiu sa fac rapid curatenie si ma streseaza ca nu e curat si ordine
- am reusit sa gatesc in jumatate de zi mancare (cu gust minunat) pentru mai multe zile, folosind simultan toate ochiurile aragazului si cuptorul
- mai am de lucrat la imbogatirea repertoriului de retete, dar cred ca sunt pe calea cea buna
cred ca mi-a fost greu la inceput, dar cea mai mare parte a intregii mele evolutii in bine i se datoreaza copilului meu
este foarte adevarat ca am platit un pret, treaba asta mi-a mancat timpul personal si m-a umplut de frustrari intr-o anumita perioada,
dar toata viata mea s-a schimbat miraculos
copilul este cea mai mare realizare a vietii mele