Apa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

ati citit mey,linkul ala?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu o sa incerc sa beau,de miine , sa vad efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dulcetica incearca sa bei apa plata cu lamaie
Bafta

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by nushulica

nici eu nu prea beau apa dar incerc sa ma hidratez mancand foarte multe fructe

Eu sunt de parere ca apa din fructe asigura necesarul de lichide pentru aparatul digestiv; in nici un caz nu acopera necesitatile oganismului. Sangele vascos curge mai greu decat cel lichid. Mai e nevoie sa fie amintit ca sangele e cel care transporta hrana necesara bunei functionari a organelor?

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nici eu nu beam apa acum vreo 4 ani, dar nu beam aproape deloc, adik ma trezeam, seara la 8, 9 ca nu bausem nici un strop de apa... Pana mi s-au depistat sedimente de nisip in rinichi si asaaaaaa m-am speriat ca am inceput sa beau apa. La inceput, ca sa bneau 2 litri de apa pe zi, turnam efectiv pe gat cate o cana de 250 ml, 8 cani pe zi, imi puneam ceasul sa sune Dar nu mai faceam altceva decat sa pazesc toaleta.

Am stat eu stramb si m-am gandit drept si am ajuns la concluzia ca apa trebuie bauta putin cate putin. Si acum pur si simplu stau cu sticla de 1,5 l pe birou la munca si din cand in cand trag cate 3,4 inghitituri de apa Pana plec acasa o dau gata. Restul pana la 2 litrui beau acasa. Si nu mai am probleme in acest fel nici cu alergatul la toaleta. Pe urma un medic destept mi-a lamurit misterul. Daca torn in mine apa cu nemiluita, ea trece prin organism exact asa cum o torn eu, fara sa se asimileze nimic si este eliminata direct, deci nu am facut nici o branza. Si a comparat organismulk nostru cu pamantul de la o floare in ghiveci: daca turnam apa multa dintr-o data, pamantul nu are timp sa o absoarba si o da imediat pe dinafara. Pe cand daca tuzrnam utin cate putin, apa e absorbita si pamantul se foloseste de ea.

La ora actuala sunt atat de obisnuita sa beau apa, ca deja daca nu am sticla langa mine, intru in sevraj

Inca ceva: bautul a 2 litri de apa pe zi CORECT intr-adevar slabeste.

Un pont: cestile de cafea nu trebuie adaugate ca numar la consum de lichide pentru ca doamna cafea deshidrateaza si pentru a suplini acest lucru pentru fiecare ceasca de cafea trebuie baute trei masuri de apa pentru a atenua efectul de deshidratare.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca vreti sa beti 2 litrii de apa,cumparati-va apa la sticle de jumatate de litru.Eu ma descurc foarte bine asa,pot sa beau 2 litrii fara probleme.Nu pot bea multa apa cu dar din sticla de jumate e foarte simplu.
Inlocuiti zaharul din cafea cu fructoza,e mult mai sanatoasa.
Apa minerala gazoasa nu e sanatoasa,puteti face pietre si nisip la rinichi.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Din pacate, fac si eu parte din clubul celor care nu beau apa. In diete, beam 2l/zi, dar nu corect (asa cum a explicat Angelique); stiam eu ca nu fac bine, dar ma amageam.
Cand stai cu copilasii acasa e f greu sa fi tot cu apa dupa tine; cand o sa reincep munca, o sa fac din bautul apei o prioritate; asa-mi propun (sper sa reusesc); o sa tin si eu sticla pe birou; asa sigur nu uit de ea.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Hop si eu!!! Nici eu nu sunt obisnuita sa beau apa (ca trebuie), ci doar atunci cand mi-e sete....Dar de vreo 4 luni ma scol noaptea cu gatul uscat, si e musai sa beau cateva guri de apa...o sa incerc sa dau pe gat cei 2.5 litri de apa zilnic, am auzit ca am avea un organism muuult mai sanatos, daca am face-o...dar asa n-as vrea sa slabesc, si zau ca si daca ar fi sa mai dau jos vreun kg, o sa arat ca un...somalez!!!

Este mai importanta pacea decat dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, eu am ajuns sa beau si 4 litrii pe zi, asta e oare rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by olim

fetelor, eu am ajuns sa beau si 4 litrii pe zi, asta e oare rau?

Depinde de greutatea pe care o ai si de efortul depus + de sanataea rinichilor.

_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!

Mergi la inceput